Jump to content

zigizmundas

Nariai
  • Pranešimai

    124
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Reputation Activity

  1. Patinka
    zigizmundas got a reaction from [email protected] in Informacija apie sodo traktoriukus   
    darbe turejau cub cadet ,tik buvo su vairu ,neblogas daiktas ,tik prie 500h pradejo deginti tepalus ,o prie 3000val užsilenke transmisija ,per ta laika kiek jis tarnavo pakeitėm tris pjovimo dekas ,sudildavo ant tiek kad nebebudavo ko virinti ,peiliai vienam mėnesiui ,diržų per vasara po du, tris komplektus pakeisdavom ,del saves laikys kokius 10 metų 
  2. Patinka
    zigizmundas got a reaction from kinziulis in T-40 Hidraulika   
    jeigu neapsirinku tai kairinio sukimo ,ant siurblio yra žymejimas rusiškos raides 
  3. Haha
    zigizmundas reacted to sako in Kubota b 6001   
    Neturit zmones ka veikt ir siknoi slieku pradedat ieskot. Geriau jau i spa nuvaziuotumet nes jauciu nagu nebein nuplaut po tokiu reikalu.
  4. Patinka
    zigizmundas reacted to viktorass in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Na , kad tamsta pavydas užvaldes tai labai jaučiasi, dabar visi verkia  mokytojai, medikai, gaisrininkai ir t.t. pats atrodo taip pat labai nepatenkintas gyvenimu ir kalčiausi dėl tamstos bėdu atrodo bus ūkininkai, čia užkliūna kažkokie hiliuxai ar didesni traktoriai ir panašiai, bet kažkodėl nepastebi kiek nauju bmv ar s mersu  yra mieste nekalbant, kad vos ne kas dešimta mašina yra škoda superb ar kodiak kurie kainuoja daugiau už ta hiluxa
     
    Yra ten kažkiek tu lengvatu ukininkam, bet jos nėra jau tokios esminės, kad galima būtu teigti, kad ūkininkai gyvena kitu saskaita, tačiau nušviečiama tai kaip gyvenimas rojuje be jokiu mokesčiu ir panašiai, bet taip nėra mokesčiai yra ir ūkininkam ir nieko ten nenuslėpsi, visur buhalterija, saskaitos ir t.t.
    Buvo kalba apie kažkoias didelias pajamas berods 400 tūkstančiu ir du 2000 apmokestinamu ir pats labai nepatenkintas tuom esi, bet tai jei sukišai i versla 400 tūkstančiu ir liko tik du tūkstančiai tai klausimas ar čia labai pelninga šaka.
    Kažkuriam poste mačiau, ,,trašas imat i prieki,,  jo, imam ir už tai mokam 10-12 procentu palukanu, turbūt iš gero gyvenimo. Grūdus parduodam i prieki taip pat už 10 procentu mažesnia kaina, tai turbut dėl to, kad jau nebėra kur pinigu dėt.
    Žmogau, reik padirbėt bent keleta metu žemės ūkio versle, kad suprasti to verslo specifika, verslininkai taip pat ne šventieji, kinietiška šūda pardavinėja už vokiškos prekės kaina, Lietuvoje parduodamu prekiu kokybė skiriasi nuo skirtos vakariečiam ir t.t Galima ta kaima uždusint galutinai ir ka tada eksportuosim iš ko gyvensim, parduosim tas trobas kaip rekomenduoji ir varysim i Vilniu, o kas toliau, ėsti tai visiem norėsis...
  5. Patinka
    zigizmundas reacted to dumoju in Kas vyksta Lietuvoje?   
    Ponas misteri skaičiuotuve, jeigu kas ir yra finansiškai neraštingas, tai tik tamsta. Tavo biznyje "pirkti-parduoti" didelio kapitalo bei investicijų nereikia. Pabezdėjai apie perkamą techniką, bet svarbiausio klausimo, mūsų darbo įrankio - žemės, nepalietei. Jos yra tiek kiek yra, tad visi norintys ją dirbti turime sutilpti po ta pačia saule. Perkame ją ir brangiai. Kol vykdoma veikla, šiai dienai, jos atsiperkamumas mažas.
    Kodėl savo prekių sandėlį ant nudėvimo turto pastatęs? Mes tai negalim. Neturim atskaitymų ten kur jūs turit ir dar p**** protą viešai. 
    Man nusiš*** ant tos tavo veiklos. Jūs su**** asfalto žmonės niekada nesuprasit kaimo žmonių, ir kas palaiko gyvastį kaime.
    Rozetę bute prisisuk, kaži sugebi, ar žmona už elektriką? 
  6. Patinka
    zigizmundas got a reaction from Mindaugas_Ka in Valdiškos Žemės Pirkimas   
    na kiekvienoj savivaldybeje skirtingai,pvz aš nuomojau 4 ha valstybinės žemės litais mokedavau 100lt už 4 ha atsiradus eurams ir susitvarkius namų valda už valstybinės 2,40 ha 40eur o už namų valda 1,60 ha tai pat 40 eur žemės derlingumas 25 balai 
  7. Patinka
    zigizmundas reacted to Išradėjas in Už kiek perkate žemę?   
    Jaunimas isvaziuoja ne del to kad materialine padetis bloga o del to kad nebera jokios pagarbos dirbanciam ir norinciam kazka nuveikti, vien issityciojimai pagrysti istatymais.
    Sory, nukrypom nuo temos bet sirdis kraujuoja.........
  8. Patinka
    zigizmundas reacted to varatokas in T-40   
    siauresnių nerasi

