Jump to content

sako

Nariai
  • Pranešimai

    273
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    2

sako paskutinį kartą gavo apdovanojimą Lapkričio 24 2020

sako paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Klaipeda

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

sako pasiekimai

Dažnas dalyvis

Dažnas dalyvis (3/5)

61

Reputacija

  1. Garliavoj dar ne viena issardys uzteks ir devetu.
  2. Nepirkti nieko rusisko ukrainos karo akivaizdoje...
  3. sako

    Perku mtz

    O mano manymu geriau isvis pirkti vientilti ir paciam tilta priekini isideti kazkaip buna lengvesnius darbus dirbes ir geriau viskas atrodo, bet vel traktorius traktoriui nelygu.
  4. sako

    Perku mtz

    Kad iruzsieni nera ka pirkti svedu skelbimuose ziurejau tai i mada berods 562 su didele kabina praso 8000 ir dar parvest reikia.
  5. sako

    Perku mtz

    Geras maklius ten kaip ir visi perekupai. Neranda durniaus kas visa nuplakta nupirks tai gabalais paleidzia kol kas susirinks pretenziju nebepriima.Komentarai ne bereikalo isjungti skelbimuose. Skelbime traktorius is olandijos o gale numeriai su PL raidem.
  6. Tai kas 120 kompresinius o tepalini i priesinga puse nei virsutinis kompresinis
  7. Kokia grupe dedi turiu omeny su dviem ar trim kompresiniais jei du kompresiniai kas 180 jei trys kas 120
  8. Teisingai ir padarei as ir tik uz cekiska grupe. As surinkau euro 2 irgi esu rezultatu patenkintas nors vadinamos apkatkes kazkiek minimaliai reikia. Kazkas minejes buvo kad su didele euro 2 grupe ir motorpal siurbliu sukiai vedasi pre-5 is puses pasukimo akumas 74 ah starteris 12v 6kw prestolite 20220119_200519.mp4
  9. Tiksliai negaliu pasakyti bet ant orginalaus sake blogai veiks ar tai kaisti gali tepalas gerai nepamenu pries penkis metus buvo kai sau dariau.
  10. Dek dviguba tada bus gerai, arba ns 10 keisti i ns 16 ir paskirstytoja reikes keisti i bulgariska plius zarnu perdarymai dar papildomas stuceis i paskirstytoja. Jei nori visa hidraula persidaryti tada kaip ir verta
  11. Jei tas d245 dar koki karta gerai sunervins gal taip ir padarysiu. Jei eitu 6cil. ideti visai kitas reikalas butu
  12. Starteris kur uzdejau,, Prestolaite'' Čekiskas 12V 6kw pagaminta kinijoj bet 70ah akumuliatorium prie -5 2sekundes ir motoras dirba. Be pakaitinimo zvakiu nors jos yra
  13. Pas mane ant ekspotinio mtz800 yra orginalus utn is gamyklos dirba ir priima gaza puikiai. 2 weifu uz vieno motorpal kaina iseina.
  14. Neblogi tie kinieciai, vienas pliusas nera to lojimo kaip pas utn. Bet unt kazkodel gaza vistiek staigiau priima nei motorpal arba weifu. Kitas klausimas kuro norma motorpal prisukta ir po ,,apkatkes ,,reiks imti plombas salin... Kodel nes turi atitikti euro 2 normas ir nemesti jokio juodo dumo.
  15. Ne motorpal 3480G .Pas tave nuotraukoj Weifu kinietis
×
×
  • Create New...