heva Paskelbta Sausio 31, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 31, 2025 prieš 3 minutes , AGROMAN pranešimas: uoste nežinau, bet elevatoriui -40.5 eur. Elevatoriuj -37 2 klasė,kai tam pačiam elevatoriuj būdavo ir 0,o db viską ką uzdirbi atiduoti turi firmoms.
manttys Paskelbta Sausio 31, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 31, 2025 prieš valandą, heva pranešimas: Elevatoriuj -37 2 klasė,kai tam pačiam elevatoriuj būdavo ir 0,o db viską ką uzdirbi atiduoti turi firmoms. Teskime toliau. Skirtumas tarp tavo elevatoriaus ir uosto kainos yra 22 eurai. Ar tu sutiktum priimti grudus is kaimyno, susipilti i sandeli ir paskui juos nuvezti i klp.uz 22 eurus/t? paulius radvila, agronoms, Bulvinykas and 1 other 4
AG Paulius Paskelbta Sausio 31, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 31, 2025 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: Galima skaičiais? Uoste formulė -15, pas jus -37? ar teisingai suprantu? Skaičių magija filosofai, kaip ir kreditavimas 3 proc metinių palūkanų. Praeis laiko suprasti per kurią vietą duria.
heva Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 Prieš 17 valandų, manttys pranešimas: Teskime toliau. Skirtumas tarp tavo elevatoriaus ir uosto kainos yra 22 eurai. Ar tu sutiktum priimti grudus is kaimyno, susipilti i sandeli ir paskui juos nuvezti i klp.uz 22 eurus/t? Kažkam Stokholmo sindromas,kuo daugiau durina,tuo laimingesnis, reikia skirti,kur vilkikas veža 24t ir traukinys 40 vagonų. kverneland83 1
Bulvinykas Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 prieš 10 minutes , heva pranešimas: Kažkam Stokholmo sindromas,kuo daugiau durina,tuo laimingesnis, reikia skirti,kur vilkikas veža 24t ir traukinys 40 vagonų. Tai ir tu gali vežt vagonais. Gal spėsi iki javapjūtės visus pažymėjimus susirinkt, kad galėtum vagonus pakraut. Man tai nesuprantamas šitas dejavimas, kad jus visi skriaudžia. Juodas, agronoms and paulius radvila 3
heva Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 prieš valandą, Bulvinykas pranešimas: Tai ir tu gali vežt vagonais. Gal spėsi iki javapjūtės visus pažymėjimus susirinkt, kad galėtum vagonus pakraut. Man tai nesuprantamas šitas dejavimas, kad jus visi skriaudžia. Manęs netenkina tokios formulės,nes balas pas mane Max 42,skirtingai nei pas tave ir skaiciuojasi viskas kitaip. Sveiki,rapsas naujo derliaus aliejus virš 50- 458/virš 49-455/virš 48-451/ virš 47-437/virš 45-421/ virš 43- 401
Bulvinykas Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 Prieš 1 valandų, heva pranešimas: Manęs netenkina tokios formulės,nes balas pas mane Max 42,skirtingai nei pas tave ir skaiciuojasi viskas kitaip. Sveiki,rapsas naujo derliaus aliejus virš 50- 458/virš 49-455/virš 48-451/ virš 47-437/virš 45-421/ virš 43- 401 Apie 42 galiu tik svajot. Jei formulės tokios, tai vadinasi biržos kainos yra per didelės pagal faktinę pasiūlą ir paklausą.
