manttys Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Prieš 7 valandas, agronoms pranešimas: Kai rusai paleis savo sustabdytą 40mln,t,eksportą,tada ir pamatysim...O manau paleis jie apie liepos pradžią... Tai normali ta kaina dabar, galima viska susikontraktuot ir laukti su popkornais
kestoxs Paskelbta Vasario 4, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2025 On 2025-02-02 at 23:51, manttys pranešimas: Tai normali ta kaina dabar, galima viska susikontraktuot ir laukti su popkornais Kokia?
manttys Paskelbta Vasario 4, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2025 prieš 5 minutes , kestoxs pranešimas: Kokia? kazkas 223 siande gavo..
grumas Paskelbta Vasario 4, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2025 prieš 6 minutes , manttys pranešimas: kazkas 223 siande gavo.. Tai visi tikisi 300
kestoxs Paskelbta Vasario 4, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2025 prieš 6 minutes , manttys pranešimas: kazkas 223 siande gavo.. Iš kiemo?
Linasc Paskelbta Vasario 4, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2025 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: kazkas 223 siande gavo.. Kas cia tiek duoda?
Bauer Paskelbta Vasario 4, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2025 Panašu į uosto kainą, elevatoriuose antra klasė 200-205€ yogop 1
manttys Paskelbta Vasario 4, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 4, 2025 Prieš 5 valandas, kestoxs pranešimas: Iš kiemo? Uostas
M&M Paskelbta Vasario 5, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2025 Prieš 17 valandų, manttys pranešimas: kazkas 223 siande gavo.. Kaip tik vežu į uostą, 2kl agrochema 232Eur
manttys Paskelbta Vasario 5, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2025 prieš 13 minutes , M&M pranešimas: Kaip tik vežu į uostą, 2kl agrochema 232Eur aš apie 2025 derlių
Deutz fahr Paskelbta Vasario 5, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2025 prieš valandą, M&M pranešimas: Kaip tik vežu į uostą, 2kl agrochema 232Eur As uz 240 groju M&M 1
Linasc Paskelbta Vasario 5, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2025 Tai kokia kontora tiek duoda ar paslaptis cia?
Shimshius Paskelbta Vasario 5, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2025 prieš valandą, Deutz fahr pranešimas: As uz 240 groju Toks jausmas, kad vieni apie batus, kiti apie ratus. Teisingai supratau, kad tu cia rasai kaina II klases pristatyta Klaipedoje dabartinio einamo derliaus? Kokybe vertinama pagal LST, ar cia ivertintas priedas uz geresni baltyma? pvz 13 baltymo? Ir aisku - kada daryta sutartis prie kokio matif lygio?
Deutz fahr Paskelbta Vasario 5, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2025 prieš 37 minutes , Shimshius pranešimas: Toks jausmas, kad vieni apie batus, kiti apie ratus. Teisingai supratau, kad tu cia rasai kaina II klases pristatyta Klaipedoje dabartinio einamo derliaus? Kokybe vertinama pagal LST, ar cia ivertintas priedas uz geresni baltyma? pvz 13 baltymo? Ir aisku - kada daryta sutartis prie kokio matif lygio? Teisingai supratai. 2 klase, daryta prie 239 matif. Gal pries pora savaiciu daryta sutartis paulius radvila and Shimshius 2
AG Paulius Paskelbta Vasario 5, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 5, 2025 Prieš 4 valandas, Shimshius pranešimas: Toks jausmas, kad vieni apie batus, kiti apie ratus. Teisingai supratau, kad tu cia rasai kaina II klases pristatyta Klaipedoje dabartinio einamo derliaus? Kokybe vertinama pagal LST, ar cia ivertintas priedas uz geresni baltyma? pvz 13 baltymo? Ir aisku - kada daryta sutartis prie kokio matif lygio? O koks tau skirtumas bičiulį ar pasiūlysi geriau ?
UK. POVILAS Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 Kokia gaunasi grūdų transportavimo savikaina vežant į uostą savo transportu, kilometro kaina arba tonos kas kaip skaičiuojat?
M&M Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 Prieš 5 valandas, UK. POVILAS pranešimas: Kokia gaunasi grūdų transportavimo savikaina vežant į uostą savo transportu, kilometro kaina arba tonos kas kaip skaičiuojat? Aš žinau,kad man reisas gaunas 140L kuro + keliai+amortizacija (plius savo laikas), jei randu kas veža mažiau nei 15e/t, savo net nekuriu paulius radvila 1
Deutz fahr Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 prieš 59 minutes , M&M pranešimas: Aš žinau,kad man reisas gaunas 140L kuro + keliai+amortizacija (plius savo laikas), jei randu kas veža mažiau nei 15e/t, savo net nekuriu O kazin vezimo ikainiai padidejo, po nauju metu padidejus dyzelino kainai?
yogop Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 prieš 2 minutes , Deutz fahr pranešimas: O kazin vezimo ikainiai padidejo, po nauju metu padidejus dyzelino kainai? Įkainiai net mažesni nei pernai, 1eur/t mažesni. Į klaipeda važiuot tai tik turint atgalinį krovinį, jei neturi, tada samdai logistika. Pigiau išeis paulius radvila and A.G 2
manttys Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 prieš valandą, M&M pranešimas: Aš žinau,kad man reisas gaunas 140L kuro + keliai+amortizacija (plius savo laikas), jei randu kas veža mažiau nei 15e/t, savo net nekuriu Laikas čia didžiausias rodiklis. jeigu savo valanda vertini kokia 20 eurų, tai samdyt greičiausiai gaunasi pigiau man 100 km veža po 10 eur/t M&M 1
M&M Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 prieš 12 minutes , manttys pranešimas: Laikas čia didžiausias rodiklis. jeigu savo valanda vertini kokia 20 eurų, tai samdyt greičiausiai gaunasi pigiau man 100 km veža po 10 eur/t Sunku įvertinti tą savo laiką, bet faktas tas 200km į vieną galą, gaunasi diena kaip ir sugadinta, daugiau ne kažką ir benuveiksi...nebent pasikraut kitai dienai kol veža už 10/12Eur/t su savo burzgint nelabai apsimoka, dar įdomu kiek kuras kainuoja po pabrangimo, nes neteko to malonumo pirkt
M&M Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 prieš 22 minutes , Deutz fahr pranešimas: O kazin vezimo ikainiai padidejo, po nauju metu padidejus dyzelino kainai? Keista, bet prieš naujus ta pati firma vežė po 12Eur/t, po naujų kol kas 10Eur/t. Šiaip jeigu jiems gerai, tai man irgi paulius radvila 1
manttys Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 prieš 37 minutes , M&M pranešimas: Keista, bet prieš naujus ta pati firma vežė po 12Eur/t, po naujų kol kas 10Eur/t. Šiaip jeigu jiems gerai, tai man irgi iš kauno? eina sau, žiauriai pigiai
Linasc Paskelbta Vasario 6, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 6, 2025 prieš valandą, M&M pranešimas: Keista, bet prieš naujus ta pati firma vežė po 12Eur/t, po naujų kol kas 10Eur/t. Šiaip jeigu jiems gerai, tai man irgi Na nemazai kas neturi darbo tai gal todel atpigo
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti