Jump to content

panther102

Nariai
  • Pranešimai

    328
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Visas nario panther102 paskelbtas turinys

  1. Sveikas, Tai taip išeina,kad R serija gan lepūs traktoriai. Ką galėtum pasakyti apie M seriją? Neseniai buvo akcija 6195M už gan viliojančią kainą.
  2. Taip, nudegina iki min. ribos. Vieną kart atvažiavo servisas keist tepalų, ir matuoklė iš vis tepalo nesiekė. Neapsižiūrėjom ir nedapylėm kai reikėjo. Dabar jau virš 7000 valandų, tai pripilam iki max ir per 500 val nudegina iki pusės maždaug. Dirba nesunkius darbus, daugiausia veža rulonus ir sėja.
  3. Sveikas, mes turim fendt 310 S4 nuo naujo. Valmeto variklis degino alyvą apie 3000 valandų.
  4. Valstybės žemė, bet pvz jeigu susitvarkai pastato dokumentus, leidžia išsipirkti žemę iš valstybės.
  5. Bet ar galima kažkaip atstatyti nors dalį pastato, aišku truputį kitaip negu kad buvo, ar niekam neužklius dėl nelegalios statybos? Ten tų griūvėsių kaip ir nebėra daug. Yra apsitvarkyta.
  6. Yra parašytas buvusios žemės ūkio bendrovės privatizuoto turto priėmimo perdavimo aktas, su pavardėm, su parašais ir kam kokia dalis priklauso. Kas toliau?
  7. Mano atveju yra 1 savininkas gyvas iš 4. Tarkim savivaldybė pradeda ieškoti tų savininkų ir randa 1 bendrasavininkį. Ir kas tada ? Liepia jam susitvarkyti nuosavybę (reikalinga inventorizacija) ar pabaigti nusigriauti. Jeigu savivaldybė nuspręstų parduoti ir ką ji parduotų? Reikalingi dokumentai nuosavybės kažkokie. Mano manymu reikalinga inventorizacija, turi tie statinio likučiai įgauti kažkokį nuosavybinį pavidalą.
  8. Tai kokia galima išeitis? Pastatas gautas iš kolūkio pagal pajus prieš daug metų. Esu matęs aukcionuose savivaldybės kažkaip sutvarko ir parduoda senus fermų likučius.
  9. Sveiki, Mano situacija panaši. Kiek girdėjau pirmiausia reikia kadastrinius matavimus pasidaryt. Noriu nupirkt senus garažų pamatus. Gal kas susidūrę su geodezininkais? Jie sako jeigu neįmanoma identifikuoti pastato, tai niekas nederins bylos. Kas laikoma pastato identifikavimu? Yra išlikę dalis sienos, dalis kolonos, yra matyti pamatų linijos, pamatiniai blokai.
  10. panther102

    Dirvų kalkinimas !

    Sveikas, Kokia įmonė tau darė žemės tyrimus?
  11. Naudoju, žiaumoja jis tą spenį, bet nepavyksta pagirdyt. Įtariu, kad veršis yra gėręs iš karvės ir nebepripažįsta ko nors kito. Dabar girdau su zondu.
  12. Sveiki, Veršelis nenori gert iš kibirėlio, neturi instinkto visiškai, tik mala su liežuviu aplinkui, gal kas susidūrę?
  13. panther102

    Galvijų ir skerdenų kainos

    Kuri kontora superka už tokias kainas?
  14. Be džiovyklos alternatyva yra parduot supirkėjam už mažas kainas su didelėm nuoskaitom arba atiduot medžiotojams kai supelys grūdai. Jei ūkis turi gyvulių ir reikia sandėliuot, tai be džiovyklos niekaip.
  15. panther102

    Trašų kainos

    Sveiki, Kažin ar kris salietros kainos dar? Pirkti ar dar laukti? Siūlo po 320-340 eur/t
  16. panther102

    Zymeto Kuro Kaina

    Sveiki, Aisrija šiandien atvežė 2 tonas po 0,87eur
  17. Sveiki, Prasivaliau filtrus dar kartą, pasikeičiau siurblio membranas ir su slėgiu viskas gerai. Keisdamas membranas pastebėjau, jog kai kurie siurblio švaistikliai, jeigu galima taip pasakyti, labai laisvi. Kiti laisvumo neturi. Nesu giliau tokio siurblio ardęs, Ar tai gali būti kokia problema? Aišku daiktas ne naujas, ir bala žino iš kokių komponentų surinktas. Originalios membranos buvo ne iš pigiųjų.
  18. Tikrinau filtrą purkštuvo viršuje iš priekio, koks dar kitas filtras yra? Foto iš skelbimo kaip pvz.
  19. Sekcijų filtrai švarūs taip pat purkštuvo priekyje yra filtras, buvau atsukęs, nors ten nieko ypatingo nebuvo, išvaliau. Jau išėmiau membranas, jos nėra sutrūkusios tik stipriai suskirdusios, aišku buvo pritepta visokių hermetikų ir taip toliau.
  20. Sveiki, Man siurblys palaiko 5bar ir po kokių 20-30 metrų slėgis krinta. Išjungiu darbini, po to vėl įjungiu vėl 20-30 metrų eina. Filtrai švarūs. Pro siurblio apačią lašuoja. Tai jau membranos turbūt baigės.
  21. Sveiki, Gal žinote ar galima su savo chemija purkšti kitam? Kas tuo atveju pildo žurnalą? Ar reikia pasirašyti kokią paslaugų teikimo sutartį?
  22. panther102

    Zymeto Kuro Kaina

    Šiandien "Aisrija" atvežė po 0,97 eur/l
  23. panther102

    Trašų kainos

    Agrokoncernas Karbamidas (USA) 610 eur už grynus Salietra 618 eur už grynus
  24. Sveiki, Noriu paklausti gal kas esat tobulinę D9 sėjamajai vėžių purentuvus, nes gamykliniai niekam tikę, nuleidi iki žemės ir vistiek nieko gero.
×
×
  • Create New...