  9. Patinka
    zigizmundas reacted to Karve in Už kiek perkate žemę?   
    praeis ta psichozė kaip ir visos praeina,atsimenu prieš 10m buvo namų,butų psichozė,už lūšnas mokėjo dešimtimis tūkstančių.Mano uošvenė už apkiužusį namą kaime gavo 60000lt,dabar pilni kaimai tuščių namų,niekam jų nebereikia.Užkraus mokesčiais ir tos žemės bus sočiai,nes koks durnius pirks ją už didelę kainą kai jį smaugs mokesčiai.Dabartinė valdžia pamačiusi kokius pinigus ūkininkai moka už žemę,nutarė rimčiau apmokestinti,nes matosi,kad žmonėms pinigai plėšo kišenes.Technikos popigiaja prisipirko iš paramų,tad už žemę gali mokėti tiek kiek savininkas užsišaukia.Dabar ką gavo su paramomis,tą reikės grąžint mokesčiu pavidalu,nes niekas nieko už dyką neduoda.Pamatysit kaip po mokesčių pakėlimo baigsis ta psichozė su žeme.
  10. Patinka
    zigizmundas reacted to Quattro in Traktorius T-25   
    Paruostas darbui, truksta tik gero oro 
    Foto pavadinciau "ukininku vaikams nereikia duot paramu nes jie ir taip gerai gyvena ir nieko nedirba"

