Arunas Sarapinas Paskelbta Sausio 29 Pranešti Paskelbta Sausio 29 Sveiki,kaip Horsch Avatarai kolegos? Kaip įžvalgos,atsiliepimai?
Pofke Paskelbta Sausio 29 Pranešti Paskelbta Sausio 29 gera, grazi, brangi, bet ne rapsui wind and Remse 2
Arunas Sarapinas Paskelbta Sausio 29 Temos autorius Pranešti Paskelbta Sausio 29 Yra naudotu nedaug dirbusių tai ir galvoju kas ne taip, kad nedirba. O grūdams visiems tinka? Ja galima sėti po skutimo,?
rimvydielis Paskelbta Vasario 4 Pranešti Paskelbta Vasario 4 Seju 5 metai bus, viskas gerai su ja, no till geriausia sėjamoji.
Karaa Paskelbta Vasario 4 Pranešti Paskelbta Vasario 4 Prieš 1 valandų, rimvydielis pranešimas: Seju 5 metai bus, viskas gerai su ja, no till geriausia sėjamoji. Žemės našumas butu 60 pas mane aš irgi taip sakyčiau. O žemės našume iki max 40, jokiu kalbu apie tiesiogine rapso seja.
rimvydielis Paskelbta Vasario 7 Pranešti Paskelbta Vasario 7 Būtų diedukas, būtų bobutė... nesipleskim neįtema! Pas mane zemes nuo 33 iki 45bb visokių patirčių turiu, man ir mano ūkiui tobula sėjamoji, niuansai su rapsais, norit stabilumo, gero rezultato ir tiesioginės sėjos tai rapsa siūlyciau sėti strip till būdų, kitom kultūrom tas neaktualu ( mano nuomone). Žinoma pirmiausia reikia pažinti savo dirvožemi.
rimvydielis Paskelbta Vasario 7 Pranešti Paskelbta Vasario 7 Sėjama tikrai gera, galima sėti į skutima ar arima be problemu, bet pagrindinis sėjimo būdas su ja tai tiesiogine sėja, no till. Jei neplanuojama sėti tiesiogiai tai yra pigesniu sėjamu.
Algis... Paskelbta Vasario 15 Pranešti Paskelbta Vasario 15 Sejimo noragelis idialus , tiek dirbtoj , tiek tiesiogiai , sejalka gera kas liecia seklos padejima , bet tam turbut ir tinkama... trasu nepadesi isskirus prie seklos . Technologija , nu cia jau daug niuansu..., nesiplesiu. Atsejau 4m su 12m avataru ir pardaviau , ne del seklos padejimo kur ir gili ir tiksluma islaiko nuostabiai , bet del technologijos . Frsh and paulius radvila 2
Algis... Paskelbta Vasario 16 Pranešti Paskelbta Vasario 16 On 2026-02-15 at 12:42, deivas pranešimas: Ir kas toliau, Algi. toliau , kaip visi paulius radvila 1
Frsh Paskelbta Vasario 16 Pranešti Paskelbta Vasario 16 On 2026-02-15 at 08:34, Algis... pranešimas: Sejimo noragelis idialus , tiek dirbtoj , tiek tiesiogiai , sejalka gera kas liecia seklos padejima , bet tam turbut ir tinkama... trasu nepadesi isskirus prie seklos . Technologija , nu cia jau daug niuansu..., nesiplesiu. Atsejau 4m su 12m avataru ir pardaviau , ne del seklos padejimo kur ir gili ir tiksluma islaiko nuostabiai , bet del technologijos . Būtų galima sužinoti plačiau, kodėl buvo atsisakyta šios technologijos?
Algis... Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 Prieš 18 valandų, Frsh pranešimas: Būtų galima sužinoti plačiau, kodėl buvo atsisakyta šios technologijos? Sliuzai , eraicynas , pienes , usnys , dirvos issilimas pavasariniai sejai ir t.t .Bet nesiplesiu daugiau cia. Siaip avataras idiali sejamoji , jo diskas idialiai islaiko gyli , sekla prispaudzia ir uzspaudzia bet kokioje dirvoje imant nuo smelio durpes iki molio bei isvis nedirbtos . Bet tai nevyskas ko reikia tai seklai sudygus uzaugti. Remse, simasd, Frsh and 1 other 4
Tomas01 Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 prieš 56 minutes , Algis... pranešimas: Sliuzai , eraicynas , pienes , usnys , dirvos issilimas pavasariniai sejai ir t.t .Bet nesiplesiu daugiau cia. Siaip avataras idiali sejamoji , jo diskas idialiai islaiko gyli , sekla prispaudzia ir uzspaudzia bet kokioje dirvoje imant nuo smelio durpes iki molio bei isvis nedirbtos . Bet tai nevyskas ko reikia tai seklai sudygus uzaugti. Tai dabar skutimas ir sėja?
Algis... Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 Skutimas ir juostine seja (focus) Tomas01 1
agronoms Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 Prieš 2 valandas, Algis... pranešimas: Sliuzai , eraicynas , pienes , usnys , dirvos issilimas pavasariniai sejai ir t.t .Bet nesiplesiu daugiau cia. Siaip avataras idiali sejamoji , jo diskas idialiai islaiko gyli , sekla prispaudzia ir uzspaudzia bet kokioje dirvoje imant nuo smelio durpes iki molio bei isvis nedirbtos . Bet tai nevyskas ko reikia tai seklai sudygus uzaugti. Pagarba kad užtenka drąsos pasakyti tiesą.Reta tai šiais laikais.
Algis... Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 Prieš 3 valandas, Bulvinykas pranešimas: Praėjo tik trys metai... 4
agronoms Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 Prieš 3 valandas, Algis... pranešimas: 4 O kiek buvo pykčio kai buvo bandoma bandyt prieštaraut,diskutuot...Bet aš nepykstu,spaudžiu dęšinę už drąsą. Algis... and Remse 2
Bulvinykas Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 Prieš 5 valandas, Algis... pranešimas: 4 Prieš tris metus vyko labai karšta diskusija no till temoje. Ir dabar po šito jūsų posūkio, klausimų nesumažėjo. Nes piktžolės ir skutant tuoj mus įveiks, kai chemijos nebelieka. Su šliužais irgi reikia pakovot. Žemės įšilimas pavasarį taip, bet jei sausa tauposi drėgmė. Žodžiu. Remse 1
agronoms Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 prieš 39 minutes , Bulvinykas pranešimas: Prieš tris metus vyko labai karšta diskusija no till temoje. Ir dabar po šito jūsų posūkio, klausimų nesumažėjo. Nes piktžolės ir skutant tuoj mus įveiks, kai chemijos nebelieka. Su šliužais irgi reikia pakovot. Žemės įšilimas pavasarį taip, bet jei sausa tauposi drėgmė. Žodžiu. Su drėgme yra niuansų.Senų agronomų nuomone,(o aš manau kad jie tikrai nebuvo kvailesni už dabartinius),drėgmė kaupiasi armenyje(tai yra puriam dirvos sluoksnyje).Aš pritariu jiems.Momentinė drėgmė pavasarį taip,nejudintoj dirvoj jos bus daugiau,bet toliau manau lietų sugaudys geriau puri dirva.Bet čia tik man taip atrodo.Gal aš neteisus.Kas dėl šakniaatžalinių piktžolių,vien tik skutant problemų su jomis bus pakankamai.išvada-nėra tas plūgas toks jau blogis.Mano galva reikia derint skutimą ir arimą tarpusavį,o kada ką daryt,sprendimą reik priimt pagal sąlygas.Kaip kolega Algis labai teisingai pasakė-gerai sudygus,nereiškia kad užaugs... simasd 1
Algis... Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 prieš 42 minutes , Bulvinykas pranešimas: Prieš tris metus vyko labai karšta diskusija no till temoje. Ir dabar po šito jūsų posūkio, klausimų nesumažėjo. Nes piktžolės ir skutant tuoj mus įveiks, kai chemijos nebelieka. Su šliužais irgi reikia pakovot. Žemės įšilimas pavasarį taip, bet jei sausa tauposi drėgmė. Žodžiu. Joo... , tada buvau uzsideges ir itikejes ta technologija , bet ji mane daug ko ir ismoke . Siaip vyskas ten normaliai jeigu nesieki uzdirbti (tik kas nenori uzdirbti) , dirvos tausojimas iskaitant sejomaina , tarpinius augalus bei dregmes issaugojima kur kartais tuo pats abejoju . Na bet nebesipleskim , tema juk apie avatar sejamaja , o sejamoji kaip ir minejau puiki Ukius_bulvinskis 1
manttys Paskelbta Vasario 17 Pranešti Paskelbta Vasario 17 sejamoji puiki, ukis kaime jau pakeite i nauja, nes pateisino visus lukescius. Tiesiog viska skuta ir tiek, paseja idealiai, klestinti technologija.
Bauer Paskelbta Vasario 18 Pranešti Paskelbta Vasario 18 Prieš 11 valandų, Algis... pranešimas: Joo... , tada buvau uzsideges ir itikejes ta technologija , bet ji mane daug ko ir ismoke . Siaip vyskas ten normaliai jeigu nesieki uzdirbti (tik kas nenori uzdirbti) , dirvos tausojimas iskaitant sejomaina , tarpinius augalus bei dregmes issaugojima kur kartais tuo pats abejoju . Na bet nebesipleskim , tema juk apie avatar sejamaja , o sejamoji kaip ir minejau puiki Bet jei sėja idealiai į visaip dirbtą ir nedirbtą dirvą, kodėl tada pardavėt, o ne pasilikot sėjimui į skutimą? Frsh, Ukius_bulvinskis, viktorass and 1 other 4
manttys Paskelbta Vasario 18 Pranešti Paskelbta Vasario 18 prieš 39 minutes , Bauer pranešimas: Bet jei sėja idealiai į visaip dirbtą ir nedirbtą dirvą, kodėl tada pardavėt, o ne pasilikot sėjimui į skutimą? Juolab nasumas gaunas kosminis
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti