artis Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Noreciau nusipirkt gps bet nezinau is kur ir kokios firmos ir kainos kokios yra
Vylukas Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Noreciau nusipirkt gps bet nezinau is kur ir kokios firmos ir kainos kokios yra www.gps-shop.lt
shaulinis Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 arba šitas variantas http://dotpro.lt/lt/products/8/132/275 tarpe kitko ir laukus matuoja
artis Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 na ce per brangus biski mano ukiuj
Vylukas Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 na ce per brangus biski mano ukiuj Jei tik laukams matuoti,tai va šitas: http://www.gps-shop.lt/gps-navigacija/n ... tml?lang=2 arba šitas: http://www.gps-shop.lt/gps-navigacija/n ... tml?lang=2
artis Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 o kaip su paklaida ar velniska yra ji kas matojat turetumet zinot ir pavizdziuj daug varau ant chalimu su kombainu tai kaip kazin is kabinos su ja ar eitu nujimt lauko plota ar butina lauke laikyt nes zmones daug meluoja su plotu didzeis
Zvanas Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 garmin map 60 galiu parduoti uz 450, mazai naudotas
Vylukas Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 o kaip su paklaida ar velniska yra ji kas matojat turetumet zinot ir pavizdziuj daug varau ant chalimu su kombainu tai kaip kazin is kabinos su ja ar eitu nujimt lauko plota ar butina lauke laikyt nes zmones daug meluoja su plotu didzeis Ekrano viršuje,po reklamos juosta yra toks užrašas "ieškoti".Pabandyk,skaitliavos min. pusei vakaro rasi.
artis Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 zvanas daug nori gi nauja kainuoja 500
beleris Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 o kaip su paklaida ar velniska yra ji kas matojat turetumet zinot ir pavizdziuj daug varau ant chalimu su kombainu tai kaip kazin is kabinos su ja ar eitu nujimt lauko plota ar butina lauke laikyt nes zmones daug meluoja su plotu didzeis Su paklaida,tai kuo mazesnis plotas matuojamas tuo didesne paklaida
ūkininkas Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 3, 2009 Turiu garmin gps 60 jau keli metai esu patenkintas paprastas naudoti nesudėtinga purkelt į diskelį
Guest rromas Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Turiu garmin gps 60 jau keli metai esu patenkintas paprastas naudoti nesudėtinga purkelt į diskelį TURIU IR AS BET JIS DARO LABAI DIDELE PAKLAIDA,NES PAMATUOJU 1HA RODO TIK 87,O 4HA 3.7.TAI KODEL MAN TAIP YRA TADA?
Zvanas Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2009 reikia pasirinkti matavimo vienetus ne hektarais, o kvadratiniais metrais ir dar tasku skaiciu kuo didesni.
artis Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Temos autorius Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2009 na ben gerai kad rodo i mazaja puse o ne diziaja o gal pasitaiko kad klaidina ir i didzija?
beleris Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2009 nu nezinau,as su GARMIN GPS 60matavau pernai,tai normaliai jis ten rode
ūkininkas Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Pasižiūrėk nustatymuose gal pas tave taškus deda kas 10 sekundžių tai ir gali būti kad kampus karpo. Aš turiu nustates 3 sekundes ir to kai matuoju tai kampuos stapteliu akimirkai ir tikslumas gaunas labai geras.
Zvanas Paskelbta Gruodžio 4, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 4, 2009 siap instrukcijoje parasyta, kad paklaida i mazesne puse., ar apvalinimas.
Ferrari Paskelbta Gruodžio 8, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 8, 2009 Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir
Guest rromas Paskelbta Gruodžio 8, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 8, 2009 Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir O gal galėtum parašyti kaip tuos taškus nustatyti,kurioj vietoj čia reik tuos taškus nustatyti?
Ferrari Paskelbta Gruodžio 9, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 9, 2009 Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir O gal galėtum parašyti kaip tuos taškus nustatyti,kurioj vietoj čia reik tuos taškus nustatyti? Dabar neprisimenu, senokai bečiupinėjau, bet kai namuos būsiu pasižiūrėsiu ir parašysiu O pas tave kalba lt ar kita ?
Guest rromas Paskelbta Gruodžio 10, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 10, 2009 Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir O gal galėtum parašyti kaip tuos taškus nustatyti,kurioj vietoj čia reik tuos taškus nustatyti? Dabar neprisimenu, senokai bečiupinėjau, bet kai namuos būsiu pasižiūrėsiu ir parašysiu O pas tave kalba lt ar kita ? lietuviu kalba
ūkininkas Paskelbta Gruodžio 11, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 11, 2009 Čia instrukcija kaip išmatuoti plota su gps map 60 ir pagrindiniai nustatymai http://www.fedingas.lt/downloads-cat8.html
Guest rromas Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Čia instrukcija kaip išmatuoti plota su gps map 60 ir pagrindiniai nustatymai http://www.fedingas.lt/downloads-cat8.html dekiu reiks pasiskaititi
Guest rromas Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir matai pasirodo mano buvo nustatyta ant 30 s tai todel gal blogai matavo
Ferrari Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Pranešti Paskelbta Gruodžio 13, 2009 Mes ir turim įsigije Garmin GPS 60, manau, kad tai vienas geresnių variantų. O aš nusistatęs, kad taškus dėtų kaip galima dažniau, dabar neprisimenu, bet atrodo, kad kas 1 s galima, tai viskas gerai kaip ir matai pasirodo mano buvo nustatyta ant 30 s tai todel gal blogai matavo Na tai va, viskas aišku Turėdavo neblogai kampus nukarpyt.. Dabar turėtų viskas gerai būt
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti