Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Mūsų mža Lietuvėlė, bet mes turime pajūrį, todėl kas keli kilometrai mūsų orai skiriasi. Kartais užklyskime čia ir, pažiūrėję pro langą, paporinkime savo internetiniam kaimynui apie orą... api klimaksą.......................... klimatą, lietų :icon-confused:

Paskelbta

jo,lietuva išties mažytė :icon-cry: esu daugybe kartu per diena visa lietuva pervaževes :D su ZIL131 iš Vilniaus i Klaipėda ir atgal pro Zarasus i Vilniu :icon-cool: Na o pas mus už lango lyja,3 šilumos ir sniegu dar daug :icon-wink:Švenčionys :D

Paskelbta

vėjas šiandien stiprokas buvo, nuo ryto truputi purškė, vėliau saulutė beveik pasirodė, tai visai gražu buvo. sniego seniai nematyti, dabar tai vėjas ūžia truputuka ir lynoti bando. jau truputi užkniso tokia žiema, kasdien vis ką nors užklimpusį ištraukti reikia, būtų pašalę tokių bėdų nebūtų

Paskelbta
tai kad jau pavasaris, pirmadienį pradedam grūdus beicuoti :icon-wink:

Man regis per daug skubi. Mėnesį dar nesėsi tikrai, o beicuotus ilgiau laikyt nepatartina. 2005 pavasarį sniegas nutirpo tik kovo pabaigoj.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta

nors ir maza ta Lietuvele bet oro salygos ivairios Man labai patiko http://www.lra.lt/lt.php/eismo_salygos/oro_salygos/83 Gali sekti kur vaiksto krituliu debesis ir taip gali tiksliai suplanuoti darbus ypac javapjute As kartais paanilazes ateinu pas vyrus ir sakau varom i laukus nes po dvieju val prades lyti tai jie ispradziu patilom zvenge dabar patis klausineja O seip kartais tu dveju valandu ir pritrunka Nes sakoma kad gera ukininka nuo blogo skiria kelios val...

Paskelbta

tikrai linksma su tuo sniegu, vienoj Lietuvos pusėj sninga, o kitoj saulutė šviečia. nors pas mus truputuką matosi neištirpusio sniego, bet diena buvo visai nieko, saulutė katkartėm pasirodydavo ir jokių kritulių, vakare pradėjo šalti, gal ryte bus prisnigę

• po 2 metų...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...