Jump to content

Kada zadat pradet tresti zieminius kviecius azotinem trasom?


stauga

Recommended Posts

Na ka pasivazinejus siek tiek vietom matosi jau su trestuvais chebra darbuojasi ;) ka kolegos mano o gal jau ir bandot lekt i laukus? :icon-rolleyes: Ko tai galvoju biski dar ankstoka su tresimais... nors jei nebenusimatys salnu vegetacija atsinaujins gal ir neblogai butu patrest paskutiniomis saltomis dienomis :eusa-think:

Šaltas frontas iš rytų šiek tiek dar gąsdina ir gali orai pasikeisti netikėtai. :icon-rolleyes: Bet kai tik didieji šalčiai atsitrauks manau reiks bandyti tręšti. Pagal paskutines prognozes tas ko gero bus pirmadienį arba antradienį. Nes po to prognozuojama ilgalaikė šiluma apie 10 laipsnių dienomis, o ir naktimis apie 0. Vegetacija prasidės, o įvažiuoti nebeišeis. O tokio stovio kviečiams trąšos padėtų greičiau atsigauti.

Pamenu kai DLG parodoj Vokietijoj paklausiau ar ne ant sniego išbertos trąšos vasario 25 d., atsakė, kad sniegas buvo ką tik nutirpęs. Gal ir pas mus jau sąlygos artėja prie pietesnių kraštų. Kuo mes kitokie? Manau galim tręšt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

tas tai taip, bet kaip konservacija baigiasi, visas misinys 70proc. vaziuoja gilyn, kur tiem augalam jau kaip saldainis per stykla :D

tai siuo aspektu kaip tik geriau ant pasalo nes jis nedingsta staiga tai uzkerta kelia gilyn ir augalas ilgiau isisavina.blogiausa yra nuplovimas kai daug krituliu o pasalas dar yra tai bega i griovi tiesiogiai .mes dar megstam pamelioruoti.nuostoliai bet kuriuo atveju bus .todel nereikia tresti didelem azoto normom per viena karta

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

na gal moliuose letesnis paplovimas vyksta, bet smeliuose... ir tada skaicius pateikit, kokie skirtumai tarp tresimo pradzios intervalu. derliaus priedas ha, savikaina ha, investicijos ha. as uz protinga trasu panaudojima, dar geriau tausojanti zemdirbyste. Kad melioracijos grioviai ir kanalai dziunglemis nevirstu, o dirbami laukai - tvenkiniais.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pagal oru prognozes,liko 2-3 dienos,kada rytais pasale.toliau pliusas ir diena ir nakti,ko pasekoje,ims stipriau vegetuoti z kvieciai.manau pats laikas dabar azotu pamaitinti :icon-exclaim:

tei vat paziurejus i oru prognoze man irgi tokia mintis persasi, bet paziurejus i kalendoriu kazkaip lygtais peranksti. kovo pabaigoj dar dvejodavom ar neperanksti, o dabar dar ir kovo vidurio ner :eusa-doh:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

velniai zino ka daryt ,du is eiles pavasariai buvo velyvi ,ta dabar gal ankstyvas as norejau kol dar pasalas buvo barstyti bet kaimynas mane padurnino ( netiesiogiai) ir forume nuomoniu visokiu prisiskaiciau , ziurint i prognozes reiktu dvieju dienu laikotarpyje apsispresti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...