Jump to content

jaroslav

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilnius

jaroslav pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. gal kas zino kaip jumzui isstatyt degima, ta prasme gal yra kokia rodykle ant smagracia, ar taip kur. Problema tame jog gan sunkiai surenka apsukas, ir dumija pastoviai juodais dumais. PS siurblys patikrintas. Aciu.
  2. as i savo mtz82 supyles 10w40 CASTROL, jokio neigiamo poveikio nepastebejau, vasara traktorius dirba gan sunkiai, spaudimas toks pat kaip ir su tuo brudu rusisku sviestu kur ziema kaip seiles tysiasi, ir starteriau daug lengviau prasukt, be to, ruskas tepalas uzkaites pasidaro kaip vanduo, o pusiausintetinis ir uzkaites issaugo geras tepimo savybes.
  3. o tik pradedant tempt jau ratai nesisuko, ar kai jau pradejai bandyt kurt? Jaigu ratai užsikirto bandant vest, tai galejo dvi pavaros isijungt, bet tada rankena uzsikirstu, jaigu ir, tai nuim dezes dangti ir pagal slankiklius bus matyt ar isijunge dar vienas begis, neutralioj padeti griovelis turi but per visus slankiklius eile. Aisku ir stabdziai gali but uzsikirte. Dar nepamirsk prasukt variklio su raktu is priekio.
  4. as jumzo puskaciaus degima atreguliaves ant dirbancio puskaciaus, pastatau magneta toj vietoj kur laiko auksciausias apsukas. Bet visvien nedirba 100% normaliai, dirbant suciaudo ir del to kartais jam truksta smarves. Reguliavau karba, kompresija ok. Atsimenu NIVOJ puskaciu kai uzkuri tai zveriskas apsukas laike pastoviai, be jokiu ciaudimu ir kitu nesamoniu.
  5. jaigu sankaba sureguliuota ok, nieko kito nelieka kaip sudylus sankabos diskas. Mano jumze irgi taip, pradeda vaziuot kai jau pedalas atleidziamas prie pat virsaus.
  6. jumz (ekskavatorius), reik keist sankaba, gal kas esat dare toki dalyka, nuo ko pradet ardyt. As tai pats galvoju apardyt visa prieki ir bandyt imt i zeme varikli. Kai pasiziuri jog ten tiek darbo, tai nesinori ir tos sankabos keist Seip vaziuoja, bet jaigu kur sunkiau reik stumt, tai jau viskas pradeda ozius rodyt. P.S. Sureguliuota gerai, tarpas tarp lapkiu kaip ir turi but
  7. isidejau generatoriu nuo 2golfo dyzelio, skiva dejau nuo jumzo originala, reikejo bsk tik skyle isgrezt, krovimas puikus, ant laisvu krauna 14,2v. O suzadinima pajungiau per 4W lampute. Zodziu super
  8. Reik jusu pagalbos. Jumze 6, labai sunkiai pasuka strele, pvz kausas pilnas ir dar traktorius bsk skersiau stovi, kai dydesne apkrova tada vos ne vos pasuka ir tai ant apsuku. P.S. Strele vaiksto ant grandines. Galvoju gal siurblys tas NŠ32 jau pasidevejas, silpnai pumpuoja. Bet buldozeri kelia lb lengvai, per ta pati siurbli. Gal ant streles yra atskirai koks voztuvas kuris praleidzia alyva adgal i bakeli. Galbut kas esat deja bsk galingesni negu NŠ32?
  9. jaroslav

    Vistos

    Sveiki;). Gal jus patarsit ka galima nupirkt vistom kokiu lesalu su vitaminais, kad kiausiniu daugiau peretu. Nes db per ziema kai visa laik uzdaryti tvarte, tai nekazka deda. Dekui is anksto;)
  10. toks dalikas yra kad jumze dirzas platesnis vos ne dvigubai negu mtz, tai mazo skivo nelb uzdesi. O del apsuku pagal jus turetu uztekt;), kai tevas su juo dirba kazka krauna ar kasa tai vos vos daves apsuku, o kai as dirbu tai kartais buna gazas dugnas , aisku nepagalvokit jog nemyliu technikos . Priziuriu geriau nei savo aki O genera noriu keist, nes jau nusibodo geltonos sviesos ir tik palieki ant laisvu krovimo skatyk nera.
  11. sveiki. Noriu det auto generatoriu vw 90A i Jumz, bet turiu abejoniu ar uzteks apsuku ant laisvu, kad normalus butu krovimas.
  12. AD akumuliatoriai visai geri, gaminami ant vartos bazes, 3metu garantija ir ka ina bsk mazesne negu VARTA.
×
×
  • Create New...