Jump to content

Simba ar lemken


Da-rius

Recommended Posts

  • Atsakymai 172
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbtos nuotraukos

Simba x-press 4m traktorius 150ag trauks be problemu o va su lemken rubin tokiam traktoriui uzteks ir 3m. Kuo didesnis disko diametrs tuo jis sunkiau skverbiasi i dirva ir reikalauja didesnio darbinio greicio. Skutikai mazesnio diametro diskais labiau tinka seklesnem skutimui, didesnio diametro gilesniam.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Algi viską teisingai susakė. Simba x-press 6,6m po 1000ha, nieko blogo pasakyti labai negaliu, bet visgi ratų guolyklų dangteliai durnai padaryti, lengvai pametami, kai viena pametėm, kita kasryt saugojom saugojom ir vistiek pametėm, nes jie ten taip tik įkišti. "Antenos" ant kurių montuojami posukiai ir gabaritinės lentelės, labai lengvai lūžta nuo vibracijos, metalas sunkus ir pati "antena" labai ilga. Aišku galbūt dabar pakeitė kažką. Nu tokie ir gedimai. O dėl skutimo grožio tai daug niuansų, šlapia dirba, ilgas šiaudas ir t.t. Simbos žemes dirbimu skųstis nelabai galiu

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Realus simbos idirbimo max gylis 15cm. Siulau atsikasti ir issimatuoti. Snekos apie 20 ir daugiau paistalai . Beje tiek ir nereikia o ir diskas tinkamai nedirbs tokiame gylije. Beariminej technologijoj zemes vertimas galimas tik iki 12cm nesukeiciant vietomis aerobiniu ir anaerobiniu bakteriju , giliau jau nebe disku o noragu darbas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Zinoma , kad negerai nes susiformuoja padas padarytas diskinio skutiko o ir siaudus tenka imaisyti giliau jei ju labai daug. Tam reikalui tika simba sl, vaderstad top-dawn ir panasus, taipat noraginiai skutikai. Rapsui jau reikia (nevisuomet pavyksta) panaikinti arimo pada padaryta dar musu seneliu ir tam reikalui be giluminio purentuvo neapseiti. Va su giluminiu purenimu tai as asmeniskai manau , kad uztenka praeiti viena karta ir sekancia eile metu to daryti nebutina, uzteks prasipurenti vezes , galulaukes ir kitaip suslegtas vietas. Bearimine technologija taikau jau 5 metai o klaustuku kaip teisingiau ir geriau paruosti dirva tik daugeja :icon-rolleyes: .Nera vienodu metu, nera vienodos dirvos strukturos kaip ir vienodo charakterio zmoniu, tad kas tinka vienam , kitam jau kitaip :icon-wink:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kažkodėl manau kad geriausias variantas tureti gilumini purentuva ir gera pluga, jei nori maksimaliu derliu ypač kas liečia rapsą.

pavarei cia, mazdaug ant batono reikia tepti ir sviesto ir margarino... :D jei skuti su skutikais reikia turet purentuva, jei ari tai ari... o kam ariant purentuvas dar tai sorry nesuprantu...

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...