Jump to content

Kuro siurblys


Recommended Posts

On 2017-02-05 at 21:13, kuodisd said:

Sveiki, gal kas žinote kas gerai reguliuoja kuro siurbly, butu gerai gauti duomenis. Nes vieniem nuvežėm tai taip sureguliavo,traktorius dirba ir jo garsas kaip staugtu šuo. 

o kur vežiai tvarkyti?   yra prie Radviliškio..arba Pasvalio agrodileris.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

įdomūs jūs žmonės.. padarė gerai, bet "nulupo"..geriau kai darai per tris vietas ir moki po biskį? summa summarum paskui būna visai įdomus skaičius..

lietuviam neįtiksi.. "nu gerai padarė..bet KIEK pinigų nulupo..".. atmink, kad žinios ir gebėjimai kainuoja. nenorit mokėti - mokinkitės, mokinkitės ir dar kartą mokinkitės, susipirkit įrangą, įrankius, prisiimkit atsakomybę už atliekamą paslaugą ir tada nereiks vežti niekam ir skųstis - pasidarysit patys.

 

asmeniškai dirbu motoristu. ne vienas žmogus pasakė, kad mano paslaugos kainuoja brangiau nei kitų. pasakiau, kad galima važiuoti kur pigiau, jie sutiko, bet, sako "pas tave matom kaip atliekamas darbas ir visada pamatom pakeistas detales, apžiūrai esamą padėtį aplinkinių mazgų". visa tai užtrunka laiko prasme. bet nei vienas negryžo, kad neužveržta, pabiro, nutrūko ir pan. iš to atsiranda "brangiau".

 

trumpai tariant - skūpas moka dusyk (arba daugiau). iš jonavos darbo negirdėjau dar nei vieno blogo atsiliepimo.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Valdas su tavim pilnai sutinku, nes tikrai geriau iš kart gerai nors brangiau. Visada taip darau.

Bet kaip tu manai 160Eur. už gerai atliktą darbą (apie 1val.) čia proto ribose: MTZ 4 purkštukų antgalių pakeitimą ir sureguliavimą + siurblio sureguliavimą ir svorių nuo lojimo pakeitimas?

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

4 x 4e antgaliai jau 16e.

4 x 2e perrinkimas jau 8e, dar tiek pat kalibravimas, jau vėl 16e. vien už purkštukus jau turim 32e - aš tiek irgi paimčiau, jų įkainis gal dar euru didesnis kalibravimui, rinkimui.. svoriai siurbliui ant obels neauga, tarpinių ten keletas irgi turėtų būti, kiek ten reikalų pakeisti - nežinau, dar niekad neteko ardyt. norint sureguliuot - statymas į stendą ir žaidimas. manyčiau, kad kaina +- logiška. purkštukus galėjai pasidaryt pats, gi porą temų žemiau žmogus va susimeistravo.

 

gi žinai: jei nemoki - tai moki.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

7 valandas ago , kuodisd said:

Kas daugiau kur vežti patars ????

Į Jonavą , kodėl nenori ? Kaina adekvati , žinoma jei padaro viską kaip priklauso o kiek pan. viskas kainuoja surašė gi Valdas  . Stebūklų nebūna , už gerai atlikta darbą atitinkamai reikia ir sumokėt (smegeninės prakaitą , deja irgi tenks apmokėt :lol: ), siurblio sutvarkymas ir eina apie šimtelka euriukų , kas iš to jei nuveši kokiam besmegeniui kurs nėr net girdėjęs jog UTN siurblio svoriai būna skirtingo svorio :D . Tik pas "bebras3" dar kart reiktų pasitikslint , kaip jam konkrečiai sutvarkyta , ar tikrai nėr jokių kliurkių , jeigu viskas ok , tai sutaupysi ir nervų ir pinigų o dirbdamas ir saliarkos .

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Nežinau ar gerai daro bet remontuoja siurblius Kaune ramučiose kur yra belarusu daliu parduotuvė, mano bielkiui siūrblys buvo parėjas bet tas kur gesinasi su atskira svirtele, kur pajungimas kitoks nei senūju siurbliu, buvau jau remontaves  prieš tai tik nepamenu kur bet greičiausiai Jonavoje po to nuvežiau i Ramučius tai jie iš karto patarė keist dantrati ir dėti senesnio modelio siurbli nes remontas tu naujasniu brangus ir nelabai jie laiko, o tu senesniu siurbliu tai jie turi atremontuotu ir iš karto pakeičia i kita. 

P.S. turiu parduot ta naujesni neremontuota, tik nepamenu tiksliai kas jam ten buvo bet berods sunkiai kūrėsi šiltas traktorius.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sveiki. Yra beda su 952.3. Pakeista grupe,turbina,kuro aparatura vezem i GDS(gargzdu dyzeliu servisas).Po surinkimo uzsivede gerai,variklis dirba gerai,bet vat norint vaziuoti jis vos save pavelka..Kai variklis isisuka,atrodo viskas gerai,bet nuo mazu apsuku jegos 0..Paskambinus i GDS,sako pabandyk ipust kokius 0.5bar i siurbly esanti reguliatoriu,tai puciant ora gaza priima normaliai..ardyt ir ieskot jame bedos?

P.S. traktorius ne mano,nezinau kaip jis vaziavo anksciau,bet sake kad neturi jegos,ryja dyzeli,ir nesiveda..Gal kam minciu kyla ka daryt?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...