Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Bega per skaitliuka ir stabdo, jokie siurbliai nekaukia. Pries gala prisuka su kraniuku, o gal dar kazka pasukioja ka cia gali zinot. Kaip slanga istustina man klausima kyla, gali atvaziuot su tusciu, o palieka pilnas, o gal kraneli pasuka, ir ora paduoda i slanga, kad istustint. Tas oras gal virsta litrais, ten tu kraneliu gyvas velnias nesuprasi.

Paskelbta

Višiškai pritariu stumbrui.jungineja tuos kraniukus iš kitos bačkos pradeda traukt kitas skaitliukas labai ten suprasi sako taip turi but.esme tame kad viska gražino už visus kartus ir dabar taip nebera jau senai

Paskelbta

O, jei atvažiuoja su pilnom žarnom ir pas Jumis viską išpučia ir išvažiuoja su tušciom, cia jau gerai? Ir dzin, kas prieš tai buvo talpoje. Gal koks krosninis, gal benzinas... 

Ir iš viso, kokių velnių pirkti iš visokių pakampių ir poto galvoti, kas ir kaip? 

Paskelbta

Man yra teke nukentet. Prisipyliau degalinej baka ir dar pora kanistru dumblo kazkokio..., teko plaut baka ir keist filtrus.Gal kokio aliejaus buvo privaryta, nezinau, tik speju. Priestai pildavau n kartu viskas buvo gerai.

• po 1 mėnesio...
Paskelbta
prieš 5 minutes , MBLORINSER pranešimas:

Kaip rast likuty dyzelino? niekaip neiskuiciu vmi.

Aciu

Mano VMI>Mokesčių mokėtojo kortelė>Kiti duomenys>Pažymėjimai / leidimai taikyti akcizų lengvatas

degalu limitas

51B77266-9378-4E75-9571-AF9D3048B689.png

• po 3 savaičių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...