Jump to content

ludditas

Nariai
  • Pranešimai

    934
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    7

ludditas paskutinį kartą gavo apdovanojimą Vasario 12

ludditas paskelbtas turinys buvo labiausiai mėgstamas

Miestas

  • Miestas
    Utenos r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

ludditas pasiekimai

Patyręs dalyvis

Patyręs dalyvis (4/5)

70

Reputacija

  1. Nzn, ar visai teisingai bus šiuo atveju, bet visai neseniai gavau iš VMI atsakymą panašiu klausimu. Tai jei vykdant nuotolinę prekybą ir parduodant ES ne PVM mokėtojui sumai viršijus 10000 EUR reikia registruotis tos šalies PVM mokėtoju. Tai neaišku ar technikos pardavimą bus nuotolinė prekyba?
  2. ludditas

    Išmokos 2014-2020

    Deja, bet taip. Tas buvo aišku jau deklaravimo pradžioje. Galėjai rinktis laukinių paukščių apsaugą už Natura 2000 ribų, būtum dar gavęs +74 EUR/ha. Bet ten įsipareigojimai 5 metams.
  3. ludditas

    Deklaravimas

    Tai man apskritai efektyvumo metodika netaikoma, nes DGP daugiau kaip 75 %. Aš dėl išmokų už kraštovaizdžio elementus pergyvenu .
  4. ludditas

    Deklaravimas

    Nu įdomu, o kaip su tais elementais kuriuos galėjai pats įbraižyti? Aš pvz. miškelių gal 10 ha įbraižiau, juos galima buvo braižyti bet kur, svarbu, kad su tavo žeme ribotusi.
  5. ludditas

    Deklaravimas

    O tai kas konkrečiai te negerai su kraštovaizdžio elementais?
  6. ludditas

    GRŪDŲ BOKŠTAI

    O kas lėmė tokį pasirinkimą, kaina? Maniau čia Lietuvoje pirkta.
  7. ludditas

    GRŪDŲ BOKŠTAI

    Kokios čia firmos angaras?
  8. ludditas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Manau pirk ir ark, bet kokius 2 metus nedeklaruok. Per tą laiką žemėlapį pataisys, nes kur jau suarta ten paukščių sluoksnio nėra. O tada galėsi deklaruoti ir gal net atstatyti nereikės.
  9. ludditas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Skambink į NMA gal ką patars. Išmokose nėra sankcijų?
  10. ludditas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Pieva turėjo būti atstatyta iki gruodžio 31 d.
  11. ludditas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Ne, aš užklausiau dėl pievų atnaujinimo kur yra paukštukai: 2. Valdymo reikalavimo dėl laukinių paukščių apsaugos apraše norodyta jog tokias pievas galima persėti, žoliniais augalais. Klausimas būtų toks, persėjus tokį lauką pvz liucerna kokiu kodu reiktų jį deklaruoti, LIUC (liucerna), ar kokiu nors kitu? Atsakymas: Vadovaujantis Valdymo reikalavimų aprašo 17 punktu deklaruoti turite tokiu klasifikatoriaus kodu kokią kultūra sėjate tai reiškia liucerna, dobilai ir AKM.
  12. ludditas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Galėjai sudalyvauti bandomoje gausiai žydinčių pievų programoje dėl drugelių ir pan . Čia prieš kelis metus rinko savanorius.
  13. ludditas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Praeitais metais iš ministerijos šiuo klausimu gavau atsakymą jog turi būti deklaruota tai kas pasėta! Jei dobilai tai DOB, jei liucerna tai LUC, jei varpinės tai gpž arba gpa. Įdomus išsiaiškinimas nes kodu DOB deklaruota žemė kai iškrenta iš DGP sluoksnio. Reiks šiemet pasitikslinti ar nesikeičia tą jų pozicija.
  14. ludditas

    Kredito unijos

    O jei apskritai išstoji iš unijos narių neturėtų greičiau grąžinti? Man irgi nenorėjo grąžinti, kažką šnekėjo, kad reikia LB leidimo. Paskui padarė,jog kai kas nors įneš pajus iš jų man grąžins, kiek tai užtruks nzn, per 2 mėnesius kol kas nieko negrąžino .
  15. ludditas

    ar reikia kam atkurti pievas

    Čia gali būti rimta išeitis, bet reiktų pasitikslinti NMA.
×
×
  • Create New...