  11. Patinka
    zigizmundas got a reaction from kinziulis in T-40   
    miške t-40 tikrai geras priekis varo pastoviai nereikia jungineti,tik vairas galetų daugiau susisukti,kas del pjovimo su mtz-80 geriau ypač jeigu dailūs laukai jungi 8 pavara 1000 apsukas mažu gazu ir leidi su vejeliu ir degalų sanaudos mažesnes negu su t-40 ir greičiau nupjauni,šiena vartyti jeigu su dobilu tai geriau su t-25 ypač kai mažesni laukai.Mešlo kratytuvui geriau 1000 apsukų,su t-40 kratau atbuline per reversa,pirma per greitai paletinta per letai tas pats su bulvių kasama,šeip ltz 55 tyliau kabinoj nei t-40
  12. Patinka
    zigizmundas reacted to arciu555 in Pliurpalas   
    Labiausiai darbuotojus demoralizuoja,kai sefas vazineja su prabangiu dzipu ar technika nauja supirkta,o atlyginimai veluoja arba atskaito uz sulauzyta rakta, ar panasiai, cia gaunasi toks pavydo plius nepasitenkinimo miksas. nes kuriam gerai sekas automatiskaii ir taip jau pavydi.
  13. Patinka
    zigizmundas reacted to ekologas in Pliurpalas   
    tai tik pinigu plovimas ta armija ,saukstai ,azuoliukai ir kita ir kita viesieji pirkimai ,tai paprastai sakant iteisintas vogimas ,net bijo ir pati prezidente kalbeti ,26 metus vagia per pirkimus o ji turedama teisesauga ,kalba apie sazininguma ,cirkas uz musu pinigus kalbejau su ten tarnaujanciais ,baisus vaizdas ,bet visi bijo net kalbeti ,apie sovinius jau nekalbu ,kad ir taikykliu ant automatu net nebera,niekas taip musu nezemino ir nesityciojo ,kaip savi,baisu kas dedasi,nebetikiu ir nebepasitikiu savo valdzia ,cia tik fikcija ir vogimas ir melas
  14. Patinka
    zigizmundas reacted to Augunstas in Pliurpalas   
    Va ir man kazkaip tenka tokiu sutikt ... ypac rusakalbiu ,y svarbiausia jie iteigti kad prie to karo einama ,su vienu lietuvisku tanku ir an-2 ........ visi kiti tik butaforija bet veiksminga.... blogiausia kad nera pasisakymu protingu o tik begama paskui,jei jie rengia apmokymus tai ir mes surengsim, jei jie puls tai i mes pulsim(pamate pabegsim)
    pasikviecia rusu ambasadoriu dialogui-opozicija (kalejimo santvarkos supratimu) paskleidzia kad ne garbe kalbeti gal net valgyti  tai koks dede ar teta gali dar ateiti paspausti ranka kalbetis ???:)) lesos ir energija ismetama tusciam laiko gaisimui 
    -у нас все есть и н....ик нужна ваша прибалтика    
    einu sklepuka kast bulvem :)))
  15. Patinka
    zigizmundas reacted to wydas63 in Pliurpalas   
    Būtent , jog tai visų pirma ir nėra faktas , kur ir kas matė panaudos sutartį ?. O iš Gretos pozicijos tai mamos auto(ir nebūtinai ji turi žinot visus įsigijimo niuansus) , tada lai priima seimas sprendimą , jog narys negali naudotis jokiu ir jokiom aplinkybėm savo tėvų turtu , nors tai jau būtų nesąmonė . Visus metus slėpė savininką , sakė jog tai jos auto ... pirma kokius "visus metus" , antra nuo ko? nuo Vaigausko , nuo STT ... kas viso to klausinėjo ir kam tai rūpėjo , pakol visi buvo garantuoti jog anūkas-ledinukas jau kaip ir soste ?? . Niekam tas nerūpėjo ir nebūt parūpę niekados , nes tai išvalgyto kiaušinio lukšto neverta istorija , tik kuri Karabasą , bent jau laikinai išmušė iš nuplanuotų vėžių .
  16. Patinka
    zigizmundas reacted to Augunstas in Pliurpalas   
    Kol kas nieks nesikeicia

  17. Patinka
    zigizmundas reacted to vaidas.p in Pliurpalas   
    Tai kad daugiau kaip ir nėra ką ..... Na galėtų iš manęs banko paskolą pavogt .....
  18. Patinka
    zigizmundas reacted to wydas63 in Pliurpalas   
    Tas tai taip , įstojai ir "no problem" , bet va jei nesi nei vagis , nei sukčius ... kokia partija priims , kur įstot ?? 
  19. Patinka
    zigizmundas reacted to _Valdas_ in Kuro siurblys   
    įdomūs jūs žmonės.. padarė gerai, bet "nulupo"..geriau kai darai per tris vietas ir moki po biskį? summa summarum paskui būna visai įdomus skaičius..
    lietuviam neįtiksi.. "nu gerai padarė..bet KIEK pinigų nulupo..".. atmink, kad žinios ir gebėjimai kainuoja. nenorit mokėti - mokinkitės, mokinkitės ir dar kartą mokinkitės, susipirkit įrangą, įrankius, prisiimkit atsakomybę už atliekamą paslaugą ir tada nereiks vežti niekam ir skųstis - pasidarysit patys.
     