Daruxs Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 Padare rapso 6 blt klases...su mintim ap1p1st... ūkininkas 1
AgroP Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 prieš 8 minutes , Daruxs pranešimas: Padare rapso 6 blt klases...su mintim ap1p1st... AK 8 eilutės rapso, LA 12 kainos/aliejaus% eilučių sutartyse jau MV ūkis 1
Zilvis55 Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 Prieš 3 valandas, heva pranešimas: Manęs netenkina tokios formulės,nes balas pas mane Max 42,skirtingai nei pas tave ir skaiciuojasi viskas kitaip. Sveiki,rapsas naujo derliaus aliejus virš 50- 458/virš 49-455/virš 48-451/ virš 47-437/virš 45-421/ virš 43- 401 Kokius sprendimus priimi kai formulės netenkina?
heva Paskelbta Vasario 1, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 1, 2025 Prieš 2 valandas, Zilvis55 pranešimas: Kokius sprendimus priimi kai formulės netenkina? Laikau grūdus arba ieškau kur paranku,sutalpinu viska,per javapjute nevezu.
manttys Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Prieš 20 valandų, heva pranešimas: Kažkam Stokholmo sindromas,kuo daugiau durina,tuo laimingesnis, reikia skirti,kur vilkikas veža 24t ir traukinys 40 vagonų. Va sitoj vietoj tau siek tiek negerai kazkas. As taves elementariai paklausiau ar tu tai darytum, nes faktai rodo, kad greiciausiai net ant masinos nesurinktum pinigeliu, o kur investicijos pastatams, kur krovinio aptarnavimas, zmoniu samdymas, tyrimu atlikimas ir t.t. Ir cia kalba buvo grynai apie elevatorius. dazniausiai ir buna rekimas apie vagis, kol nepasiulai paciam padaryt uz tiek. paulius radvila 1
heva Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 prieš 1 minutę , manttys pranešimas: Va sitoj vietoj tau siek tiek negerai kazkas. As taves elementariai paklausiau ar tu tai darytum, nes faktai rodo, kad greiciausiai net ant masinos nesurinktum pinigeliu, o kur investicijos pastatams, kur krovinio aptarnavimas, zmoniu samdymas, tyrimu atlikimas ir t.t. Ir cia kalba buvo grynai apie elevatorius. dazniausiai ir buna rekimas apie vagis, kol nepasiulai paciam padaryt uz tiek. Labai klysti,pas mane viskas yra,bet čia ne apie tai, kalba eina apie supirkėjų godumą, reikia atsimerkt vieną kartą ir pamatyti,kad kiekvienais metais atsiranda naujos klasės,naujos niekuo nepagrįstos formulės ir t.t. Deutz fahr 1
manttys Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 prieš 5 minutes , heva pranešimas: Labai klysti,pas mane viskas yra,bet čia ne apie tai, kalba eina apie supirkėjų godumą, reikia atsimerkt vieną kartą ir pamatyti,kad kiekvienais metais atsiranda naujos klasės,naujos niekuo nepagrįstos formulės ir t.t. As referavau grynai i elevatoriu ir uosto santyki. Tas skirtumas tikrai nera kazkoks neadekvatus. Galiu sutikt tik su tuo, kad galimai nd visad saziningumo yra pas elevatorius. Galiu suorganziuot nedidelio laivo krova uoste, jeigu surasi krovini ir pirkeja. Iskaitant finansavima ukininkams uz ji (is mano puses). As rimtai kalbu. Jeigu kas galite parodyti, kaip isties reikia dirbti, pasiulymai laukiami. Sauklys 1
AG Paulius Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Laba, kaip manote į kurią pusę kaina pajudės, pateikiu 2025 gruodžio matiff vizualizaciją. Manau iki gegužės mėn. turėtų kaina pajudėti iš savo range. PS laukiam impuso kaip JAV orai dėlioja pasėlių būklę.
