AG Paulius Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 1 minutę , heva pranešimas: Kodėl tu lygini ūkininką su paprasta šeima,pinigai mokami už riziką,kiek tu jos prisiemi,toks ir atlygis,ūkininkas tiek darbo valandomis,tiek rizikomis negali lygintis su vidutine algą gaunancia šeima. Manau didžiąją vertes dalį sukuria kompetencijos ne rizikos. 200 ha ūkininkas gali rizikuoti kiek nori bet vidutinis miesto gyventojas uždirba be rizikos daugiau, turi atostogas ir daugiau laisvo laiko. Tai kad rizikos manau čia yra nelabai prie ko Halkasss and Juodas 2
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 5 minutes , heva pranešimas: Kodėl tu lygini ūkininką su paprasta šeima,pinigai mokami už riziką,kiek tu jos prisiemi,toks ir atlygis,ūkininkas tiek darbo valandomis,tiek rizikomis negali lygintis su vidutine algą gaunancia šeima. Nesusireiksminkim, tik tiek galiu pasakyt. Darbo valandu isvis mizeris. Ir nepasakok, kad yra kitaip, nes pats ta darba darau
panjabis Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 300 ha ūkis šiuo metu kainuoja apie 3000 000 eur. Žemė, pastatai, įranga, technika. Įvertinus savininko darbą kokiu 2000 eur/mėn tokio ūkio kapitalo grąža būtų apie 3 proc. Įspudinga maždaug kaip indėlis.
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 16 minutes , AG Paulius pranešimas: Ir ponai mieste gyvenimas tik gėręs pagal DU augimą, valstybė privalo kelti viešojo sektoriaus algas. Iki ES išsivysčiusių šalių vidurkio dar turim potencialo. Tačiau kviečiai kainuos tiek kiek Brazilijoje Pedro užaugines gauna. Apie tai jau seniai buvau kalbėjęs. Kad žemės ūkis ilgalaikėje perspektyvoje yra sudėtingas reikalas. Pragyvenimo lygis vietinis klausimas o produkcijos kaina globali. Jeigu kulsi.12t visai.px, kad kaina bus ta pati. Kiekis vis tiek didins pajamas ir pelna. Viskas eina i prieki
heva Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 1 minutę , manttys pranešimas: Nesusireiksminkim, tik tiek galiu pasakyt. Darbo valandu isvis mizeris. Ir nepasakok, kad yra kitaip, nes pats ta darba darau Pats nesusireiksmink,nepabuves kito žmogaus kailyje niekada nespresk pagal save.
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 3 minutes , panjabis pranešimas: 300 ha ūkis šiuo metu kainuoja apie 3000 000 eur. Žemė, pastatai, įranga, technika. Įvertinus savininko darbą kokiu 2000 eur/mėn tokio ūkio kapitalo grąža būtų apie 3 proc. Įspudinga maždaug kaip indėlis. Parduok, investuok ir nereiks verkti paulius radvila 1
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Ką tik, heva pranešimas: Pats nesusireiksmink,nepabuves kito žmogaus kailyje niekada nespresk pagal save. Nu tai nedirbk to darbo,jei tau blogai. Kiek galima
heva Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Ką tik, manttys pranešimas: Nu tai nedirbk to darbo,jei tau blogai. Kiek galima Kas sakė kad blogai, tiesiog per daug visus mokai gyvenimo, žvirblio kelią nuėjęs.
AG Paulius Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 3 minutes , manttys pranešimas: Jeigu kulsi.12t visai.px, kad kaina bus ta pati. Kiekis vis tiek didins pajamas ir pelna. Viskas eina i prieki Manau sutiksi kad 12 t. Užauginti reikia mokėti, ir nepermoketi.
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Ką tik, panjabis pranešimas: Neverkiu, tik konstatuoju faktą. Ta prasme, esi milijonierius (jei lemai tavo). Esi vienas is nedaugelio toks turtingas, tai kodel tu kalbi apie infliacija? Ar tau truksta sviesto ant duonos uzsitemt? Ar tiesiog nori 5 mln? Paskutiniaj keli metai yra tiesiog puikus uzdarbio prasme. Buvo superines kainos, paskui afigeni derliai. Bet kur visas dziaugsmas? Girdziu tik apie issukius, blogas kainas, infliacija ir t.t. Gintas. 1
heva Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 1 minutę , AG Paulius pranešimas: Manau sutiksi kad 12 t. Užauginti reikia mokėti, ir nepermoketi. Kai vidurkį iš 1000ha prikulsit man praneskit,atvaziuosiu pažiūrėti AG Paulius 1
panjabis Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Tai tu unikalus, pas mane pernai 0.
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 2 minutes , AG Paulius pranešimas: Manau sutiksi kad 12 t. Užauginti reikia mokėti, ir nepermoketi. Pries 5m atrode 8t nerealus dalykas. Sia.savaite gordejau apie 12t derliu siaip sau zemej, tai cia laiko klausimas. prieš 4 minutes , heva pranešimas: Kas sakė kad blogai, tiesiog per daug visus mokai gyvenimo, žvirblio kelią nuėjęs. As kitokio mastymo. as dirbu, o ne skundziuos. Man viskas afigenai. Tiek pinigu niekad neturejau ir zinau eile ukiu salia, kurie jaucias lygiai taip pat. Nauji dzipai, traktorkai, kosminiai projektai. Viskas juda Andriusfeat and Remse 1 1
heva Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 2 minutes , panjabis pranešimas: Tai tu unikalus, pas mane pernai 0. Jis visur unikalus,lauko dieną pas jį reiktų surengti,tie visi unikalūs po 5metu ūkininkavimo bėga ir viską meta kainas sukėlę nuomos.
