AS esu AS :) Paskelbta Rugsėjo 2, 2012 Pranešti Dalintis Paskelbta Rugsėjo 2, 2012 Sveiki. Zadu auginti vistas dedekles. . Norejau paklausti ar jos man nepabegs jeigu as jas paleisiu lauke? zadu auginti tvarte,tai noreciau jas paleisti i lauka kad pavaiksciotu pagauditu vabaleliu. Tai ar jos man nepabegs kaip bus lauke?? lb dekui Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
vytautasdrazdauskas Paskelbta Sausio 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2013 Sveiki. Zadu auginti vistas dedekles. . Norejau paklausti ar jos man nepabegs jeigu as jas paleisiu lauke? zadu auginti tvarte,tai noreciau jas paleisti i lauka kad pavaiksciotu pagauditu vabaleliu. Tai ar jos man nepabegs kaip bus lauke?? lb dekui Sveiki,reikės aptverti kažkokį plotelį su 1,5 m tinklu,kad šunys nedraskytų.Jei vištos skris per tvorą, reikės bent 5 cm pakirpti uodegą ir sparnus.Sėkmės -Vytautas. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Sausio 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2013 mano vištos per 1,5 m. tvorą ir išskrenda ir parskrenda... O pabėgt tai tikrai niekur nepabėgs, negi pats iš namų bėgtum? juk visais laikais kaime ne vištas tverdavo o daržus nuo vištų, tad jei nematai nieko kam škados pridaryt vištos gali - laikyk palaidas - gausi natūraliai ekologiškų kiaušinių tik nepamiršk įrengt lizdų... svarbu, kad jų šunys nevejotų... sėkmės! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Laimonas Paskelbta Sausio 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2013 Sveiki. Zadu auginti vistas dedekles. . Norejau paklausti ar jos man nepabegs jeigu as jas paleisiu lauke? zadu auginti tvarte,tai noreciau jas paleisti i lauka kad pavaiksciotu pagauditu vabaleliu. Tai ar jos man nepabegs kaip bus lauke?? lb dekui jai nenori problemu su kaimynais, ar kad nebutu gelynai iskapstyti patariu aptvert, beto apsaugosi jas nuo sunu, lapiu, jai gyveni vienkimi ir lapes lankos patariu ir i zeme tinkla bent 20 cm ileist o seip jai pasileisi ir ganysi jas tai problemu neturetu but Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
jaroslav Paskelbta Sausio 30, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 30, 2013 Sveiki;). Gal jus patarsit ka galima nupirkt vistom kokiu lesalu su vitaminais, kad kiausiniu daugiau peretu. Nes db per ziema kai visa laik uzdaryti tvarte, tai nekazka deda. Dekui is anksto;) Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Sausio 31, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Sausio 31, 2013 Gal jus patarsit ka galima nupirkt vistom kokiu lesalu su vitaminais,kad kiausiniu daugiau peretu. labas, pirma nepyk, bet reikia skirti du terminus - kiaušinius dėti ir perėti, tai va, antras - perėti, reiškia procesą, kai višta sėdi ant kiaušinių kol viščiukai išsirita... o tau, kaip matau, rūpi, kad vištos dėtų kiaušinius aš papratai šeriu grūdais (kviečiais) - turi jos jų kiek nori, o kartais dar sumalu tų pačių grūdų ir sumaišau su specialiu priedų mišiniu. Vet vaistinėje perku, bet pavadinimo nepamenu, ten toks priedas kuris, mat, grūdų mišinį kombinuotais pašarais paverčia. Bet žiemą nėr ko norėt, jei kas antrą dieną vištos deda, aš džiaugiuosi! Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
romualda Paskelbta Vasario 6, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 6, 2013 mano grazuoles,ir veislines ir kaimiskos Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Vasario 7, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 7, 2013 oi kokios fainos o tavo paukštydė nauja? kaip statyta, ar didelė? ar šildai? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
romualda Paskelbta Vasario 8, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 8, 2013 paukstide yra 40 kvadratu kurenama bendrai nuo namo kai lauke salta patalpoje buna apie 12,14,zadu uzsiveisti lekornu auksiniu,jau ideta perinti,taipat is paukstyno parsiveziau jau ruduju dedekliu 30 kurios pradejo jau deti tai didinsiu buri,na ir savo dedekliu naminiu noriu dideli buri tureti,kadangi kiausiniu paklausa labai didele, Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kristin Paskelbta Vasario 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2013 paukstide yra 40 kvadratu kurenama bendrai nuo namo kai lauke salta patalpoje buna apie 12,14,zadu uzsiveisti lekornu auksiniu,jau ideta perinti,taipat is paukstyno parsiveziau jau ruduju dedekliu 30 kurios pradejo jau deti tai didinsiu buri,na ir savo dedekliu naminiu noriu dideli buri tureti,kadangi kiausiniu paklausa labai didele, jei ne paslaptis kuriam paukstyne pirkote dedekles ir kokia kaina? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
romualda Paskelbta Vasario 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2013 vilkiciu paukstybas vienos dedekles kaina buvo 13 Lt jau pradejo deti,cia po blato Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
romualda Paskelbta Vasario 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2013 mano idetos nuotraukos jos yra paskutiniam faile,ir gaidi is ten parsiveziau baltai auksinis su trupuciu rusvu ju rusies gaidzei tokie,vistu snapai labai lenkti i apacia net man buvo keista tokia rusis Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
alex Paskelbta Vasario 10, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Vasario 10, 2013 lenktas ilgas snapas tai ne rusies pozimis, o to kad vistos neturi kur jo nugalast Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Spurius Paskelbta Kovo 15, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2013 Sveiki, tikriausiai girdėjote apie tai, kad kai kurie paukštynai, po metų eksploatacijos (prakeikti eksploatatoriai ) parduoda po kelis litus vištas dedekles. Ką manote apie tokių vištų įsigijimą, ar perkate? Aš pernai pirkau dešimt tokių, tai dabar liko tik keturios kurios. Vėl pasiūlė, bet gal jau aš nenoriu... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Linelis982 Paskelbta Kovo 15, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2013 Sveiki,tikriausiai girdėjote apie tai, kad kai kurie paukštynai, po metų eksploatacijos (prakeikti eksploatatoriai ) parduoda po kelis litus vištas dedekles. Ką manote apie tokių vištų įsigijimą, ar perkate? Aš pernai pirkau dešimt tokių, tai dabar liko tik keturios kurios. Vėl pasiūlė, bet gal jau aš nenoriu... man nuomuone atidirbusiu vistu pirkimas,tai tik pinigu metymas,nebent neskaiciuojate pasaru,ir kiausinius renkate tik savo reikmems.Apie geguze turesiu koki simta parduoti,jei ka domins galesiu pasiulyt. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
MilkR Paskelbta Kovo 15, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2013 Sveiki,tikriausiai girdėjote apie tai, kad kai kurie paukštynai, po metų eksploatacijos (prakeikti eksploatatoriai ) parduoda po kelis litus vištas dedekles. Ką manote apie tokių vištų įsigijimą, ar perkate? Aš pernai pirkau dešimt tokių, tai dabar liko tik keturios kurios. Vėl pasiūlė, bet gal jau aš nenoriu... As irgi pernai pirkausi tas "panaudotas" vistas tai is 50vnt liko 12vnt gerai kad buvau dasipirkes "svieziu" tai daugiau tokios klaidos nebedarysiu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
virgiuskun Paskelbta Kovo 15, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 15, 2013 Noreciau paklausti,kas gali buti vistom,pirktos spalio men,gruodi pradejo deti kiausinius,pries 3 sav.viena pradejo nepaeiti,pries savaite kita,o vakar ir trecia,(tupi vienoja vietoja,lyg ir aktyvios)?.Seriu kvieciais,kombikormu,runkeliai su miltais,kreida(vaistineja prie kreidos dave vitaminu lasint i vandeni),nera storos,kad kojos nelaikytu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Kovo 16, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 16, 2013 Kreidos mažai, fosforo nėra, vitaminų - nepakanka... Jei labai dėslios, per vandenį vitaminų neužteks.. Gali stipriai trūkti vit D3 (cholikalciferolio) nuo jo trūkumo sustoja kalcio fosforo apykaita.. Ar kiaušinių be lukšto nebuvo?? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
kaimietė Paskelbta Kovo 19, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 19, 2013 Sveiki, gal turite informacijos kokiame paukštine išparduoda, ar ruošiasi išpadravinėti vištas dedikles. Ir kokia kaina.Ačiu. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
7gvidas Paskelbta Kovo 21, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2013 sveiki,gal ymanoma kur nors nusipirkti,kokiu nors ydomesniu-grazesniu ar dekoratyviniu vistu kiausiniu perinimui? jei taip,tai kur?ir kokia kaina kiausiniu? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Laimonas Paskelbta Kovo 21, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2013 sveiki,gal ymanoma kur nors nusipirkti,kokiu nors ydomesniu-grazesniu ar dekoratyviniu vistu kiausiniu perinimui? jei taip,tai kur?ir kokia kaina kiausiniu? http://www.skelbiu.lt/13203176.html perzvelk daugiau skelbimu puslapiu ir tikrai rasi. o kainos visur skirias, tad paskambinsi ir suzinosi. Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dainiusa Paskelbta Kovo 21, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 21, 2013 visokio grozio gali rasti cia http://www.kiemopauksciai.lt/ Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
azas Paskelbta Kovo 31, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 31, 2013 Sveiki,tikriausiai girdėjote apie tai, kad kai kurie paukštynai, po metų eksploatacijos (prakeikti eksploatatoriai ) parduoda po kelis litus vištas dedekles. Ką manote apie tokių vištų įsigijimą, ar perkate? Aš pernai pirkau dešimt tokių, tai dabar liko tik keturios kurios. Vėl pasiūlė, bet gal jau aš nenoriu... As irgi pernai pirkausi tas "panaudotas" vistas tai is 50vnt liko 12vnt gerai kad buvau dasipirkes "svieziu" tai daugiau tokios klaidos nebedarysiu. pirkau 80, liko 50, kaimynamas kiti suzalotu ar perkaitusiu kaskur 10 nusimete i bulvyne.. likusios 40 dejo po 15_30 kiausiu per diena(vasara ir kombikorma, palaaidos po menesio) minusai kapoja viena kita, kol uodegos nelieka(nevisos bet yra tokiu) dabar apie 20 liko, gal3 po traktoriaus ratais palindo(nebaugios visai), kitos kapojimo problemos sias metais irgi imsiu panasu kieki Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Pienmėgys Paskelbta Kovo 31, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 31, 2013 Dėl kapojimo - vit E padidinti (galima žuvų atliekom palesinti) ir šiaip raciono problema... Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
dainavista Paskelbta Kovo 31, 2013 Pranešti Dalintis Paskelbta Kovo 31, 2013 Labadiena, Sakykit kurios veislės vištos geriausiai deda kiaušinius. Ar tiesa, kad DOMINANT? Nuoroda į komentarą Dalintis kituose puslapiuose More sharing options...
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti