Jump to content

Grūdų kainos pasaulyje, Ateities sandoriai, MATIF, LIFFE

Recommended Posts

Paskelbta
Prieš 7 valandas, agronoms pranešimas:

Kai rusai paleis savo sustabdytą 40mln,t,eksportą,tada ir pamatysim...O manau paleis jie apie liepos pradžią...

Tai normali ta kaina dabar, galima viska susikontraktuot ir laukti su popkornais 😀

Paskelbta
prieš valandą, Deutz fahr pranešimas:

As uz 240 groju

Toks jausmas, kad vieni apie batus, kiti apie ratus.

Teisingai supratau, kad tu cia rasai kaina II klases pristatyta Klaipedoje dabartinio einamo derliaus?

Kokybe vertinama pagal LST, ar cia ivertintas priedas uz geresni baltyma? pvz 13 baltymo?

Ir aisku - kada daryta sutartis prie kokio matif lygio?

Paskelbta
prieš 37 minutes , Shimshius pranešimas:

Teisingai supratau, kad tu cia rasai kaina II klases pristatyta Klaipedoje dabartinio einamo derliaus?

Kokybe vertinama pagal LST, ar cia ivertintas priedas uz geresni baltyma? pvz 13 baltymo?

Teisingai supratai. 2 klase, daryta prie 239 matif. Gal pries pora savaiciu daryta sutartis

Paskelbta
Prieš 4 valandas, Shimshius pranešimas:

O koks tau skirtumas bičiulį 🫣 ar pasiūlysi geriau ? 

Paskelbta
Prieš 5 valandas, UK. POVILAS pranešimas:

Kokia gaunasi grūdų  transportavimo savikaina vežant į uostą savo transportu, kilometro kaina arba tonos kas kaip skaičiuojat?

Aš žinau,kad man reisas gaunas 140L kuro + keliai+amortizacija (plius savo laikas), jei randu kas veža mažiau nei 15e/t, savo net nekuriu :)

Paskelbta
prieš 59 minutes , M&M pranešimas:

Aš žinau,kad man reisas gaunas 140L kuro + keliai+amortizacija (plius savo laikas), jei randu kas veža mažiau nei 15e/t, savo net nekuriu :)

O kazin vezimo ikainiai padidejo, po nauju metu padidejus dyzelino kainai?

Paskelbta
prieš 2 minutes , Deutz fahr pranešimas:

Įkainiai net mažesni nei pernai, 1eur/t mažesni. Į klaipeda važiuot tai tik turint atgalinį krovinį, jei neturi, tada samdai logistika. Pigiau išeis

Paskelbta
prieš valandą, M&M pranešimas:

Laikas čia didžiausias rodiklis. jeigu savo valanda vertini kokia 20 eurų, tai samdyt greičiausiai gaunasi pigiau :) man 100 km veža po 10 eur/t

Paskelbta
prieš 12 minutes , manttys pranešimas:

Laikas čia didžiausias rodiklis. jeigu savo valanda vertini kokia 20 eurų, tai samdyt greičiausiai gaunasi pigiau :) man 100 km veža po 10 eur/t

Sunku įvertinti tą savo laiką, bet faktas tas 200km į vieną galą, gaunasi diena kaip ir sugadinta, daugiau ne kažką ir benuveiksi...nebent pasikraut kitai dienai :) kol veža už 10/12Eur/t su savo burzgint nelabai apsimoka, dar įdomu kiek kuras kainuoja po pabrangimo, nes neteko to malonumo pirkt :)

Paskelbta
prieš 22 minutes , Deutz fahr pranešimas:

Keista, bet prieš naujus ta pati firma vežė po 12Eur/t, po naujų kol kas 10Eur/t. Šiaip jeigu jiems gerai, tai man irgi :)

Paskelbta
prieš 37 minutes , M&M pranešimas:

Keista, bet prieš naujus ta pati firma vežė po 12Eur/t, po naujų kol kas 10Eur/t. Šiaip jeigu jiems gerai, tai man irgi :)

iš kauno? eina sau, žiauriai pigiai

Paskelbta
prieš valandą, M&M pranešimas:

Na nemazai kas neturi darbo tai gal todel atpigo 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...