Jump to content

Gal zinot is kur gaut normalu gps matuokli zemeij matuoti

Recommended Posts

• Atsakymai 71
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta

o kaip su paklaida ar velniska yra ji kas matojat turetumet zinot :D ir pavizdziuj daug varau ant chalimu su kombainu tai kaip kazin is kabinos su ja ar eitu nujimt lauko plota ar butina lauke laikyt nes zmones daug meluoja su plotu didzeis :D

Paskelbta
o kaip su paklaida ar velniska yra ji kas matojat turetumet zinot :D ir pavizdziuj daug varau ant chalimu su kombainu tai kaip kazin is kabinos su ja ar eitu nujimt lauko plota ar butina lauke laikyt nes zmones daug meluoja su plotu didzeis :D

Ekrano viršuje,po reklamos juosta yra toks užrašas "ieškoti".Pabandyk,skaitliavos min. pusei vakaro rasi. :D

Paskelbta

Su paklaida,tai kuo mazesnis plotas matuojamas tuo didesne paklaida :(

Paskelbta
Turiu garmin gps 60 jau keli metai esu patenkintas paprastas naudoti nesudėtinga purkelt į diskelį :D

TURIU IR AS BET JIS DARO LABAI DIDELE PAKLAIDA,NES PAMATUOJU 1HA RODO TIK 87,O 4HA 3.7.TAI KODEL MAN TAIP YRA TADA?

Paskelbta

Pasižiūrėk nustatymuose gal pas tave taškus deda kas 10 sekundžių tai ir gali būti kad kampus karpo. Aš turiu nustates 3 sekundes ir to kai matuoju tai kampuos stapteliu akimirkai ir tikslumas gaunas labai geras. :eusa-clap:

Paskelbta

Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir :)

Paskelbta
Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir :)

O gal galėtum parašyti kaip tuos taškus nustatyti,kurioj vietoj čia reik tuos taškus nustatyti?

Paskelbta

O gal galėtum parašyti kaip tuos taškus nustatyti,kurioj vietoj čia reik tuos taškus nustatyti?

Dabar neprisimenu, senokai bečiupinėjau, bet kai namuos būsiu pasižiūrėsiu ir parašysiu :) O pas tave kalba lt ar kita ?

Paskelbta

Dabar neprisimenu, senokai bečiupinėjau, bet kai namuos būsiu pasižiūrėsiu ir parašysiu :) O pas tave kalba lt ar kita ?

lietuviu kalba

Paskelbta

matai pasirodo mano buvo nustatyta ant 30 s tai todel gal blogai matavo

Paskelbta

matai pasirodo mano buvo nustatyta ant 30 s tai todel gal blogai matavo

Na tai va, viskas aišku :) Turėdavo neblogai kampus nukarpyt.. Dabar turėtų viskas gerai būt :icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...