Jump to content

dainavista

Nariai
  • Pranešimai

    23
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario dainavista paskelbtas turinys

  1. Pirksim būtinai. Ryt važiuosiu. Radau, kad Alytuje prekiauja KG. Oi kaip mums dar viskas žalia. Bet manau, kad pajėgsim įveikti visas kliūtis.
  2. Niekada nepirkčiau daugiau dėvėtų vištų. Jau geriau jaunutes ir užsiauginti. Man nepatiko dėvėtos.
  3. Pabandysiu užsakyti nedidelį kiekį. Nes mūsų jauniklių vištaičių labai jau maži kiaušinukai. Vos siekia 40 gramų.
  4. Gal kas naudojat? Aprašyta tai gražiai. Kažin kaip realybėje?
  5. Tai va ir ieškom patarimų, kad išmoktumėm. Juk niekas negimė mokėdamas. Todėl ir klausiu jūsų patarimų ir nuomonių dėl pašarų. Nes matau, kad ekologija, tai mistika.
  6. Turintys praktikos vištų auginime prašau patarkit kokį pašarą nusipirkti, kad tos mūsų vištukės atsigautų? Gal galit mestelti nuorodą kur būtų galima įsigyti visaverčių lesalų?
  7. O kaip padidinti tą kalcio trūkumą? Kokius lesalus naudojat?
  8. Mūsų irgi turi aptvarėlį, kuriame ganosi. Duodam kiekvieną dieną šviežios žolės. Gal kokia zaraza sakau užpuolė?
  9. Kuris lesalas yra visavertis ir kokybiškas> Kas jį gamina? Labadiena, Mūsų vištelės labai pradėjo mesti plunksnas. Anskčiau išsišerė pirktos padėvėtos, šiandien pastebėjau, kad stipriai ėmė šertis ir jaunutės. Ypač prie uodegos.Tiesiog matos oda. Kaži kodėl taip pradėjo darytis? Gal kokia ligelė užpuolė? Sumažėjo ir stipriai dėslumas. 110 vištų padeda vos 20 kiaušinių. :shocked:
  10. dainavista

    Probiotikai

    Ir mane jie domina. Gal kas naudoja dedeklėms vištoms?
  11. Sveiki, Mano vištytės labai stipriai sumažino kiaušinius. Per dieną iš 42 vištų padeda vos 5 kiaušinius. Nors prieš mėnesį dėjo po 22. Kas čia joms galėjo nutikti? Pirkom plikutes, jau plunksnos lyg augo, o dabar lyg vėl šerias. Kuom čia gelbėt?
  12. Sveiki, Pasidalinkite patirtimi kokias turite krūmapjoves. Plotas šienavimo būtų apie 20 arų nelygios pievos.
  13. dainavista

    Vistos

    Nu ir pripasakojot. Plunksnų nedaug dar. Po 2 savaičių adaptacijos 32 vištos padeda tik 9-15 kiaušinių. Vienu žodžiu, su vyru eilinį kartą sužaidėm žaidimą, kur brangiau. Dabar ruošiamės pirkti 2,5-3 mėnesių vištaites. Ai, yra kaip yra. Kiek dės tiek. Juk neišmesim. Tik padlos labai pešas ir nenori eit laukan. Gal reiks gaidžio joms?
  14. dainavista

    Vistos

    O kur pirkote ir kiek kainavo? Pirkom pas žmones, bet tipo jie buvo atvežti iš paukštyno. Mokėjom po 7.
  15. dainavista

    Vistos

    greiciausiai isigijote tik sustojusias det vistas.siulyciau pasodint jas ant grudu dietos keliems menesiukams.Cia laikrodzio jau nepaskubinsi.Atsisers,apsiplunksnuos,ir prades det.Tada bus galima ir dieta pariebinti,T,y pilnai subalansuot. jei isgyvens ,dazniau jos krenta Oi, negąsdinkit. Kiaušinių poreikis yra. Šiandien jau 3 kiaušinukus padovanojo. Jos grūdus tik ir lesa. Šlapio maisto nelabai.
  16. dainavista

    Vistos

    Sveiki, nusipirkom mes dedančias metinukes vištaites. Bet jau kokios apsipešę, tai gaila žiūrėt. Dabar po pervežimo tai nededa visai kiaušinių. 1. Ką joms duoti, kad greičiau apsiplunksnuotų? 2. Kai kurios labai peštukės ir mušasi. Tai gal gi gaidys vištų būriui yra privalu, įvestų tvarką? 3. Po kiek maždaug laiko jos pradės dėti kiaušinius?
  17. Man tai vien kvapas vimdo. Norim įsigyti, bet nežinau kaip būtų su pešimu. Bandžiau prieš 3 metus pešti, bet tik pradėjau žiaugčioti ir baigėsi pešimas. Manau, kad su mašina būtų kitaip.
  18. dainavista

    Vistos

    berods iki 306 vnt per metus,pagal hibrido rusi.Dominant ramesnes naturos,ilgesnis produkcijos laikotarpis,lyginant su kitomis rusimis.Pas mane Dominant D192.Esu patenkintas. Sveiki, O kur jūs jas įsigijote? Gal žinot kas augina šios veislės vištas aplink Alytų 100 km spinduliu? Aišku ieškom ir patys, bet gal turit daugiau patirties.
  19. dainavista

    MESINES VISTOS

    Zodziu,Loreta,auginu broilerius antri metai.Tiek ten tu ziniu...betsiais metais nuostoliu beveik nebuvo.Viso gal 10vnt.uzlinko(susimindziojo patys)Uaginau taip va-pirma men aisku gavo reikiamus savo kombikorma.buvau padejus po kekiu sav.ir velenos tai palesiojo ir lyg viduriuot pradejo tai velena skrido per tvora.antra men.gavo daugiau zolytes ir kombikormo nedaviau,o man atvezdavo ivairiu grudu dribsniu.Tai zirniu,kvieciu ,rugiu,mieziu(lygtai)ir tikrai kukuruzu skaldytu.tai juos maisydavau (kukur.maiau beriau)aisku zvyriukas kasdien kibiruka sulesiodavo dideliais kiekiais zoles,kai pritrukdavo tu dribsniu,tai sutinau bulves su miltais kai prasidejo obuoliai irgi negailejau smulkinau.gaudavo cukiniju.agurkus tarkavau,paskuj per puse pjoviau ir meciau.kadangi mano vistukai kaime augo tai gaudavo ir melynu vynuogiu,mes ju nelabai megstam.Va koks meniu auksinis... bet uz tai kad uzaugo grazuoliukai,storuliukai.ir su riebalinu sluoksniu.didziausias svere-4,7.visi kiti iki 4kg. Per kiek mėnesių jie užaugo tokie gražuoliukai?
  20. dainavista

    vistos

    Domina ir mane šis klausimas?
  21. dainavista

    Vistos

    Labadiena, Sakykit kurios veislės vištos geriausiai deda kiaušinius. Ar tiesa, kad DOMINANT?
×
×
  • Create New...