Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš valandą, zetor1 pranešimas:

DAP trasas yra kas barstot su barstytuvu?vadyba sako kad reikia lokaliai kad prie grudo padeciau.

Efektyviau lokaliai,bet galima ir  barstytuvu , tik reikia atsiminti kad tai nemažai azoto turinti trąša,tad ilgai laikyti neįterpta nepatartina.

Paskelbta
prieš 44 minutes , PArty pranešimas:

Efektyviau lokaliai,bet galima ir  barstytuvu , tik reikia atsiminti kad tai nemažai azoto turinti trąša,tad ilgai laikyti neįterpta nepatartina.

Pas save arba ta pacia diena sejimas arba sekancia

Paskelbta

Aš šiemet bandysiu tik su Dap arba Map tręšti. Kiek domėjausi, Anglijoj pvz rimtam javų derliui fosforo reikia 120 kg/ha, kalio 100 kg. Pas mus visad npk su didesniu kiekiu kalio. Tikiu, kad ir dirvoje kalio bus daugiau nei fosforo.  Patręšus su 200 kg DAP ar MAP, paduosiu į dirvą tiek kiek su 500 kg NPK.  Kainuos 90 eur ha vietoj 150 eur.

Paskelbta
prieš 1 minutę , Remse pranešimas:

Aš šiemet bandysiu tik su Dap arba Map tręšti. Kiek domėjausi, Anglijoj pvz rimtam javų derliui fosforo reikia 120 kg/ha, kalio 100 kg. Pas mus visad npk su didesniu kiekiu kalio. Tikiu, kad ir dirvoje kalio bus daugiau nei fosforo.  Patręšus su 200 kg DAP ar MAP, paduosiu į dirvą tiek kiek su 500 kg NPK.  Kainuos 90 eur ha vietoj 150 eur.

As ir siemet taip galvoju o tu i sejamaja beri ar su barstytuvu

Paskelbta
prieš 11 minutes , zetor1 pranešimas:

As ir siemet taip galvoju o tu i sejamaja beri ar su barstytuvu

Žieminiai kviečiai bus kartu su sėjamąja, o rapsas ant ražienų, nes tiesioginė sėja. 

Paskelbta
prieš 23 minutes , Remse pranešimas:

Žieminiai kviečiai bus kartu su sėjamąja, o rapsas ant ražienų, nes tiesioginė sėja. 

Pas mane sejamoji be trasu galvoju gal su barstytuvu pirmi metais kaip naudociau

Paskelbta
prieš valandą, Remse pranešimas:

As kiek skaiciavau, tai lygei gaunasi. Kainos atzvilgiu.  Ar MAP+ kalio chlorida ar 10-26-26 naudoti. 

Paskelbta
prieš valandą, Remse pranešimas:

Tai kalio visai neduosi? Pas mane fosforo deficitas, ir niekaip neatstatau, is kur pirksi?

Paskelbta
prieš 54 minutes , rapsas pranešimas:

Tai kalio visai neduosi? Pas mane fosforo deficitas, ir niekaip neatstatau, is kur pirksi?

MAP berk, ir pakils. As kalio neberiu kaikuriuose laukuose du sezonus. Keliu fosfora dabar. 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...