Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

TO Ricardaas : mano vmi - mokesciu moketojo kortele - kiti duomenys -  Akcizų subjektų pažymėjimai / leidimai - pazymejimai/leidimai taikyti akcizu lengvatas :)

Bet tai ten kortele galima rasti, kur parasytas leidziamas isigyti kiekis, o kur likuti rast?

Paskelbta

Gal kas nesenai pirkot iš Bendidos,po kiek jie dabar parduoda?.Pastaruoju metu sutariu su jais vieną kainą,o kai atveža pora centų pabrangsta

Cia ju taktika, man ir taip buna ir kiekviena karta.

Paskelbta

Mano regiono Bendidos vadybininkas niekada ir nesako kad kaina bus ta pati rytoj, tiesiog pasako kokia kaina yra po devintos ryto, o kas bus kitą dieną, žinos taip pat po devintos. Žodžiu tai tik mano sprendimas pirkti ar nea, reik orientuotis pagal kilimo/kritimo tendenciją, bet tokiu atveju tenka dažniau skambinėt ir klausinėt kokia kaina...kaina kyla jau gera savaitė...

Paskelbta

Ir man kažkada buvo atrvežę 2 cnt (dar lietuviškais) brangiau tai liepiau atgal vežtis. Bet po to suderėjom kad nuo kito vežimo tuos centus nuleido, Dabar jau gal 3 metai nelabai imu iš jų, nes kažkaip vis brangesnis dyzelis būna pas juos kokiu 1 euro centu. Yra daug kitų firmų su kuriom sutari kainą kurią pasako šiandien, o gali atvežt ir po dviejų dienų, nieks nesikeičia.

Paskelbta

Mano regiono Bendidos vadybininkas niekada ir nesako kad kaina bus ta pati rytoj, tiesiog pasako kokia kaina yra po devintos ryto, o kas bus kitą dieną, žinos taip pat po devintos. Žodžiu tai tik mano sprendimas pirkti ar nea, reik orientuotis pagal kilimo/kritimo tendenciją, bet tokiu atveju tenka dažniau skambinėt ir klausinėt kokia kaina...kaina kyla jau gera savaitė...

tai jeigu as perku siandien tai man kaina rytoj giliai ,,skylej'', o atveza tegul kada nori...

jei tik planuoju pirkti ir pasiteiraunu kainos tada tendencijos variantas tinkamas... ar ne taip? uzsisakai pirmadieni ir atveza penktadieni penktadienio kaina, o per savaite gali ir nemazai pasokt....

Paskelbta

Šoklys kuba po 0,53 eur, bet reiks kita karta pirkti iš kitur nes pasidarė branginykai  o ir kura ankščiau ta pačia diena ar rytojaus atveždavo o dabar puse savaitės vežė

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

kas pirkote ar jau žieminį veža

Naftrus tipo atveze ziemini kura, negana kad brangiau 1cnt, bet ir nezieminis pagal sertifikata, nors uzsakant sakiau kad lauksiu kiek reikes kol ziemini  gales atvesti.

Paskelbta

Pereinamasis nuo spalio 1d. realiai turėtų neužšalti iki -15, tai šiaip mūsų žiemom kaip ir turėtų pakakti su kelių savaičių išimtim. O šiaip maloniai nustebau, kai visose degalinėse po 0,55 kuras, o šiauliuose architektų gatvėjė jozitoje berods po 0,49, gal kokia nauja čia ji ir bando klientų taip prisivilioti.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...