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 3 minutes , heva pranešimas: Kai vidurkį iš 1000ha prikulsit man praneskit,atvaziuosiu pažiūrėti 10m perpsekyvoje bus 10t tikrai, geruose rajonuose bus daugiau
AG Paulius Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 2 minutes , manttys pranešimas: 10m perpsekyvoje bus 10t tikrai, geruose rajonuose bus daugiau kas čia žino kas bus po 10 metų. gal kulsi 5 tonas be jokių įdėjimų ir sakysi užtenka vergauti.
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Ką tik, heva pranešimas: Jis visur unikalus,lauko dieną pas jį reiktų surengti,tie visi unikalūs po 5metu ūkininkavimo bėga ir viską meta kainas sukėlę nuomos. Buvo lauko diena vasari ukiui bus 5m. Zemiu kaip tik nenoriu, nes nebespesiu ju kokybiskai priziuret.
heva Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Ką tik, manttys pranešimas: 10m perpsekyvoje bus 10t tikrai, geruose rajonuose bus daugiau Svajoti galima daug ką,jei tau auto ar traktoriai apsprendžia ūkį,tai tavo toks ir suvokimas,aš esu labai didelis optimistas šiaip,bet paskutiniu metu tendencijos verčia susimąstyti kelio teisingumu. AG Paulius and deivas 2
manttys Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Ką tik, AG Paulius pranešimas: kas čia žino kas bus po 10 metų. gal kulsi 5 tonas be jokių įdėjimų ir sakysi užtenka vergauti. Mano vizija labai paprastai, -absoliutus minimumas zmogaus darbo valandu. Minimali technologija. prieš 2 minutes , heva pranešimas: Svajoti galima daug ką,jei tau auto ar traktoriai apsprendžia ūkį,tai tavo toks ir suvokimas,aš esu labai didelis optimistas šiaip,bet paskutiniu metu tendencijos verčia susimąstyti kelio teisingumu. Apsprendzia finansine ukio bukle. O is idejos niekas nedirba. Zinoma, gal kazkam reikia garbes, ten kokio metu ukio diplomo, bet daugumai tik pajamu. Man patinka procesas, megaujuos vaizdais laikuose, bet pinigu taip pat tikrai lieka. Bet zmogui niekad nebus gana, tokia jo natura. Kita vertus, turtas, kad ir koks jis butu, daznai yra dalykas, su kuriuo sunku atsisveikint. Kad zmogus parduotu viska, sunku isivaizdukt, nors ekonomiskai ir butu naudinga tai padaryt. Reziume tokia, kad kainos nespeja su infliacija, bet jas kompensuoja darbo nasumas (per darbu tempa ir naujas veisles). Kai sie dalykai pasieks savo lubas, o infliacija toliau dides be grudu kainos didejimo, tada galesim sakyt. Kad sikna. Nesipykime Ifukininkas and ValdasB 2
AG Paulius Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 prieš 20 minutes , manttys pranešimas: Mano vizija labai paprastai, -absoliutus minimumas zmogaus darbo valandu. Minimali technologija. Apsprendzia finansine ukio bukle. O is idejos niekas nedirba. Zinoma, gal kazkam reikia garbes, ten kokio metu ukio diplomo, bet daugumai tik pajamu. Man patinka procesas, megaujuos vaizdais laikuose, bet pinigu taip pat tikrai lieka. Bet zmogui niekad nebus gana, tokia jo natura. Kita vertus, turtas, kad ir koks jis butu, daznai yra dalykas, su kuriuo sunku atsisveikint. Kad zmogus parduotu viska, sunku isivaizdukt, nors ekonomiskai ir butu naudinga tai padaryt. Reziume tokia, kad kainos nespeja su infliacija, bet jas kompensuoja darbo nasumas (per darbu tempa ir naujas veisles). Kai sie dalykai pasieks savo lubas, o infliacija toliau dides be grudu kainos didejimo, tada galesim sakyt. Kad sikna. Nesipykime teisingas mąstymas.
ggg Paskelbta Sausio 9, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 9, 2025 Deja su absoliuciu minimumu jau nebepaeis. Buhalterija, draudimai, nuoma, palukanos, kuras, darbo uzmokestis stipriai nekinta ar tu minimaliai kazka darysi ar siek tiek daugiau…
Deutz fahr Paskelbta Sausio 10, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2025 Prieš 7 valandas, panjabis pranešimas: 300 ha ūkis šiuo metu kainuoja apie 3000 000 eur. Žemė, pastatai, įranga, technika. Įvertinus savininko darbą kokiu 2000 eur/mėn tokio ūkio kapitalo grąža būtų apie 3 proc. Įspudinga maždaug kaip indėlis. Yra tokiu ukiu 300ha kurie dirba su belarus ir neturi nuosavos zemes. Tai irgi nori pasakyt, ju ukis kad ir koks yra, vertas 3mil?
panjabis Paskelbta Sausio 10, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2025 Ne, noriu pasakyti kad joks verslininkas nepirktu tokio ūkio kaip investicijos, nes paprastai investicijos turi nešti bent 5-10 proc grąžos.
Bulvinykas Paskelbta Sausio 10, 2025 Pranešti Paskelbta Sausio 10, 2025 Ir čia reikia užduoti pagrindinį klausimą - ar ūkio paveldėtojai knisis dėl tokios menkos grąžos, kai gali turėti 3 lemus iškart?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti