Jump to content

comandor

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Prisijungė

  • Lankėsi

comandor pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Gal kas gali pasakyti kokia yra susmulkintos šiaudų masės frakcija (gabaliukų ilgis, mm) šiaudus iš pradalgių po kombaino susmulkinus savaeigiu smulkintuvu Fortschritt E 281? Ar galima reguliuoti smulkinimo ilgį? Gal kas smulkinote būtent šiaudus su šiuo smulkintuvu? Pasidalinkite įspūdžiais. PS. visiems geros javapjūtės!!!
  2. comandor

    apie kajovika

    Apie kainas tikrai nekalbėsiu čia garsiai. Esmė, kurią norėjau pasakyti yra ta, kad aptarnavimas yra atitinkamas. O kainos, pats žinai, visada buvo ir bus vienur mažesnės, kitur didesnės, bet panašios...
  3. comandor

    apie kajovika

    Aš panašią situaciją šią vasarą turėjau, kai norėjau pirkt Belarusa 892 nauja su frontaliniu. Nuvaziavau pas juos į Raseinius į kontorą ir sakau ko man reikia. Jie tada sako, kad neturim dabar 892-to, bet man jis ir nereikalingas toks, man užtektų 820-to, nes 892-tas nieko gero (kodėl taip mano, jie taip ir nepasakė). Sako dabar kaip tik turim su STOLL'iu uzdetu 820-tą. Aš klausiu kokia kaina būtų, o jie klausia cituoju: "O kiek pinigų turi?". Nustebino toks klausimas, tai sakau tiek ir tiek esu numates siam reikalui. Tada jie sako, kad su STOLL'iu už tiek tikrai neišeis, bet su lenkišku išeis ir dar pradėjo aiškinti, kad kažkoks METAL FACHAS yra geresnis ir patogesnis naudoti net už STOLL'į. Sakau jiems, kad tai yra nesamonė, nes žinau tuos lenkiškus (jau buvau apžiūrėjęs DŽEIRANOJ). Tada paklausiau kiek kainuotų 820-tas su tuo lenkišku pas juos, tada jis pasakė man tokią pat sumą, kokią aš jam pasakiau galiu maždaug mokėti (koks sutapimas!!!). Dar vienas sutapimas, kad po to jie nei iš šio, nei iš to pasakė kad jokiu gyvu nepirkčiau ispaniško krautuvo "Tenias" iš Džeiranos, nes ten visiškas šlamštas lyginant su METAL FACHU. Dar kokias 5 min paklausiau kaip jie peikė ispanišką krautuvą ir, toks jausmas, jais prekiaujančią firmą, ir variau iš ten kuo toliau. Tačiau tuo nesibaigė viskas... Kažkur po mėnesio, kai mano pirkinys jau buvo kieme. Skambina man vienas vadybininkas ir klausia ar apsisprendžiau pirkti. Sakau jau ne tik apsisprendžiau, bet ir nusipirkau ir atsivežiau į kiemą. Tada klausia kokį krautuvą uždėjau. Čia padariau didžiausią klaidą, kad jam pasakiau, nes tada teko išklausyti priekaištų ne tik krautuvui, bet ir man. "Nusipirkai šūdą, tikrą šūdą nupirkai, o gal tu pinigų neturi kur dėt?" Man beliko tik pasakyt jam porą žodžių ir padėt ragelį. Labai nemalonūs ir arogantiški vyrai ten dirba. O Belarusų ir kitos lenkiškos technikos tikrai galima rasti ir kitose firmose už mažesnę kainą. Savo pirkiniu iš Džeiranos esu pilnai patenkintas.
  4. comandor

    rulonų spaustuvai

    Sveiki, ar nesusidūrėt su problema, kai Metal-Fach rulonų griebtuvų hidrocilindras uzspaudzia ir nukirtinėja šlangas arba jas greitai pradrasko iki metalinio kordo? Gal galite pasidalinti mintimis kaip juos patobulinti?
  5. Kuriame krašte ūkininkausi, Dariau?
  6. comandor

    Trąšos - mėšlas

    Turiu arklių mėšlo Vilniaus raj. Galiu pakrauti, atvežti. Jei kam reikia, rašykite pm.
  7. comandor

    Žirgai pramogai

    Parasyk man i PM arba duok tel. nr. Dabar kaip tik renku partija turistu i uzsieni.
  8. comandor

    Žirgai pramogai

    Gerbiu tokius zmones, kaip tavo senelis Jojimui amzius - ne riba.
  9. comandor

    Žirgai pramogai

    Oi galima už 2-3 t litų nusipirkt normalų,jauną darbinuką Tik paieškot reikia.Ne visi jau taip ir laiko tamsiuos nemėžtuos tvartuos.Darbinukai yra atsparesni ligoms ir nereiklūs pašarams,žodžiu jie nėra lepūs ir jų priežiūra palyginus nesudėtinga. Be to,sportiniai žirgai yra dažnai karštesnio charakterio,ne tokie jau ir ramūs. Ir dar,į laisvalaikio žirgus nurašoma daug žirgų po traumų ar šiaip su sveikatos problemomis ( čia rašau apie bendrą situaciją,netaikau asmeniškai). Taip, bet paieskot jau reikia gerai, nes jei tokiu ir buvo dar po 2 - 3 t litu, tai dauguma jau ir nupirkti ir isvezti kaip turistiniai i Skandinavija, Anglija ir kitas salis.
  10. comandor

    Žirgai pramogai

    Zemaitukai irgi gana brangus, ypac erzilai ir kumeles, nes tinkami veisimui ir uz juos dar ismokas NMA moka. Aisku ju charakteris "vrednas" ypatingai erzilu. Kastratai tai tinkami ir vaikams jodineti. Parasyk man i pm apie savo kumeles (amzius, budas, spalva ar dvikinkeje bega). Gal padesiu realizuoti kaip turistines.
  11. comandor

    Žirgai pramogai

    Nuo 2tk iki 5tk Euro. Aisku galima nuvaziuoti pas dieduka koki ar bobute ir nupirkti darbinuka uz 2tk - 3 tk litu, bet tokiu atveju nupirksit pastoviai nevalytam tamsiam tvarte laikoma arkli "be plauciu" (arkliai labai jautrus amoniakui) ir "be koju" (velnias zino ar kada nors droztom kanopom). Ramus, treniruoti ir priziureti laisvalaikio zirgai turi ir savo kaina.
  12. comandor

    CB radijo ryšys ūkyje

    Senasis radijo ryšys kolūkiuose buvo ideali priemone saugiai ką nors vogti, nes žinodavai kur kas randasi (ar per saugų atstumą)
  13. comandor

    Žirgai pramogai

    Ta aukciona tik siaip paminejau, nes pamaniau gal atsiras zmoniu, kurie suteiktu tiems zirgams gera senatve. Siaip tai nesu niekaip susijes su RP, todel galiu padeti rasti bet kokiu zirgu Lietuvoje ir Europoje.
  14. Is kokio kiekio rulonu susidaro 1 tona pleveles? Butu gerai nors +/- suzinoti ta kieki.
×
×
  • Create New...