Jump to content

Kokį traktorių įsigyti?


purpuras

Recommended Posts

Sveiki,

Po truputį ieškausi traktoriaus, stebiu ir skelbimus, šiek tiek gilinuosi, skaitausi apie jų savybes ir kt. Žinoma suprantu, kad kokybė traktoriaus didžiąja dalimi remiasi į finansus (kiek jų galiu skirti), naujo neįkandu - tai tenka žiūrėti naudotus. Kiek skaičiau - bent jau 70 AG reikėtų žiūrėti traktorių, jis bus labiau universalesnis (jeigu skaičiau pasakas - pataisykit). Kaip suprantu, pagal traktorių ir padargus reikės atitinkamai žiūrėti. Dirbamo ploto nebus itin daug, bet plūgai, kultivatoriai ir t.t. tikrai eis į trasą. Atkreipiau dėmesį, kad dalis parduodamų traktorių turi ir agregatą, kuris skirtas kasimo darbams (kartu su kaušu ir ta visa dalimi reguliuojama - pritvirtinta prie traktoriaus). Kadangi kasinėjimo irgi nusimato - ar iškarto pirkti jau su tuo agregatu, ar jį galima ateityje ir nusipirkti, ir adaptuoti jį į traktorių? Kad nusipirkti - spėju galima, tik klausimas būtų tikslesnis gal ar apsimoka (laiko, išlaidų ir viso kito atžvilgiu).

Žinau, kad čia klausimas labiau panašus į žodžių kratinį, tik mėginu iš žinančių sulaukti bent kažkokios (bet kokia info vertinga) informacijos, kurios būtų kaip gairės toliau domėtis prieš perkant.

Didelis dėkui už skaitymą, dar didesnis - už atsakymą (jeigu tokių bus).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 1 valandų, Virgis. pranešimas:

Kasimo darbams tai ekskavatoriu reiktų žiūrėti, nes jei žiūri į traktorių su frontaliniu krautuvu, tai jo paskirtis atitinka jo pavadinimą. O jei nori patarimų kokį traktorių pirkti tai parašyk už kiek pinigų ruošiesi pirkti. 

Na norisi kuo pigiau ir geriau (aišku taip nebūna) :D

Šiaip 9-10k ribos peržengti nenorėčiau

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Prieš 13 valandų, viktorass pranešimas:

Jei belaruso nenori tai maždaug už tiek pinigu mačiau vientyltį case 4230XL skelbiu idėtas, gan tvarkingai atrodo.

Kažkaip man nėra skirtumo belarusas ar ne, bent jau jo išvaizda. Aišku atsiduoda seniena, bet man svarbiau, kad funkciją atliktų, išvaizda nėra pirmaeilis dalykas. Žinoma, pavarvinu seilę į naujus JD ar Case kokie gražūs :icon-biggrin:

Prieš 12 valandų, udugas pranešimas:

O kas augs tuose hektaruose?

Planuose yra česnakai ir/arba morkos

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

prieš 23 minutes , Jonas1995 pranešimas:

Na nežinau. Transportiniu pirmu su geru kroviniu nežinau kaip normaliai pajudėt is vietos.

Ir nepajudėsi, jis tikrai neskirtas tampyt sunkių priekabų dėl tokios dėžės. Arba sankabos deginimas, arba diapazonų laužymas perjungiant iš darbinio į transportinį dar riedant.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Pajudėsi, jokių bėdų, reikia eliminuot dūmingumo reguliatorių.

Ant siurblio yra tokia pūslė su membrana, į ją ateina vamzdelis iš įsiurbimo kolektoriaus, kai variklio sūkiai perkopia 1400-1500rpm turbina išvysto pakankamą slėgį, kad toje pūslėje per membraną sujungta svirtis siurblyje pasistumtų ir duotų plunžeriams visą kuro dozę.

Išsukį štuceriuką kuriuo priveržtas tas vamzdukas, į štuceri įdedį tam tikro ilgio nupjautą medvaržtį, toks kad priveržus nuspaustų tą svirtį ir surenki atgal, ilgį išsimatuosite su gylmačiu paspaudę mambraną fizinę jėga.

Nebereikės deginti sankabos ir eis kaip vėjas.

Medvaržčio galvutė turi remtis į mebraną. Ilgį rasit eksperimento būdų pabandydami įsukt štucerį be vamzdelio, jei bus persudėtinga išsimatuot.

 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...