Jump to content

rulonų spaustuvai


Arunas7

Recommended Posts

kokiu firmų naudojate rulonu spaustuvus ? kokia jusų nuomone mažiausiai drasko plėve?geriausiai forma pritaikyta prie rulono?.buvau samdes praeitais metais krovė su lenkiškom replėm,tai nemažai pradreske. o prieš kelis metus krovė su savos gamybos replėm tai tos buvo geresnės. bet paciam jas daryti yra reikalų.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

mes naudojam quicke flexgrip http://dotnuvosprojektai.lt/files/uploa ... btuvai.jpg

Tikrai labai tvirtas ir patikimas griebtuvas. Jau nezinau kiek tukstanciu rulonu sukrovem. Tik minusas tas, kad vamzdis yra ganetinai storas ir lenktas, todel yra labai sunku sudeti rulonus labai arti vienas kito, tiesiog sunkiai eina istraukti griebtuva. Bet labai norint galima spausti rulona ne ji apglebiant, bet per pati centra repliu galais, tada jau galima igrusti bet kur.

Is pliusu, tai va repliu gale gaunasi kaip du statmeni vamzdziai, tad rulona galima paimti jo net visiskai neapglebus, kas yra nelabai imanoma su kitokios konstrukcijos griebtuvu.Kadangi musu frontalinis nera ilgas, tai tas padeda pasiekti antoje priekabos puseje esancius rulonus. Labai mazai drasko. Jei normaliai dirbant, tai galima be idreskimu dirbti visa diena. Aisku, buna kokia brokuota plevele, tada jau bet kokia trinis ja pleso.

Visumoj, esam labai juo patenkinti

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

O kiek kainuoja tokie quicke griebtuvai?

Naudojom iki šiol Metal Fach http://www.metalfach.com.pl/en/oferta/o ... o-bel.html

Kaip ir viskas gerai buvo. Ypač pasiteisino gera hidrocilindro tvirtinimo konstrukcija - suspaudžiant ruloną cilindras nedaug išsikiša iš rėmo ir negadina šalia stovinčių rulonų. Teko matyt, kaip kiti kolegos vargsta besinaravindami, kad spaudžiant išlindęs cilindras kitų rulonų nesudraskytų.

Dabar reikės ant naujo frontalinio vėl griebtuvo, tai reikės arba vėl lenkišką žiūrėt(~2500-2800lt), arba firminį (jei nenugąsdins kaina).

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

mes su lenkisku metal-fach jau 6 metai dirbam tai jokiu problemu neturejom, aisku reikia priziuret pasitepti ir viskas bus gerai. per metus panasiai sukraunam apie 8-9 tukstancius ruliu, aisku vaziuojam ir kitiems vesti. daug dar priklauso ir nuo traktoristo, duok gera daikta kokiam nepatyrusiam ar panasiai zmogui, tai jis kas antra suplesys. manau kas koki turi tas toki giria :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

manau visi jie geri tik reikia protingai dirbt..mantys teisingai sako jei yra lenktas tai neina sudrt arti vienas kito, bet siaip ar taip reikia tarpus daryt kazkokius nes kitaip neimanoma nesudraskius ikisti znypliu..as naudoju savadarbes nukopijuotas nuo lenkisko metal facht nesisikundziu neibiski..nors esu supleses nemazai ruliu per skubejima ir kol ypranti dirbti is po ziemos.. :D:D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

is esmes tai gana ir paciu pigiausiu griebtuvu, jei dirbama tik sau. Garsesnes firmos gamina tvirtesnius irenginius, bet gal ne visiems to tvirtumo reikia tokio lygio. Prisiminiau, kad su savo replem tekdavo pastumti kolega, kai uzsikasadvo. atremdavau i priekabos rema ir niekas niekad nelinko. Kitas forumietis, matau, didmaisius kilnoja su jom ir viskas puikiai laiko. Tai, visgi, byloja apie dideli plieno tvirtuma, bet darbus ne prasciau padarys ir pigesnis daiktas. Kazkodel manau, kad tos quicke reples apie 5000 tikrai kainuoja. Kazkaip nepamenu, kiek mes mokejom :eusa-doh:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

is mano patirties rulonu krovimo kalbant, geriau kaip imanoma plonesni vamzdziai bei kuo didesnis apglebimo plotas, kuo maziau astriu kampu. Turim Strongos gamybos, slabna konstrukcija, bet ideja gera padaryti. Quicko Flexigrip grebtuvai mano akim ziurint turi tik didele kaina,daugiau nieko, jie labiau tinkami tiems, kurie rulonus krauna horizontaliai, o Unigrip visai kas kita, rimtesnis daiktas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...
  • po 2 mėnesių...
Sveiki,

ar nesusidūrėt su problema, kai Metal-Fach rulonų griebtuvų hidrocilindras uzspaudzia ir nukirtinėja šlangas arba jas greitai pradrasko iki metalinio kordo? Gal galite pasidalinti mintimis kaip juos patobulinti?

slangas abi apsuk tokia chujne specialiai, kad netrintu slangu ir viskas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 5 mėnesių...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti


×
×
  • Create New...