BR Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 Prieš 3 valandas, ceck pranešimas: Na matai kaip gerai, o čia laistydamas nudeginau Kai da jaunesnis buvau,labiau mėgdavau rizikuot ,tai esu kviečiam ant vėlevinio lendančio po 150l kaso užpūtęs,tai vaizdelis nekoks buvo,pusantros savaitės subinę suraukęs vaikščiojau,bet atsitaisė,derlius apie 7 buvo,2017metai lyg ir buvo tie lieti gieji.
ceck Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 prieš 9 minutes , BR pranešimas: Kai da jaunesnis buvau,labiau mėgdavau rizikuot ,tai esu kviečiam ant vėlevinio lendančio po 150l kaso užpūtęs,tai vaizdelis nekoks buvo,pusantros savaitės subinę suraukęs vaikščiojau,bet atsitaisė,derlius apie 7 buvo,2017metai lyg ir buvo tie lieti gieji. Kažkaip nuspręndėm nei patys stresuot nenorim, nei augalo
jaunasis21 Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 Prieš 14 valandų, ceck pranešimas: laistyta, manau kad kaso niekas nepurškia O čia labai klystate Jeigu pasidomėtumėt, daug kas pirmą KAS purškimą atlieką su paprastais purkštukais Ir tai yra labai geras dalykas, pernai pats išbandžiau , šiemet visus kviečius prapurkšim Kasu. jawax and AGROMAN 2
AG Paulius Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 prieš 2 minutes , jaunasis21 pranešimas: O čia labai klystate Jeigu pasidomėtumėt, daug kas pirmą KAS purškimą atlieką su paprastais purkštukais Ir tai yra labai geras dalykas, pernai pats išbandžiau , šiemet visus kviečius prapurkšim Kasu. Žiauriai geras dalykas amoniakinio azoto garinimui, aš nesuprantu ar Jūs tyčia nesąmones darote ar taip natūraliai pastoviai gaunasi. Kažkoks kosmosas .. . AGROMAN 1
AgroP Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 prieš 6 minutes , AG Paulius pranešimas: Žiauriai geras dalykas amoniakinio azoto garinimui, aš nesuprantu ar Jūs tyčia nesąmones darote ar taip natūraliai pastoviai gaunasi. Kažkoks kosmosas .. . Gal ir nesąmoningai skamba, bet kaikurie agronominiai sprendimai tokie jau būna ir visgi duoda tam tikra efektą, naudinga, pagal situacija. Gintas. 1
ceck Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 prieš 31 minutes , AgroP pranešimas: Gal ir nesąmoningai skamba, bet kaikurie agronominiai sprendimai tokie jau būna ir visgi duoda tam tikra efektą, naudinga, pagal situacija. duok dieve kad tik nesigautų priešingas efektas kaip man
Bauer Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 Iki 30 galima purkšti, paksui tik laistyti
vrimvydas Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 Prieš 5 valandas, AG Paulius pranešimas: Žiauriai geras dalykas amoniakinio azoto garinimui, aš nesuprantu ar Jūs tyčia nesąmones darote ar taip natūraliai pastoviai gaunasi. Kažkoks kosmosas .. . Pasikartok kas yra garavimas ir prie kokiu salygu . Pirmu purskimu toli iki tokiu , nebet labai velines . Andriusfeat 1
Mindzius Paskelbta Vasario 25, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 25, 2025 Prieš 6 valandas, jaunasis21 pranešimas: O čia labai klystate Jeigu pasidomėtumėt, daug kas pirmą KAS purškimą atlieką su paprastais purkštukais Ir tai yra labai geras dalykas, pernai pats išbandžiau , šiemet visus kviečius prapurkšim Kasu. Sveiki, buvo prieš porą metų Ukrainiečių tyrimai dėl tų purkštukų. Ir tikrai būna viskas ok, tik yra viena sąlyga didelis azoto trūkumas augale, kuo jis didesnis tuo žala augalui mažesnė. Va taip tai anksti pavasarį azoto trūkumas yra didelis dėl to žala būna nedidelė.
Vilius Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 On 2025-02-22 at 13:40, Gintas. pranešimas: Sveiki čia į temą dėl sulfato ir sieros draugas lankėsi ak seminare ir atsiuntė nuotrauką vieno iš jų bandymo ką manot dėl ko galėtų būti mažesnis derlius tręšiant axanu ? Taip Agrokoncernas skelbė lygino KAS ir salietros naudojimą, tai kaip ir minėjo bamdymais KAS nėra efektyvu ir rekomendavo geriau naudoti salietrą. Bet yra agronomų kurie KAS mato daugiau privalumų ir sako kaip tik atvirkščiai.
Vilius Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 On 2025-02-24 at 22:38, Witalikas pranešimas: Manau ne, vis planuoju pabandyti. Bet…. Pernai pabandžiau puse purkštuvo persukti ant inžektoriniu idkt05 kita pusė laistymo purkštukai FD06 tai kažko labai blogo ir nepastebėjau PURŠKIAT KAS. Witalikas 1
Witalikas Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 prieš 3 minutes , Vilius pranešimas: Pernai pabandžiau puse purkštuvo persukti ant inžektoriniu idkt05 kita pusė laistymo purkštukai FD06 tai kažko labai blogo ir nepastebėjau PURŠKIAT KAS. O gera kur purksta ir nepastebejai?
Vilius Paskelbta Vasario 26, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 26, 2025 prieš 8 minutes , Witalikas pranešimas: O gera kur purksta ir nepastebejai? Nebuvo pavienių lapo galiukų padeginimu, nes laistant matyt dideli lašai kaikada užsilaiko ir pakepina galiukus, purškiant jokių pažeidimų nepastebėta, derliaus priedo nelabai ten suprasi. Pasėlis buvo tolygus tiek ten tiek ten, bet čia buvo bandymas. Purkštukai laistymo nupirkti tai viska ir laistom, o ir purkštuvas mažiau apsineša Witalikas 1
Maiklas05 Paskelbta Vasario 27, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 27, 2025 Ne i tema bet gal kas atsakys, kaip amazonej ZA-U veikia diskai su mentelem raide B, jie pakrasciu, bet kaip jie barsto ? Man reikia 18m. Tai vienas krastas turi but 9 kitas 18 pakrascio. Truksta disko dar vieno ?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti