Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 22 minutes , agronoms pranešimas:

Ar išsikėlė nors vienas dėl Rail Balticos?Ir klausimas dar ar išsikels.Tie projektai jau daromi apie 15 metų,ir už visus projektuotojam yra mokami pinigai.Kokie 4 minimum yra padaryti.Ir tai už tamstos ir mano ir visų čia diskutuojančių ir vienas kitą įžeidinėjančių pinigus.Visuomenė sukiršinta tiesiog tobulai,ir toliau tas daroma ,deja sėkmingai.Aš tame dalyvauti nenoriu.Gero vakaro.P.s.O tas "atsilupęs" ką reiškia?Kiek žinau gimtąją kalbą,(o ji lietuvių),tai yra kažkokia svetimybė.Ne iš slavų kažin kilus?Jei taip,tai tamsta ne patriotas...

Slavų kalba moki geriau už mane, aš žodžio atsilupęs be vertėjo neišversčiau į slavų, bet jei pagal svetimybių naudojimą gali spręsti ar žmogus patriotas, tai šis žodis labai atitinka tokį požiūrį. Ar visuomenė sukiršinta dėl poligono yra didelis klausimas, aš manau tiesiog dėl priešiskai šaliai naudingų durniu ir šiaip idiotų tik taip atrodo, problemą reikėtų kelti kodėl tokie specialiai platina tikrovės neatitinkančią informaciją o ne poligono būtinimo klausimą. 

Paskelbta
prieš valandą, agronoms pranešimas:

Na suprantama kad sunku suprasti logiką paprastų žmonelių,kada pats jauties protingesnis už visą pasaulį.Bet tai paprastai būna klaida,ir gyvenimas ją ištaiso.Linkiu pačiam kad jis(gyvenimas),tą laiku padarytų,nes gali būti vėlu.Linkėjimai tikrai nuoširdūs.

Neturi ką į temą pasakyt, tai pradedi ad hominem. Tai reiškia kad pritrūkai kvapo diskusijai.  

P.S. atsilupęs  - lietuviškas žodis ir kilmė lietuviška. Tai ir kalbos žinovas nekažką. 

Paskelbta
prieš 23 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Neturi ką į temą pasakyt, tai pradedi ad hominem. Tai reiškia kad pritrūkai kvapo diskusijai.  

P.S. atsilupęs  - lietuviškas žodis ir kilmė lietuviška. Tai ir kalbos žinovas nekažką. 

Na negali gi visi būti protingi.O tie visi hominem ar panašiai man įspūdžio nedaro,jei ką,tai aš nacionalistas,ir svetima kalba(kokia ji bebūtų),vistiek liks svetima.

Paskelbta
prieš 28 minutes , Virgis. pranešimas:

Slavų kalba moki geriau už mane, aš žodžio atsilupęs be vertėjo neišversčiau į slavų, bet jei pagal svetimybių naudojimą gali spręsti ar žmogus patriotas, tai šis žodis labai atitinka tokį požiūrį. Ar visuomenė sukiršinta dėl poligono yra didelis klausimas, aš manau tiesiog dėl priešiskai šaliai naudingų durniu ir šiaip idiotų tik taip atrodo, problemą reikėtų kelti kodėl tokie specialiai platina tikrovės neatitinkančią informaciją o ne poligono būtinimo klausimą. 

Stipru kitaip galvojančius vadint durniais ir idiotais.Na bet ką...Toks jau pas mus gyvenimas.Džiaugiuos už patį,kad nesi nei durnius nei idiotas.Ne visiem tas duota,kaip sakoma,visokių yra,visokių reik...

Paskelbta
prieš 29 minutes , agronoms pranešimas:

Stipru kitaip galvojančius vadint durniais ir idiotais.Na bet ką...Toks jau pas mus gyvenimas.Džiaugiuos už patį,kad nesi nei durnius nei idiotas.Ne visiem tas duota,kaip sakoma,visokių yra,visokių reik...

Stipru nevadinti dauguma tų kitaip galvojančių kitaip. Turbūt balsavai už Nemuno aušrą? Man atrodo elementariai aišku kad dalis supriešinimo dėl poligono yra rusijos tiesiogine įtaka ir manau jei būtum adekvatus pats galėtum atskirti visuomenės atstovus kurie turi kitokią nuomonę ir kurie yra tiesiog naudingi rusijai idiotai, bet pagal tavo pasisakymus atrodo kad tau jie visi turi kitokia nuomone. 

Paskelbta
prieš 15 minutes , Virgis. pranešimas:

Stipru nevadinti dauguma tų kitaip galvojančių kitaip. Turbūt balsavai už Nemuno aušrą? Man atrodo elementariai aišku kad dalis supriešinimo dėl poligono yra rusijos tiesiogine įtaka ir manau jei būtum adekvatus pats galėtum atskirti visuomenės atstovus kurie turi kitokią nuomonę ir kurie yra tiesiog naudingi rusijai idiotai, bet pagal tavo pasisakymus atrodo kad tau jie visi turi kitokia nuomone. 

Įdomus pasisakymas.Na bet nelabai turiu ką pasakyt.Idiotais aš nieko nevadinau,ir vadint nesiruošiu.Tiesiog kiekvienas žmogus demokratinėj visuomenėj turi teisę reikšti savo nuomonę.Ir nebūtinai ji turi būti teisinga.O vadint oponentus idiotais,na nežinau,man tai atrodo žema.Bet kiekvienam savo.Kaip ir minėjau,svarbu pačiam jaustis protingesniu už kitus.Bet tai toli gražu ir ne visad būna tiesa...P.s.Tai Rusijai tas mūsų poligonas kaip senbernarui blusa,pagaut ją  nesunku,bet jei ir nepagausi,ji nieko nemaišo...

Paskelbta
Prieš 10 valandų, Bulvinykas pranešimas:

Jei į temą dėl poligono , tai protingiausia būtų tuos milijardus investuot-panaudot to Kapčiamiesčio regiono infraktastruktūros sutvarkymui ir pan. dalykam . Pvz. kaip turizmo , poilsio vieta , būtų super ir žmonės tikiu neprieštarautų anei vienas  . Norintys gražų lietuvos gabalėlį , pverst į savartyną panaudojant milžniškus (o įtariu dar ir skolintus pinigus) , įdiotais pavadint ko gero dar ir švelnus įšsireiškimas , parazytai kaip minimum .                                                                                               P.s. nesu lt kalbos specas , bet žodis ''atsilupęs'' , man regis bus žargoninis najadaras iš rusiškojo ''otmoroženyj'' . Dažniau naudojamas tarpe nelab kultūrigo kontingento ir chamų 🤔

Paskelbta
Prieš 13 valandų, agronoms pranešimas:

Ar išsikėlė nors vienas dėl Rail Balticos?Ir klausimas dar ar išsikels.Tie projektai jau daromi apie 15 metų,ir už visus projektuotojam yra mokami pinigai.Kokie 4 minimum yra padaryti.Ir tai už tamstos ir mano ir visų čia diskutuojančių ir vienas kitą įžeidinėjančių pinigus.Visuomenė sukiršinta tiesiog tobulai,ir toliau tas daroma ,deja sėkmingai.Aš tame dalyvauti nenoriu.Gero vakaro.P.s.O tas "atsilupęs" ką reiškia?Kiek žinau gimtąją kalbą,(o ji lietuvių),tai yra kažkokia svetimybė.Ne iš slavų kažin kilus?Jei taip,tai tamsta ne patriotas...

Ten per tv rode ,namas stovi vienoje puseje gelezinkelio o zeme kuria turi dirbti kitoje . rail baltica tai gelezinkelio veze ,gali eiti salia namu .(uzdengs triuksmo skydu) 

O jus bent vienas buvot tam kapciamiesti   :) :)  Manau tegu stato ,ir tegu platina kelius i Lenkija .

Paskelbta
Prieš 2 valandas, kestas17 pranešimas:

O gal tokia mintis pakeisti žemės paskirti, padaryti kelius ir panašiai, ir tais 2030m pasakyti, kad paligonas nebereikalingas ir stovės gražus dideli namai

Seneliu  namus padarys ;) veliau.

O siaip ,tai paziurejus kiek projektu yra ne realizuota in LT .. Kad ir paemus Ignalinos elektrine ,senos dar nenugriove o naujos nepastatys.Nes kazkokie ekologai -geologai nusprende ,ir tautai pasake kad ji nereikalinga .Kai po 2cnt elektra bulbasijai pardavinedavo. ITS OK . sildytumemes elektra ir juoktumes is visu susalusiu .Bulbasai pastate salia sienos ir neklause koncervu nurodymu nugriauti. Dabar  ta pati liaudis vel sukilo ,ale kapciamiesti sunaikins ,visus suvalgys ir paminklo nepastatys .Rusai kai state ,visus iskeldavo, namus nuvilkdavo su trosais ir neklausdavo pasaku apie raganas ir setynis nykstukus 

Paskelbta
prieš valandą, runkuliss pranešimas:

..........

O jus bent vienas buvot tam kapciamiesti   :) :)  Manau tegu stato ,ir tegu platina kelius i Lenkija .

Kad ten nė but nereik , per palydovinį žemėlapį pažiūrėjus , aišku kaip dien - lietuvą draskančios žiurkės jo taip pigiai ramybėj nepaliks , pakol visko neišparceliuos ir prišikę nepaliks 🤔. Anot Bulvinyko , kaimynam kaip pavyzdį ''puikiai sutvarkyto ir ramaus gyvenimo''  🤣 🤣 

Paskelbta
prieš 12 minutes , wydas63 pranešimas:

Kad ten nė but nereik , per palydovinį žemėlapį pažiūrėjus , aišku kaip dien - lietuvą draskančios žiurkės jo taip pigiai ramybėj nepaliks , pakol visko neišparceliuos ir prišikę nepaliks 🤔. Anot Bulvinyko , kaimynam kaip pavyzdį ''puikiai sutvarkyto ir ramaus gyvenimo''  🤣 🤣 

Ji (poligona) stato del didesniu svarbesniu ambiciju. Kaip ir rasiau ,rusas atejas neklause ir neklaus kur ir ka statyt. Strateginis ejimas ten ,toje girioje laikyti kariuomene . Patogu uzsienieciams ,bendrais keliais nevazines vorelemis. Kapciamiestis liks jo niekur neissives .O ir smagu kad yra noro vaikinam ten vaziuot ir treniruotis su ta giria .Dar uzsienieciu privilios daugiau .Pelkiu neisbandytu ten yra .relaksas jiem .

Cia visus iskele ir visi patenkinti 

Paskelbta
prieš 2 minutes , runkuliss pranešimas:

Ji (poligona) stato del didesniu svarbesniu ambiciju. Kaip ir rasiau ,rusas atejas neklause ir neklaus kur ir ka statyt. Strateginis ejimas ten ,toje girioje laikyti kariuomene . Patogu uzsienieciams ,bendrais keliais nevazines vorelemis. Kapciamiestis liks jo niekur neissives .O ir smagu kad yra noro vaikinam ten vaziuot ir treniruotis su ta giria .Dar uzsienieciu privilios daugiau .Pelkiu neisbandytu ten yra .relaksas jiem .

Nebesvaiguliuok su tais rusais , įkyrėjo iki gyvo kaulo 🤮  . O tas Tavo ''strateginis ėjimas'' lygus tam , jog net iš drono viskas bus kaip ant delno tiem kam aktualu . O supyzdiačyt ten esančius , nereikės net nė brangesnės raketinės įrangos , fab'ais pigiai ir efektingai į molekulinę būseną pavers tą tavo kariuomene per kelias minutes . 🤣

Paskelbta

Ant delno miske nieko nera. O ir zeme liks valstybes ,ne  Ilgo ar trumpo  ...  Kur problem ?  O tai siulot raudonom kvietkom apsodinti  .... kaip gesta .Lozunga pastatyti ,,sveiki atvyke,,

Paskelbta
prieš 8 minutes , runkuliss pranešimas:

..................  O tai siulot raudonom kvietkom apsodinti  .... kaip gesta .Lozunga pastatyti ,,sveiki atvyke,,

Siūlau , jei pereisi psihologų testus 🤣 ,''B'' kategoriją šaunamam ginklui įšlaikyt ., nusipirkt pastmasinį glock , prie sodybos pasistatyt lozungą ''dinkit nax prakeikti ruskiai'' , ir bet ką kas prisiartins per dešimt metrų 'valit na porazienijie' ... 

Paskelbta
prieš 9 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Ukrainą per tris dienas, mus per kelias minutes. Seems legit.

O Kryme kavos atsigert , ar abramsu per raudonają aikštę pralėkt , vis dar aktualu , ar nu nafig ??

