Jump to content

Recommended Posts

• Atsakymai 606
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

• po 3 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta

Garstyčia tuoj žydes..taip ir palikt per žiema? Jei salnu ar salcio nebus greit tai ji ne sumedės? Pavasari nebus rupesciu su skutimu? Dabar nieko nesinoretu daryti,  gražiai auga.. 

IMG_20180912_131107.jpg

Paskelbta

sumedejimas dirbimui itakos nepadarays, bet as galvoju, kad sumedejimas ir seklu subrandinimas atima visa trasa, kokia ji sukuria, tai mes skutam dabar nes jau zydejimas i pabaiga net...

Paskelbta
prieš 47 minutes , Vilius pranešimas:

Jei jau žydi geriau suskust. Mano ir pradėjusios žydėt tai už savaitės suskusiu ir bus vsio nors kad dar paaugtu 

Su diskiniu ir palieki per žiemą,o pavasarį su noraginiu ir seji ar kaip?

Paskelbta

Nežinau kaip šiemet, bet pernai nieko jos nemedėjo, o žydėjo iki naujų metų, kol visiškai nušalo. Buvau nuotraukų įdėjęs. O šiemet jos kartu su žirniais, kurie irgi žydi ir jau ankštarų mačiau. Bus palikta iki pavasario, tada kai tik eina plonai su diskiniu ir prieš sėją noraginis. Rapsas buvo labai liuks po tokios operacijos.

Paskelbta
Prieš 6 valandų, Zim511 pranešimas:

Kokią norma sėjat žaliai trašai ? Šiuo metu jau turbūt per vėlai būtų sėti.. ar dar kažką spėtų užauginti.. ?

aš pasėjau 09,08 tai jau sudygo,dabar kad palitu,tai butu žalias kilimas,tarp kitko labai tankiai pasėjau 35-40 kg/ha,pagal žalinimą TP (tarpiniai paseliai)turi buti paseti iki 09,15 d.taip kad gali drasiai seti

Paskelbta
Prieš 11 valandų, ugerlose44 pranešimas:

aš pasėjau 09,08 tai jau sudygo,dabar kad palitu,tai butu žalias kilimas,tarp kitko labai tankiai pasėjau 35-40 kg/ha,pagal žalinimą TP (tarpiniai paseliai)turi buti paseti iki 09,15 d.taip kad gali drasiai seti

bet jei ne išmokom, jau nieko doro masės neužaugs...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...