Jump to content

ES parama 2014-2020 m. Investicijos į materialųjį turtą


Dzūkija

Recommended Posts

Na ataiprašau ponas Karve, kad su savo postu sugadinau tau dieną :D tačiau ne vien keli šimtai ūkininkų yra suinteresuoti. Taip pat yra suinteresuoti technikos pardavėjai, projektų rengėjai ir net nacionalinis lygmuo. Ir tai ne vie mano išgalvotas dalykas, pasiskaityk daugiau rimtų straipsnių, mokslo darbų ir suprasi. Be to vaikų darželyje ar turguje irgi gerų dalykų gali išgirsti. Nebuk toks piktas, juk gyvenimas eina geryn ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

aš asmeniškai neverksiu,nes visus metus svarsčiau ar belyst į programą,dėliojau pliusus ir minusus.Dabar kai pieno kainos vėl pradėjo krist,nutariau nebelyst,nes ateitis miglota,niekas nežino kiek už pieną mokės už metų,dviejų,triejų ir išvis ar besupirks pieną.Kitą gegužį baigiasi ankstesnė modernizavimo programa ir nebenoriu esant tokiai nežinomybei užsikraut vėl penkeriems metams įsipareigojimus.Aišku neprošalį būtų atnaujint techniką,bet kai prisimenu ūkininkavimą iki įstojimo į es kai dirbau su sena rusiška technika,tai dabartinė skiriasi nuo ankstesnės kaip diena nuo nakties,ir kai pagalvoji geriau nerizikuoti,kad paskui nereikėtų gailėtis.

 

77 balai.

Karve, tai neatsilaikei ES lėšų pagundai? :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip,neatsilaikiau ir sugalvojau teikt paraišką likus 3 savaitėms iki pabaigos.Pagalvojau o kodėl nepabandžius,juk surenku 77 balus,pieno kaina nebekrenta,projektą įgyvendint reikia per 2 metus.Jei patvirtins paramą galiu neskubėt vykdyt pirkimų ir žiūrėt į kurią pusę krypsta reikalai pienininkystėje,jei ir toliau į blogąją pusę paprasčiausiai galiu atsisakyt paramos.O jei į gerąją darau pirkimus,nes bendra projekto vertė tik 75000e be pvm,pusę sumos reikia savo,kurią sukrapštau per pusmetį ir toliau jokių skolų,tik įsipareigojimai.Galėjau ir neit į paramą,nes beveik viską turiu,bet pagalvojau o kodėl neatnaujinus technikos ir kai ką papildomai įsigijus,nes galbūt dabar paskutinis šansas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Taip,plėšiau,buvo labai daug abejonių.Vieną dieną galvojau eit į paramą,kitą dieną-ne.Ir nieko čia blogo aš nematau,juk ir premjeras per dieną nuomonę pakeičia kelis kartus,ir kas svarbiausia juk tos paramos galiu ir neimt jei situacija toliau blogės,pralošiu tik 580e kuriuos sumokėjau už paraišką.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Čia maždaug, kam man ta pašalpa, nu bet jei neturit kur dėt tai gal ir paimsiu, bet galėčiau ir neimti:-D

ko čia snargliais taškotės,pavydas ima,patys matyt mažai balų surenkat,todėl tik  apie mane ir putojatės,geriau diskutuokit apie balų praeinamumą ir kitus temos dalykus.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...