agronoms Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 prieš 17 minutes , AG Paulius pranešimas: Laba, kaip manote į kurią pusę kaina pajudės, pateikiu 2025 gruodžio matiff vizualizaciją. Manau iki gegužės mėn. turėtų kaina pajudėti iš savo range. PS laukiam impuso kaip JAV orai dėlioja pasėlių būklę. Kai rusai paleis savo sustabdytą 40mln,t,eksportą,tada ir pamatysim...O manau paleis jie apie liepos pradžią... Remse 1
AG Paulius Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 prieš 6 minutes , agronoms pranešimas: Kai rusai paleis savo sustabdytą 40mln,t,eksportą,tada ir pamatysim...O manau paleis jie apie liepos pradžią... Kad bus dropas tai faktas, tik kada nes low targetas yra apie 180 EUR
panjabis Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Idomu kaip atsilieps Amerikos muitų karai mūsų kainom?
agronoms Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 prieš 32 minutes , AG Paulius pranešimas: Kad bus dropas tai faktas, tik kada nes low targetas yra apie 180 EUR Na kaip sakoma,kas bus,tą krikštysim
Bulvinykas Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Prisigalvojat nesąmonių apie sustabdytus 40 mln tonų orkų kviečių ir tada patys save ir kitus tokiom pievom gąsdinat.
agronoms Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas: Prisigalvojat nesąmonių apie sustabdytus 40 mln tonų orkų kviečių ir tada patys save ir kitus tokiom pievom gąsdinat. Aš nieko niekuo negąsdinu.Tiesiog yra tokia realybė.Gali ji mums patikt,nepatikt,bet ji yra realybė.Ir mūsų fantazijos čia nieko nepakeis.Nuo žodžio ''visiškai''.Pats manau pakankamai protingas žmogus,ir tą puikiai supranti. Remse 1
Bulvinykas Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 prieš 15 minutes , agronoms pranešimas: Aš nieko niekuo negąsdinu.Tiesiog yra tokia realybė.Gali ji mums patikt,nepatikt,bet ji yra realybė.Ir mūsų fantazijos čia nieko nepakeis.Nuo žodžio ''visiškai''.Pats manau pakankamai protingas žmogus,ir tą puikiai supranti. Akivaizdu, kad tamsta gyveni kitoj realybėj. Mūsų realybėj nėra jokių 40mln tonų, rusiškų grūdų eksportas kaip vyko taip ir toliau vyksta. Gal ne tokiais tempais kaip pirmą pusmetį, bet apie 20 mln tonų jie dar surinks. Jei valdžia neįsikištų, tai reiktų jiems dantis ant lentynų pasidėt, nes išvežtų viską. Bet tai ir gerai, nes akivaizdu, kad rinkos ekonomika ten jau baigiasi o planinės laikais jie bus maisto importuotojai. AGROMAN 1
agronoms Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 prieš 14 minutes , Bulvinykas pranešimas: Akivaizdu, kad tamsta gyveni kitoj realybėj. Mūsų realybėj nėra jokių 40mln tonų, rusiškų grūdų eksportas kaip vyko taip ir toliau vyksta. Gal ne tokiais tempais kaip pirmą pusmetį, bet apie 20 mln tonų jie dar surinks. Jei valdžia neįsikištų, tai reiktų jiems dantis ant lentynų pasidėt, nes išvežtų viską. Bet tai ir gerai, nes akivaizdu, kad rinkos ekonomika ten jau baigiasi o planinės laikais jie bus maisto importuotojai. Bus kas bus,tik mums nuo to geriau nieko nebus.Žinau kad jie plotus tik plės,o mums nuo to tik blogiau bus.Patinka mums tas ar ne,tas nieko nesprendžia.O gyvenu aš toje realybėje,kokia ji yra.Ir ne mano jėgoms ją pakeist.Ir ne mudviejų abiejų.Deja.O pasidės jie dantis,ar nepasidės...Čia jau klausimas. Remse and T-40 2
Bulvinykas Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Aš galiu diskutuot tik apie faktus. Sapnai ne mano tema.
agronoms Paskelbta Vasario 2, 2025 Pranešti Paskelbta Vasario 2, 2025 Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas: Aš galiu diskutuot tik apie faktus. Sapnai ne mano tema. Laikas parodys kieno sapnai teisingesni.
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti