Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
:) taip tas belieka, as tai namo isvaziavau :) nors kaimynas aria dar su mtz bet neysivaizduoju kaip nes as su guminais savoj zemej vos ne iki keliu. Jau geriau karta savaitei reguliariai, o ne puse savaites sitaip pila, kosmaras biski :( o informacijos pasirankiot per daug niekad nebus
Paskelbta

sakes, pas mane kaime tai plaukia viskas jau, vilniui irgi ne ka prasciau tai, kuriam Tu reagione kad nelyja\? o gal vyrai turit pasiulymu, kur gaut presa siaudam didelem kitkom, naujo nesinori, o naudoto nerandu :( nu ir dar gal zinot kokia gazelka dalimis savivarte anykciu rajone, kuzavos lbai reikia :)

Paskelbta
sakes, pas mane kaime tai plaukia viskas jau, vilniui irgi ne ka prasciau tai, kuriam Tu reagione kad nelyja\? o gal vyrai turit pasiulymu, kur gaut presa siaudam didelem kitkom, naujo nesinori, o naudoto nerandu :( nu ir dar gal zinot kokia gazelka dalimis savivarte anykciu rajone, kuzavos lbai reikia :)
Dėl preso pabandyk cia http://www.alfaagro.lt/?galery;39;group;37 :icon-wink:
Paskelbta

Kai lyja dirbu prie namo restauracijos, o šiandien pagaliau paskutines bulves spėjau iki lietaus sukišt ir trąšas vienam lauke, kur rapsas bandysiu sėt, pabėriau. Bjauriai dabar prilijo, neaišku kaip eis dirbt pirmadienį. Jau galėtų šilumos paduot, nes nuvažiuos trąšos vasarojaus smėlynuose gilyn o jei dar augalai įsišaknis paviršiuje, tai vėl bus bėdų, nes tipo bus karšta vasaros pirma pusė.

Paskelbta

Šiaip tai gerai lietus, prisiminus pernai metus :D . Tiktai kad plaukia bulvės, tuoj gal ir supus, į pievas įvažiuoti neinas brrr :icon-confused: nors gal geriau jau lietinga vasara, nei kad sausra? Kaip manot? :icon-question:

Paskelbta

turbut geriau dabar lietus negu sausra, bet biski tik silumos truksta. aisku yra ir bedu. mes turim lauka kur gryzlige apsigyveno ir niekaip neina nupurkst.

ps. per lietu technika taisom ir aisku paatostogaujam daugiau.

Paskelbta
na tikrai taip baisiai tai jau nelyja, siek tiek palynoja, siandien iki lietaus spejau kukuruzus paseti, tai truputi privolavo is virsaus

Tiek prilijo, kad iš lauko kojų neišneši apie technika jau ir kalbėt ner ką ...

Ko gero jei dar palis iki karvių (melžt) reikės su traktorium važiuoti. Nėr tvarkos nei politikoj nei gamtoj :D

Paskelbta
presas buvo www.auridana.lt ir berods www.agrarines.lt
Paskelbta
Žiūriu Rimvydsss dar randa laiko ir žinutę,nors ir trumpą parašyt,turėtai dar džiaugtis pirkiniu,ne kasdien kieme tokia šventė...
anokia cia svente, paskolos paskolos paskolos..... bet be traktoriaus irgi jau nebegalejau, nera didelis tas mano ukis bet mano zt tai visdelto ne tokiems plotams

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...