Paskelbta

Nu neturi ką atsakyt, tai kam išvis bandai. Jei remtume Ukrainą taip kaip rėmėm rusiją pinigais, tai ir vaizdelis būtų kitas. Ir net turėdami belekokį pranašumą jie užėmė tik kelis sugriautus tvartus per 4 metus. Ir ką, kuo dar jie gali pagąsdinti? Atomine bomba? Nebent Voroneže, nes Vakaruose jų šeimos.

Paskelbta
prieš 4 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Nu neturi ką atsakyt, tai kam išvis bandai. Jei remtume Ukrainą taip kaip rėmėm rusiją pinigais, tai ir vaizdelis būtų kitas. Ir net turėdami belekokį pranašumą jie užėmė tik kelis sugriautus tvartus per 4 metus. Ir ką, kuo dar jie gali pagąsdinti? Atomine bomba? Nebent Voroneže, nes Vakaruose jų šeimos.

Temos pavadinimą pastudijuok , Ukrainos rėmėjau iš praskolintos šalies 🤣 , čia gi apie Lietuvą a daba konkreč apie poligoną . Pats slidinėji ir vartais su tais Voronežais ir keliais sugriautais tvartais , nei laiku nei vietoj . 

Paskelbta

Tu daugiau smailikų dėk. Visai kita argumentacija gaunasi. 

Trumpa tavo atmintis, nes  apie Krymą pats pradėjai ir tada mane kaltini, kad aš ne į temą. Kaip čia taip.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, wydas63 pranešimas:

Siūlau , jei pereisi psihologų testus 🤣 ,''B'' kategoriją šaunamam ginklui įšlaikyt ., nusipirkt pastmasinį glock , prie sodybos pasistatyt lozungą ''dinkit nax prakeikti ruskiai'' , ir bet ką kas prisiartins per dešimt metrų 'valit na porazienijie' ... 

Vienam kovot savizudybe butu.O kai ateis rusai bus ;pozna batia. Jie paims tave ,ir kita pencininka i kariuomene ,,vietine,, kariaut pries fasistus,Arba idarbins sibire medkirciu,cia geriausias atvejis pas juos.Iskilus ,,x,,  valandai nereikes tu pazymejimu .Dziauksis ,kad atejai .Tas visas ,siuolaikinis karas pirmom valandom, prasideda nuo pavogimo prezidento.O paskui, kai visi atsikelia is gilaus miego ,pradeda arba ne_- ieskot kaip gintis .

prieš valandą, kestas17 pranešimas:

Po šiandien žmoniu pasisakimo kaip reguos valdžia, tik kad nebutu pavadinti "rusu agentais"

Ne ... zmones nesupranta.Matyt galimai ,svyla padai balionu rinkejam. Cia panasiai  kaip elektrine buvo  ,  nu nenaudinga mum atomine elektrine ,susprogs ,sugrius ,parduos ,nunuodys.

Nesenai ,vienoj vietovej ,respublikines reiksmes gangas norejo fermas statyt pauksciu.Vietiniai sujudo (uz 10km) kad nunuodys,smirdes ir t.t .Atleke tas buves politikas (kur siule varpa palaikyt)  uzprotestavo ir isvijo ta nedoreli. Tai tokiam iskiliam pilieciui sakau;Butu darbo vietu sukures ..bla bla .O tas taigi smirdes  mum .    Su siulaikiniais reikalaivimais ,pabandyk pasmirdet .  Kazka pakeist blogai ,lyg jei uzdraus ,bus ,,metu herojai,, 

Paskelbta
prieš 50 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Tu daugiau smailikų dėk. Visai kita argumentacija gaunasi. 

Trumpa tavo atmintis, nes  apie Krymą pats pradėjai ir tada mane kaltini, kad aš ne į temą. Kaip čia taip.

Nugis begėdis esu , bet tai Tamstai ir taip aišku , kam dar klaust ? O į temą , / https://www.delfi.lt/naujienos/politika/kapciamiestis-tiek-zmoniu-dar-nemate-protestuotojai-suformavo-8-kilometru-eile-120202686 / , visgi žmonių neabejigų Lietuvos plėšimui randas vis daugiau , visokio plauko propagandonams , nelinksmi laikai artinas , sutinki ? 🤣 

Paskelbta

As suprasciau jei piketuotu  tas 13 sodybu,daba suvaziavo   ...  medziu myletojai,  aktyvus herojai , paskalu bobutes ,ir balionu gaudytojai is kito rajono.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...