Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Sveiki,
gal kasnors įsivaizduojate, kaip skaičiuojamas yra įkainis už grūdų transporavimą nuo kombaino į elevatorių? Tarkim priekaba 15T. Pagal dirbtas valandas? Atstumą? Išvežtų priekabų kiekį?

Paskelbta
prieš 52 minutes , mjj pranešimas:

Sveiki,
gal kasnors įsivaizduojate, kaip skaičiuojamas yra įkainis už grūdų transporavimą nuo kombaino į elevatorių? Tarkim priekaba 15T. Pagal dirbtas valandas? Atstumą? Išvežtų priekabų kiekį?

Tai pagal atstuma ir valandini jeigu eilese reikia stoveti

Paskelbta
Prieš 2 valandas, mjj pranešimas:

Sveiki,

Bent kukurūzu silosa vežant 25m³ priekaba tai 50-60e val plius kuras imu,   tai jai eilei stovint vistiek įsivertink  kiek tavo valandinis nors ir technika nedirba 

Paskelbta
Prieš 20 valandų, simasd pranešimas:

Bent kukurūzu silosa vežant 25m³ priekaba tai 50-60e val plius kuras imu,   tai jai eilei stovint vistiek įsivertink  kiek tavo valandinis nors ir technika nedirba 

Oho, stiprokai sakyčiau, ekskavatorius kogero pigiau kainuoja… Ir samdo tave dažnai? 

Paskelbta
prieš valandą, kestoxs pranešimas:

Oho, stiprokai sakyčiau, ekskavatorius kogero pigiau kainuoja… Ir samdo tave dažnai? 

Grūdų nevežu nes neturiu kada, o kai kukurūzų tai kartais keliom dienos  būna darbo kur kasmet į tuos kiemus vaziuoju, agroteka bijau pameluot bet kažkas apie 70-80e valandą būdavo + kuras +adblue  su ta 40kubu Puspriekabe

Ekskavatorius lygir apie 65e val su operatorium 

Paskelbta
Prieš 2 valandas, kestoxs pranešimas:

O tu uz dyka dirbi? Ar uz sumustini  ir alaus bonke? Viskas ukininkui brangsta, tad kodel uz dyka dirbti

Paskelbta
Prieš 18 valandų, Deutz fahr pranešimas:

O tu uz dyka dirbi? Ar uz sumustini  ir alaus bonke? Viskas ukininkui brangsta, tad kodel uz dyka dirbti

Buna jei reikia, tai ir už ačiū padarau, bet dirbti kitiem ne mano duona, tai kainų todėl ir nežinau…

• po 3 mėnesių...
Paskelbta
On 2025-07-18 at 14:09, mjj pranešimas:

Sveiki,

Už tonkilometri

Paskelbta
prieš 4 minutes , ceck pranešimas:

aš skaičiuoju 1 eur tonai, nežinau daug ar mažai 🤔 bet kitam tikrai už tiek nevežčiau 🤣

Su traktoriu vezimas yra visiska backa ir dar kura isdegini zalia 😀

Paskelbta
prieš 32 minutes , manttys pranešimas:

Su traktoriu vezimas yra visiska backa ir dar kura isdegini zalia 😀

o su kuo vežt į sandėlį jei ne su traktoriu?

Paskelbta

Aš šiemet bisky gavau pachaliminti su kombainu. Tai neturejo normaliai kuo nusivežinėti y elevatorių. Tai paleidau  savo traktoriu su  priekaba y elevatorių. Apie 8km y viena gala, reisas 80€ + kuras kviečių 20-21t

Manau padori kaina, nes ir eilė pastovėti ir lauke palaukti. Tai 4 reisai y diena. Žmogui diena 100€ tecnikos nusidevejimui minimum 100€

Ir lieka 120€ pliuso 

Paskelbta
prieš valandą, manttys pranešimas:

I sandeli.taip, bet i elevatori ne ne ne, fura visad pigiau samdyt. Aisku nebent ant kiemo elevatorius 😀

Kokia fūros kaina iki elevatoriaus ir koks atstumas iki jo?

Paskelbta
Prieš 5 valandas, ggg pranešimas:

Kokia fūros kaina iki elevatoriaus ir koks atstumas iki jo?

30 km kazkas, tonos kaina 5 eur. Jeigi vezi pats, sugaisti 2+  valandos laiko, drozi traktoriu ir dar kuro koks 60.ltr 😁 nuvezi 15t

Paskelbta
Prieš 15 valandų, manttys pranešimas:

30 km kazkas, tonos kaina 5 eur. Jeigi vezi pats, sugaisti 2+  valandos laiko, drozi traktoriu ir dar kuro koks 60.ltr 😁 nuvezi 15t

Nu man vienam reisui 20ltr. uztenka, i viena gala 34km.  gaunasi jei i Jonava vezu. 11t. Jei i Kauna tai 20km. tai ir 15ltr.gana. Pas mane su fura ner privazevimu laukuose,tada dar reiktu perkrovimo priekaba kazkur samdyt.O kai ukis 60ha.tai  gaunasi kad su traktorium vezt gaunasi pigiausia.Dar buna kombainas uzlinksta ir pralaikes fura puse dienos tuscia turi paleist.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, kesstonis pranešimas:

Nu man vienam reisui 20ltr. uztenka, i viena gala 34km.  gaunasi jei i Jonava vezu. 11t. Jei i Kauna tai 20km. tai ir 15ltr.gana. Pas mane su fura ner privazevimu laukuose,tada dar reiktu perkrovimo priekaba kazkur samdyt.O kai ukis 60ha.tai  gaunasi kad su traktorium vezt gaunasi pigiausia.Dar buna kombainas uzlinksta ir pralaikes fura puse dienos tuscia turi paleist.

Kiek.ag traktorius?

Paskelbta
Prieš 7 valandas, kesstonis pranešimas:

Na każkaip kuro per mažai sunaudoji

• po 2 mėnesių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta

Sveiki,

Ar kas žinote, koks yra vienos dienos fūros įkainis (arba km kaina), vežant grūdus nuo kombaino iki elevatoriaus (~17–18 km į vieną pusę)?

Paskelbta
prieš 38 minutes , Nykstys pranešimas:

Sveiki,

Ar kas žinote, koks yra vienos dienos fūros įkainis (arba km kaina), vežant grūdus nuo kombaino iki elevatoriaus (~17–18 km į vieną pusę)?

Pas mus, 6-7 eur tona nuo kombaino, 5 eur is sandelio uz panasu atstumą. 

• po 4 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki, kiek imti už šienainio rulių suvežima nuo laukų ir sukrovima ant kiemo,pievos šalia namų.Niekad nesu tokiais darbais užsiėmes tai neisivaizduoju kainų.Nesinori nei saves nei žmogaus nuskriaust.

Paskelbta

Gal kas pasidalins kokios dabar žolės smulkinimo kainos? Pažiūrėjau skelbimus tai  80-100 EUR/ha prašo. Čia rimtai?
  Paskutinį sykį kai smulkindavau pats prieš kokį penketą metų tai buvo apie 60 EUR/ha.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...