    asmeniškai dirbu motoristu. ne vienas žmogus pasakė, kad mano paslaugos kainuoja brangiau nei kitų. pasakiau, kad galima važiuoti kur pigiau, jie sutiko, bet, sako "pas tave matom kaip atliekamas darbas ir visada pamatom pakeistas detales, apžiūrai esamą padėtį aplinkinių mazgų". visa tai užtrunka laiko prasme. bet nei vienas negryžo, kad neužveržta, pabiro, nutrūko ir pan. iš to atsiranda "brangiau".
     
    trumpai tariant - skūpas moka dusyk (arba daugiau). iš jonavos darbo negirdėjau dar nei vieno blogo atsiliepimo.
  20. Patinka
    zigizmundas reacted to wydas63 in PUSKACIUS   
    Didelio skirtumo nėra šlifuotas a naujas , bet jei nori šlifuot tai  turi susipirkt pradžiai ir remontinius stūmoklį bei žiedus . ____ Šiaip pereit prie gero tepalo ir reikėtų palaipsnui , nes iš po "bačkinio" , tikėtina kad bus ir brudo nemažą sukaupęs variklis , kūrį plaut su brangia sintetika , žinia brangoka  
     
    Nerašysiu , bo būdamas jau suaugęs berniukas tūrėtum ir Pats žinot sintetinio tepalo privalumus lyginant su mineraliniu . Bet jei taip knieti sužinot jei to dar nežinai , čia jau esu apie tai rašęs , temoj "T-40" puslapis  45 , nebenoriu kartotis
  21. Patinka
    zigizmundas reacted to Srekas in Juodas humoras...   
    Po to, kai man pasakė, kad mano kiaušų vaizdas primena seną rastamaną, aš nusprendžiau imtis ryžtingų veiksmų ir įsigyti tą depiliacijos kremą, nes ankstesni bandymai nusiskusti nebuvo sėkmingi, be to aš vos nugaros nepribaigiau bandydamas pasiekti sunkiai prieinamas vietas… Aš šiek tiek romantiškas, todėl sugalvojau apdaryti tai žmonos gimtadienio dieną – na, tipo dar viena dovanėlė!

    Iš anksto užsakiau tą gelį. Kadangi laikiau save kietu vyru ir maniau, kad visus tuos atsiliepimus rašo kokios nors apgailėtinos ofiso žiurkės…. Ak, mano nelaimės broliai, kaip aš klydau… Aš palaukiau, kol mano antroji pusė nueis miegoti ir metęs užuominą dėl ypatingos staigmenos nuėjau į vonią. Iš pradžių viskas vyko sklandžiai. Aš užtepiau gelį ant reikiamų vietų ir pradėjau laukti… Ir sulaukiau labai greitai…

    Pradžioje pajutau šilumą, kurią po kelių sekundžių pakeitė stipriausias deginimas ir jausmas, kurį galiu palyginti nebent su tuo jausmu, kai tau staiga užmautų apatinius iš dygliuotos vielos tuo pačiu bandydami pamėtėti tave iki lubų.

    Iki to vakaro aš nebuvau itin religingas, tačiau tą akimirką aš galėjau patikėti bet kokiu Dievu, kad tik jis galėtų išgelbėti mane nuo to baisaus deginimo aplink šikynę ir kiaušus. Stengdamasis nenusikąsti sau apatinės lūpos aš bandžiau nusiplauti gelį kriauklėje, tačiau man tik pavyko užkimšti kriauklę kuokštu nuslinkusių plaukų….

