Jump to content

Kaip tręšti žieminius kviečius

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 2 minutes , dariius 30 pranešimas:

Ar tikslinga nubert salietros antru ratu, nes del sausu oru nepavyko tai atlikti db gave dregmes pradeda maitintis ir vaizdas gereja, ar jau per velyvas tarpsnis ir per saknis ne kazka besimaitins?

Pilk tikrai pasiims, iki paskutinis lapas išlys gali berti.

Paskelbta
prieš valandą, dariius 30 pranešimas:

Ar tikslinga nubert salietros antru ratu, nes del sausu oru nepavyko tai atlikti db gave dregmes pradeda maitintis ir vaizdas gereja, ar jau per velyvas tarpsnis ir per saknis ne kazka besimaitins?

berk aš dar ant vėliavos ir po 100 palikęs tai gale savaitės varysiu.

Paskelbta
prieš 29 minutes , Witalikas pranešimas:

As kiek beriau, nemaciau skirtumo kur berta o kur ne. Tai geriau viska atiduoti anksciau ir nera ko laukti veliavinio

aš anksčiau neberdavau ant vėliavos ir man atmesdavo po  2 apatinius segmentus , paskiau pabandžiau bert ir visa varpa graži būna tai dėl to dabar ir praktikuoju taip.

Paskelbta
prieš valandą, Mantas2342 pranešimas:

aš anksčiau neberdavau ant vėliavos ir man atmesdavo po  2 apatinius segmentus , paskiau pabandžiau bert ir visa varpa graži būna tai dėl to dabar ir praktikuoju taip.

Bet tai kiek cia “vm”gaunasi jau? Bendro

Paskelbta
prieš 10 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Su šitu 100 kur užmesiu ir rudeniniu azotu gausis  apie 191vm.

Jau pas mane tiek yra. Dar jai 100kg/ha jau vel belenkiek azoto vm butu.

Tikrai jau nebersiu, be ir taip galvoju. Kad persistengiau si sezona. 

Paskelbta

didžiausias klausimas - kiek yra nepanaudoto azoto dirvoje. Kviečiai 100 proc tikrai nesimaitino, jo turėtų būti likę. Aišku 100 kg tai 23 eur, dar pliusdarbas, ne tokia didele suma

Paskelbta
prieš 16 minutes , manttys pranešimas:

didžiausias klausimas - kiek yra nepanaudoto azoto dirvoje. Kviečiai 100 proc tikrai nesimaitino, jo turėtų būti likę. Aišku 100 kg tai 23 eur, dar pliusdarbas, ne tokia didele suma

O koks derliaus priedas is ha ?

Paskelbta
prieš 8 minutes , Andrew pranešimas:

O koks derliaus priedas is ha ?

Nu va  Mantas sako, 2 segmentai nunyksta, nu kad ir 1 segmentas, tai 10 proc varpos. Iš kitos pusės, užtenka prikulti 200 kg kviečių daugiau iš hą, kad atsipirktų. Tai net nežinau, tikriausiai požiūrio reikalas: tiki tuo priedu arba netiki :) 

Paskelbta
prieš 22 minutes , edviuks pranešimas:

Kviečiai Skagen gave 140vm . Dar ryt uzmesiu 150 fizinio . Ir bus baigta . 

F8A1037C-4820-4702-B86E-F0135657E8E6.jpg

Jums ten pajuryje bepigu ukininkauti. Dregmes sociai turit.

Paskelbta
prieš 33 minutes , vrimvydas pranešimas:

Cia apie azota eina kalba o ne apie hidroponika...

Lietutis taip ir nepasirodė šiemet kai kuriose vietose, pvz Šiaulėnuose ar yra dar kur kas išvis negavę šiemet

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...