Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 1 valandų, dzipas pranešimas:

Bet blogiau yra imitacija, nei bandymas pasipelnyti, nes is esmes pasipelnymas is buvimo valdzioje yra demokratijos isradimas.

Kažkoks kreivas tavo pamastymas. Man iš karto pasidaro įdomu kokią informacija tave pasiekia kuri leidžia susidaryti tokią nuomonę. 

Paskelbta
Prieš 10 valandų, AG Paulius pranešimas:

Kažkoks kreivas tavo pamastymas. Man iš karto pasidaro įdomu kokią informacija tave pasiekia kuri leidžia susidaryti tokią nuomonę. 

Ne kreivas o realus, paskutine imitacija - kreivo melioracijos fondo kurimas.

Paskelbta
prieš 5 minutes , makaluzas pranešimas:

Tai kad dabar sejam tarpinius ir gaunam 138e. bet uz ta plota kur tarpiniai negaunam uz zalinima

Nuo kitų metų pamiršk žalinima, pagrindinė išmoka 81 eur, o visa kita pagal priemones.

Paskelbta
prieš 2 minutes , Virgis. pranešimas:

Nuo kitų metų pamiršk žalinima, pagrindinė išmoka 81 eur, o visa kita pagal priemones.

Man tai idomiau ar pajimti tarpiniai iš seniau pjausis su Gaab 8 šiemet?🤔

Paskelbta
prieš 48 minutes , Virgis. pranešimas:

Čia gerai atrodo tie 139 eur, bet kaip suprantu pagrindinės išmokos jau nebus. 

Screenshot_20221106_193910.jpg

Nebus taip kad gauni ir už posėlį ar įsėlį  ir už per žiemą paliktą. 

Paskelbta
prieš 10 minutes , Zilvis55 pranešimas:

Nebus taip kad gauni ir už posėlį ar įsėlį  ir už per žiemą paliktą. 

Tai fiziškai ir nebuvo įmanoma deklaruoti nei vieno iš jų vienu kartu, čia šitam variantui reikia nma paaiškinimų. 

Paskelbta
Prieš 12 valandų, simasd pranešimas:

Man tai idomiau ar pajimti tarpiniai iš seniau pjausis su Gaab 8 šiemet?🤔

Buvau šito užklausiąs tai kaip ir laukia atsakymo iš Briuselio ar leis sutapatinti, tarpiniai buvo kaip ir atskira programa o posėliai žalinimui priklausė, man irgi aktualu nes pagal modernizavimą įsipareigota 5m tarpinius per žiemą laikyti.

Paskelbta
Prieš 3 valandas, MV ūkis pranešimas:

Buvau šito užklausiąs tai kaip ir laukia atsakymo iš Briuselio ar leis sutapatinti, tarpiniai buvo kaip ir atskira programa o posėliai žalinimui priklausė, man irgi aktualu nes pagal modernizavimą įsipareigota 5m tarpinius per žiemą laikyti.

Mano situacija tapati. 

Paskelbta
prieš valandą, simasd pranešimas:

Kiek suprantu Gaab 8 ir negamybinės veiklos skirtingi dalykai ir bendro reikės minimum palikt 9% žemės  norint tose schemose dalyvaut?

Screenshot_2022-11-07-10-26-49-493_com.google.android.apps.docs.jpg

IMG_20221031_184328.jpg

Blogai supranti. Parašyta kad ekoschemai užskaitom ir žaliasis pūdymas pagal gaab 8

Paskelbta

Sveiki. Strateginiam plane buvo užsiminta, apie pavieniu medžių saugojimą, šone lauke augančius grūmus, sakė,kad galima viską pažiurėti  žemėlapyje. Gal žinote kur galima viską atrasti?

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...