    Ašarodamas išropojau iš vonios ir nušliaužiau į virtuvę. Vaikščioti jau nelabai galėjau, tad paskutinius metrus iki šaldytuvo teko tiesiogine prasme šliaužti. Atidaręs šaldymo kamerą aš joje radau pakelį ledų, nuplėšiau dangtį ir pakišau ledus po savim… Palengvėjimas buvo fantastiškas, tačiau ledai greitai ištirpo ir pragariškas deginimas grįžo…

    Pakelis buvo gan mažas, tad anuso išgelbėti nepavyko… Pradėjau raustis po kameros dėžę, vildamasis rasti bet ką – tačiau akyse jau buvo tiek ašarų, kad mažai ką temačiau… Čiupau pakelį, kuriame, kaip po to sužinojau, buvo šaldyti pupelių daigai, suplėšiau jį stengdamasis padaryti viską kuo tyliau ir nesėkmingai pabandžiau užspausti keletą daigų tarp sėdmenų… Tai nepadėjo, nes panašu, kad gelis pateko į tiesiąją žarną ir jausmas buvo toks, tarsi ten veiktų reaktyvinis variklis…

    Tikiuosi kad niekada neteks dar kartą taip žemai nusiristi, tačiau tuo momentu svajojau apie tai, kad virtuvėje atsirastų gėjus senis besmegenis… Vienintelis sprendimas, kurį sugebėjo priimti mano išprotėjusios nuo skausmo smegenys – įsikišti vieną tų daigų ten, iš kur dar neišdygdavo nei vienas augalas…

    Deja, išgirdusi keistus garsus ir aimanas, sklindančias iš virtuvės, mano sutuoktinė nusprendė atsikelti ir išsiaiškinti, kas po velnių dedasi. Ją pasitiko įspūdingiausias vaizdas: aš, gulintis ant grindų, atkišęs šikną, per kurią laša braškiniai ledai ir grūdu į save pupeles murmėdamas „O, kaip gi gera“. Tai neabejotinai ją šokiravo ir ji pradėjo rėkti… Aš negirdėjau, kaip ji įėjo, todėl ir pats gerokai peršikau, mano žarnos suspazmavo ir…. daigas… padoriu greičiu… jos pusėn….

    Taip, aš suprantu, kad pupelių daigas, kuriuo perdžiama jos pusėn vidurnaktį – tai ne visai tas siurprizas, kurio ji tikėjosi, bei kitą dieną vaikams teko ilgai aiškinti, kas gi nutiko ledams…

    Žodžiu, dėka gelio galima netekti ne tik plaukų, bet ir orumo bei savigarbos…
  22. Patinka
    zigizmundas reacted to Augunstas in Anekdotai...   
    Пришел мужчина к врачу на прием. Врач обнаружил у него диабет, т. е. повышенный уровень сахара в крови. Он дает назначение больному:
    - Нельзя сладкого, мучного, картофеля, вермишели и т. д.
    Больной:
    - А сексом заниматься можно?
    - Только с женой.
    - А с любовницей?
    - Нельзя, это уже сладкое.
  23. Patinka
    zigizmundas reacted to sole in Anekdotai...   
    Šuoliai su parašiutu. Karinis Il-76. Instruktorius stengiasi išstumti jauną desantininką. Tas rėkia, priešinasi:
    – Nešoksiu! Nenoriu! Vienuolika kartų šokau ir nė karto parašiutas neišsiskleidė.
    Instruktorius stipriau spyrė, ir desantininkas išlėkė. Tuo metu kolūkio klube vyko susirinkimas. Pirmininkas tribūnoje piktai:
    – Vėl pašaro nėra, galvijai alkani, visos melžėjos dekrete, technika išvogė…
    Tuo metu pasigirdo trenksmas, bildesys ant klubo stogo. Pirmininkas pakėlė galvą:
    – Ir tas desantininkas… Nu taip uz@iso!
  24. Patinka
    zigizmundas reacted to Srekas in Anekdotai...   
    Močiutė pradėjo įtarinėti, kad anūkėlė sostinėje dirba visai ne kirpėja, po to, kai ji grįžusi trumpų atostogų, pamelžė tris karves per penkias minutes.
  25. Patinka
    zigizmundas reacted to Lapute in Anekdotai...   
    Eina dykumoje kupranugariai, ant jų sėdi vyrai, o moterys eina šalia. Turistas nustebęs: - Negi čia niekas nesirūpina silpnąja lytimi? - Atvirkščiai, - pasakė moteris, - mums naktį visai nereikalingi pavargę vyrai..
×
×
  • Create New...