Jump to content

Recommended Posts

• po 2 savaičių...
Paskelbta

Gal kam yra panasaus buve ar siaop pamastymui case puma ,,nusuka"potenciometra isgrauzia dantukus,prasideda kad atbulini meta lauk paskuij jau ir prieki nebeduoda perkalibruoji vel viskas gerai,uzsimauna  jis ant aseles kur is dezes iseiba aseles eiga gera tikrino servisas,jau trecia keisiu

20200505_113924.jpg

Paskelbta
On 2020-06-23 at 19:09, arunis pranešimas:

Atsako į labai daug klausimų

Ne i viska atsako , kur siai dienai velena slifuojat kaune  (D-358)  vieni tokie geri buvo bet dabar telefonas neveikia.

• po 3 mėnesių...
Paskelbta

Sveiki. Gal kas esate susidure su hidro variklio pajungimu? Situacija tokia kad hidro variklis turi du storesnius isejimus ir viena plona. Kiek suprantu tai stori yra padavimas ir gryzimas. Tik klausimas ka tas plonas isejimas daro? Koks perteklinis tepalo nupylimas ar kas ten?

Paskelbta
prieš 18 minutes , Viliux pranešimas:

Sveiki. Gal kas esate susidure su hidro variklio pajungimu? Situacija tokia kad hidro variklis turi du storesnius isejimus ir viena plona. Kiek suprantu tai stori yra padavimas ir gryzimas. Tik klausimas ka tas plonas isejimas daro? Koks perteklinis tepalo nupylimas ar kas ten?

It is a case drain. Hydraulic motors leak a small amount of fluid internally. Without the case drain this would cause a pressure buildup and would ultimately blow the seals on the motor. The case drain should be connected directly to tank on your hydraulic system with as minimal restriction as possible.

MAN IR PASIDARĖ ĮDOMU, TAI PASIGOOGLINAU.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, kestoxs pranešimas:

Reikia žiūrėti kas per reduktorius. Siaip panašu kad jungiasi prie laisvos eigos. Padavimas gryžimas ir ls (mažoji slanga). Gali nevisi traktoriai tureti tokias jungtis išvestas.

Prisegu nuotrauku. Tai ta plona turetu jungtis i nuline jungti? Pas mane jos nera galvoju o jei ta plona jungciau i kita hidro pora ir tos ta pora ijungciau ant laisvo?

DA38F0CF-C374-4232-AA96-9CB2FC7AA411.jpeg

F029A4E6-58D0-4B41-8550-62F255C8D025.jpeg

Paskelbta
prieš 7 minutes , rendelis pranešimas:

Vienas padavimas kitas nupylimas o ta plonesnė žarnelė yra drenažas prasisunkimams pro plundžerines poras bet paprastai ten lb daug nebega tai ir į laisvą nupylimą pajungt reiktų

Jo ten daug nebega. Dekui reiks taip ir padaryt. 

• po 7 mėnesių...
Paskelbta
On 2021-07-12 at 23:51, kestoxs pranešimas:

Nuimi laida ir uztrumpini, jei sugedęs daviklis kondicionierius veiks ir šaldys 

Per multimetrus nieko nerodė ir servisas ta patį sakė. Uzsakiau naują. 

Paskelbta
prieš 22 minutes , AGROMAN pranešimas:

Per multimetrus nieko nerodė ir servisas ta patį sakė. Uzsakiau naują. 

Aš tai nevargstu, uztrumpinu ir palieku. Nes tam, kad pakeisti turi freona ištraukti ir po to vėl užpildyti. 

Paskelbta
prieš valandą, kestoxs pranešimas:

Aš tai nevargstu, uztrumpinu ir palieku. Nes tam, kad pakeisti turi freona ištraukti ir po to vėl užpildyti. 

Tai kad daviklis kur sukasi turi būti ventilis ir nusukus  joks freonas neišeina 

Paskelbta
Prieš 12 valandų, kestoxs pranešimas:

nop. freonas neišeina. kas keli metai rekomenduojama freona keisti. yra daviklis, tai turi ir veikt, tam kartu kol kito nėra galima ir tiesiai sujungti būtų

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...