Jump to content

azas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    rietavas

azas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. azas

    Galvijų ligos

    sveiki. mano karve jau savaite kai apsiversiavo, bet jau pora dienu slapinasi kraujais. yra issivaliusi. kraujuot pradejo kai pradejom leist veterinaro nurodytus vaistus. ka daryt? verselis jos neiszindzia, o aparatai neismelzia. anksciau karve buvo gera iki dabar apsiversiavo.
  2. yra problema turiu 16 telyciu metiniu, tvartas talpina apie 12 (5x5 metru kaskur, gal biskiuka maziau), daugiau neikisi... galvoju: laikyti palaidas, aptverus dar lauke apie 30 kvadratu plius, ir seryka butu tik 8 iskart prieit, ant lauko ar nenusals mano telicikes, ar kas taip laikot, ar uzteks joms vietos pasislet nuo sniego, ziemos lietaus?
  3. azas

    Raugintos žolės

    auginu rugius vietoj piktzoliu, malu ir rauginu. geriu ir laistau...
  4. azas

    Vistos

    As irgi pernai pirkausi tas "panaudotas" vistas tai is 50vnt liko 12vnt gerai kad buvau dasipirkes "svieziu" tai daugiau tokios klaidos nebedarysiu. pirkau 80, liko 50, kaimynamas kiti suzalotu ar perkaitusiu kaskur 10 nusimete i bulvyne.. likusios 40 dejo po 15_30 kiausiu per diena(vasara ir kombikorma, palaaidos po menesio) minusai kapoja viena kita, kol uodegos nelieka(nevisos bet yra tokiu) dabar apie 20 liko, gal3 po traktoriaus ratais palindo(nebaugios visai), kitos kapojimo problemos sias metais irgi imsiu panasu kieki
  5. azas

    Kvieciu mulan auginimas

    maciau lenteles ir temos pradzioje zieminiai rugiai, tai nauja veisle? jei zieminiai yra tai ir vasariniai...
  6. tai geriau tavo zeme krumais uzels ir drenaza sugadins? jei paciam neiseina net pievos nusipjaut.. aisku visokiu niuansu buna, kad zeme tolokai del 2ha nevaziuosi 30km ir tt. tai pjauk be nuomos.. bet jei tam ukininkui tas 2,5 ha maiso, jo zemes vidurije yra, gadina drenaza ar gadins, uznes pikdzoliu seku, ateityje ja nusipirkt nores , tai jis palaiko, bet estetini vaizda, daro sejomaina( nenualina jei dar ir rapsus sugeba uzaugint)
  7. neaugini neseji.. nedeklaruoji? tai ko taip sek, deklaruok.. nes po keliu metu, ta tavo zeme skaitysis apleista, na ir kaina kris, nes ismoku nebegaus, net naujas savininkas.. o jai tam ukininkui nusibodo is tavo zemes, salia, piktzoles lekiancios ka jam darit?
×
×
  • Create New...