Jump to content

Arunas Sarapinas

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Taurage

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Arunas Sarapinas pasiekimai

Narys

Narys (2/5)

7

Reputacija

  1. Jei cilindriukų mandžetai malasi,spaudimo nelaiko tai ir oro netrauks, aš pradeciau nuo kojinio cilindriuko,kad kartu pasibaigtų abiejuose ratuose kartu negali būti. Vienas vistiek stabdytų.
  2. Ten rotoriaus nėra,tai smulkintuvas ne koks,jei reikės. NH 650, vienas seniausių iš tos klases,644 šiek tiek naujesnis,bet viskas tas pats. Šiaip su bielkiu gali ir 6 pavara mintį,labai patvarūs,labai lengvai remontuojami, Lietuviškose gali būti reduktoriai išplėšti turit žiūreti ir,kad diržai nesusimestų sukant,atidarant.
  3. Joniams gali būti tarpinė po galvute,dėžė įmušus reversą turi važiuoti,o ne lukterėti, į vidų neįlysi, jei sunkiai dirbęs tai netgi jis gali būti damuštas.
  4. Fabriką galima pastatyti ir kitoj šaly,nori ,,pritraukti,, daryk nuolaidas. Tenai yra geri derybininkai . Dabar pasižiūrėkit į save. Net forume tarp ūkininkų vieningos nuomonės nėra. Tai kokia derybinė galia gali būti?
  5. Protestų balsai turi skristi į urną per balsavimus.Tik reitingai,tik rinkimų rezultatai politikus stumia į priekį.
  6. Taivanio rinkimai svarbiau nei LT ūkininkų problemos?
  7. Policija vykdo nurodymus,,iš aukščiau,,viskas. Gryžkim keletą mėnesių atgal buvo pasiruošimas mokytojų streikui,kas mokytojus FB išvadino kenkėjais? Ogi lygtai ministrės vyras,esantis konservatorių partijoje. Tam policininkui visiškai dzin ar įvažiuos tas traktorius ar neįvažiuos į miestą . Labiausiai pakenks sostinės,,elitui,,iš ten ir yra visos sistemos,kad,tik sumenkinti. Pvz: Jūs deginote laužus,Vokietijoje ūkininkai blokavo kelius,kur visa,,nepriklausoma ,žiniasklaida buvo nukreipta?
  8. Arunas Sarapinas

    Zymeto Kuro Kaina

    Mokesčiai,mokesčiai,o kiek naujų,bepradedančių ūkininkų pasitrauks iš to verslo tai dzin. Čia,tik pradedantiems kurie skaičiuoja kiekvieną centą dar viena plyta po kaklu. Aš pats skaičiavau daržininkystę,tarkim atidaryti parduotuvę Kaune,ir supranti,kad...yra lengviau uždirbamų. Jau ką galima smaugti,tik ne ūkininkus,jie sau užsidirba netingedami.... Jau berods
  9. O kodėl? Ir tokioj situacijoj dar yra dvejojančių?
  10. Reikia rinkti priežastis už,o ne prieš. Ar bus šūkiai ar nebus tas protestas bus eilinis. Tik nuo masiškumo priklausys ar atkreips demesį ar išjuoks. Kitas prieš rinkimus pažadų pasirinkimui. Ir sekantis rinkimų rezultatai. Jei dabartiniai mažai bus ,,apkarpyti,,tai reikš,kad ūkininkai balsavo susiskaldę. Jei bus skaudžiai nušluoti,tai reiškia,kad atsirado nauja jėga su kuria reikia skaitytis. Ūkininkai su šeimos nariais yra galinga jėga.
  11. Valio,parašėt teisybę,o nuo to valdžios tingulio geriausias receptas yra protestas! Milžiniškas! Jei ne, pakartojimas prieš pat rinkimus . Ir tada bus pažadų iš kitų patijų,o pažadai jau yra koziris. Tikiuosi,kad kiti ūkininkai bus aktyvesni,nei forumiečiai....
  12. Tai kodėl valdžia nepritraukia naujų bankų,įmonių į labai pelningas šakas?Ne tik,kad nepritraukia,bet,net nesistengia....
  13. Kiek yra Lietuvoje pasirašyta susitarimų tarp partijų?,tik gynyboje daugiau šnipštas.Nėra susitarimų,nėra tąsos,nėra aiškumo ateityje. Viskas yra suverčiama ES,niekas nekalba apie derybas su ES vienu ar kitu klausimu. Pvz. Skvernelis nepasirašė mobilumo paketo,o derėjosi ir ką? Šimonytė po pusmečio pasirašė nesiderėjusi. Spausi valdžią ji bus priversta spausti ir Briuselį,gal nusiimkit rožinius akinius,kad kažkas pergyvena dėl jūsų, visiems svarbiausia,,ištempti,,kadenciją ir good by. Ž. Ūkis nera atskiras individas,sakykim produktai nevažiuoja į China ir ką? Gerai ar blogai
  14. Todėl vienoj pintinej su Palangos verslu,kad ankstesni oratoriai neturėdavo ką pasakyti prieš kameras, reikia aiškinti,kad yra paskolos,kad paramos yra su sąlygom,o ne už dyką.... Dabartiniai oratoriai iš jaunimo labai konkrečiai su konkrečiais pavyzdžiais labai puikiai išaiškino, aš nežiūriu vien tik į Navicką,pvz brangsta naftos dujos,Vilkyškiai investuos,bet investicijos turi atsipirkti....arba per galutinį vartotoją arba per darbuotojus arba per žaliavos pardavėją?
×
×
  • Create New...