Jump to content

Recommended Posts

• po 4 savaičių...
Paskelbta

Sveiki, deklaravau žemės 25ha daugiau nei pernai. kuro daugiau gavau ~300l. tiek pernai tiek uzpernai isnaudojau visą avansą. Gal žinote kodėl taip? Esu girdėjas, o ir susiduręs, kai pradėjau ūkininkauti, tas kuras atėjo tik per 3 metus. Kažkaip paieškojes neradau aiškios info. Gal kas ką žino? 

Keista kodėl taip yra, nes papildomi 25ha išdirbti su +300l. kaip ir neįmanomi, net ir su hibrid traktoriumi :D

Paskelbta
prieš valandą, Nissmo pranešimas:

Sveiki, deklaravau žemės 25ha daugiau nei pernai. kuro daugiau gavau ~300l. tiek pernai tiek uzpernai isnaudojau visą avansą. Gal žinote kodėl taip? Esu girdėjas, o ir susiduręs, kai pradėjau ūkininkauti, tas kuras atėjo tik per 3 metus. Kažkaip paieškojes neradau aiškios info. Gal kas ką žino? 

Keista kodėl taip yra, nes papildomi 25ha išdirbti su +300l. kaip ir neįmanomi, net ir su hibrid traktoriumi :D

Sumazintos normos skiriamos hektarui apie 15%. 

Buvo pranesta ziniasklaidos priemonese. 

https://www.manoukis.lt/naujienos/agropolitika/vyriausybe-patikslino-lengvatinio-dyzelino-zemdirbiams-normas

Paskelbta
prieš 7 minutes , Auguliss pranešimas:

gal kas zinot kur paziureti kiek isdave kuro ar tik i vmi skambintis reikia ?

du puslapiai atgal yra nupasakota kur žiūrėti, o kuriuo metodu ieškoti pats nuspręsi.

• po 2 savaičių...
  • po 3 savaičių...
Paskelbta
On 2021-08-11 at 10:55, daraciute pranešimas:

ar yra perkanciu kura is Jozitos ir ar nera buve problemu del kokybes, man parejo siurblys meistrai sake kad del per sausos salialkos, dabar ir dzipas uzgeso

Viena kart pirkau kelias kanistras, kol supili 20l, dusyk reikia sietelį valyti. Apvažiuoti kuo toliau tokius.

P.s. daug metų pirkau iš skulo, dabar naftenas, nėra buvę jokių nesąmonių.

• po 4 savaičių...
Paskelbta
Prieš 8 valandas, jonc pranešimas:

1t 0,79e Naftenas. graziai kyla

Tai kolonėlėj pigiau.. sekmadienį su nuolaida viada 73,9 plius 1 centas i kortelę už litrą paprastą dieną 76,9 plius centas...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...