AG Paulius Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 prieš 25 minutes , manttys pranešimas: kur optimizmas, kur banginiai? as matau siknaskyle kvieciu rinkoje. Įdomu kas lėmė tokį dropą reikės paanalizuoti, bet kolkas kainos kritimą vertinčiau kaip laikiną korekciją kurios gylis gali siekti iki 225 - 221 intervalą. Kainos pėdsakas rodo labiau rinkos manipuliaciją nei logišką pasiūlos ir paklausos balansą, pėdsakas paliko vakumą rinkoje kuri reikės užpildyti.
PArty Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 https://www.manoukis.lt/naujienos/rinka/ep-tyrimas-keturi-grudu-prekiautojai-dominuoja-rinkoje
PArty Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 prieš 5 minutes , AG Paulius pranešimas: Įdomu kas lėmė tokį dropą reikės paanalizuoti, bet kolkas kainos kritimą vertinčiau kaip laikiną korekciją kurios gylis gali siekti iki 225 - 221 intervalą. Kainos pėdsakas rodo labiau rinkos manipuliaciją nei logišką pasiūlos ir paklausos balansą, pėdsakas paliko vakumą rinkoje kuri reikės užpildyti. Ten seniai nieko bendro su rinka, pasiūla ir paklausa. .. ir beje prekiaujama ne grūdais o tiekimo sutartimis... O jų gali turėti menamu kiek nori svarbu kad subalansuotų gale periodo... todėl ir kainos po 20dienosukininkams nebegalioja LoL
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 prieš 12 minutes , PArty pranešimas: https://www.manoukis.lt/naujienos/rinka/ep-tyrimas-keturi-grudu-prekiautojai-dominuoja-rinkoje Čia jau nieko naujo 2017 metais skaičiau straipsnį apie šio sektoriaus kartelį, kaip naftos opec. Kurie reguliuoja kainas. Jie normuoja cbot ir matiff kreivės kaip nori. Ne veltui grafikuose galima pamatyti normaliai rinkai nebūdingus reiškinius. Visur vyksta manipuliacijos AMD arba cargillo metinė apyvarta 2017 metai buvo 120 mljard.
panjabis Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Tai va, galėtų ūkininkų organizacijos užvesti akciją ES, nedaryti išankstinių sutarčių, idomu kaip viskas pasisuktų.
PArty Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 prieš 1 minutę , panjabis pranešimas: Tai va, galėtų ūkininkų organizacijos užvesti akciją ES, nedaryti išankstinių sutarčių, idomu kaip viskas pasisuktų. prieš 6 minutes , AG Paulius pranešimas: Čia jau nieko naujo 2017 metais skaičiau straipsnį apie šio sektoriaus kartelį, kaip naftos opec. Kurie reguliuoja kainas. Jie normuoja cbot ir matiff kreivės kaip nori. Ne veltui grafikuose galima pamatyti normaliai rinkai nebūdingus reiškinius. Visur vyksta manipuliacijos AMD arba cargillo metinė apyvarta 2017 metai buvo 120 mljard. Žinau,bet reikia akstino žmonėms kad pradėtų mąstyti...
Bulvinykas Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Kas čia dabar per sujudimas? Pasaulį seną išardysit ir ...? Grafikai, kurie teisingai rodo tik kas buvo vakar, vėl nuvylė?
panjabis Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 prieš 4 minutes , Bulvinykas pranešimas: Kas čia dabar per sujudimas? Pasaulį seną išardysit ir ...? Grafikai, kurie teisingai rodo tik kas buvo vakar, vėl nuvylė? Tiesiog natūraliai atrodo kažkas negerai, jei tarkim Amerikos birža per 30 metų pakilo tik 30 proc.
Bulvinykas Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Jei ir prie tokių kainų pilni sandėliai, tai kaip galima tikėtis didesnių? Prancūzai va rekordus sėjos tempų muša. Vadinasi kaina tinkama. Tarkim rytoj kviečiai 400, tai jaučiu fantazijos užteks įsivaizduot kokia košė užvirtų dėl žemių, technikos ir pan. Ir ką laimėtume? Assets būtume dar labiau rich, bet cash poor vis tiek liktume. Va dabar anglam valdžia pasiūlė uždėt paveldėjimo mokestį, kuris šeimos ūkius nuvarys nuo žemės galutinai, nes paveldint tarkim 200 ha ūkį reiks sumokėt mažiausiai milijoną svarų mokesčio. Remse, simasd and kazkass 3
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Prieš 2 valandas, Bulvinykas pranešimas: Jei ir prie tokių kainų pilni sandėliai, tai kaip galima tikėtis didesnių? Prancūzai va rekordus sėjos tempų muša. Vadinasi kaina tinkama. Tarkim rytoj kviečiai 400, tai jaučiu fantazijos užteks įsivaizduot kokia košė užvirtų dėl žemių, technikos ir pan. Ir ką laimėtume? Assets būtume dar labiau rich, bet cash poor vis tiek liktume. Va dabar anglam valdžia pasiūlė uždėt paveldėjimo mokestį, kuris šeimos ūkius nuvarys nuo žemės galutinai, nes paveldint tarkim 200 ha ūkį reiks sumokėt mažiausiai milijoną svarų mokesčio. Tai kaip sakoma baudžiava dar greit nesibaigs, negali liaudis pinigo paujausti nes kitaip būtų blogai. rapsai20 1
Bulvinykas Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Prieš 1 valandų, AG Paulius pranešimas: Tai kaip sakoma baudžiava dar greit nesibaigs, negali liaudis pinigo paujausti nes kitaip būtų blogai. Man tik vienas klausimas - ar tikrai taip matai situaciją, ar tai tiesiog marketingo strategija?
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 25, 2024 Prieš 1 valandų, Bulvinykas pranešimas: Man tik vienas klausimas - ar tikrai taip matai situaciją, ar tai tiesiog marketingo strategija? Nelabai supratau tavo klausimo, apie ką tu ?
ceck Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Prieš 13 valandų, Bulvinykas pranešimas: Jei ir prie tokių kainų pilni sandėliai, tai kaip galima tikėtis didesnių? Prancūzai va rekordus sėjos tempų muša. Vadinasi kaina tinkama. Tarkim rytoj kviečiai 400, tai jaučiu fantazijos užteks įsivaizduot kokia košė užvirtų dėl žemių, technikos ir pan. Ir ką laimėtume? Assets būtume dar labiau rich, bet cash poor vis tiek liktume. Va dabar anglam valdžia pasiūlė uždėt paveldėjimo mokestį, kuris šeimos ūkius nuvarys nuo žemės galutinai, nes paveldint tarkim 200 ha ūkį reiks sumokėt mažiausiai milijoną svarų mokesčio. Kas čia per nesamonė, aš apie paveldėjimo mokestį
Bulvinykas Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Jokių nesąmonių. Praeitą savaitę anglų ūkininkai jau buvo susirinkę Londone.
viesintojas Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Graudu skaityti Paulius AG komentarus. Žmogus kalba, "primeta" ekspertą tiek grūdų rinkose, tiek trąšų, tiek agronomijos, visų galų meistras... o už viso to slepiasi jo verslas kurį bando prastumt, liūdna Pasidomėkit mūsų Pauliumi - politikas gi jis, žemės ūkio viceministras buvęs. Gal pradėkime šito forumo viešinimą, kas slepiasi už kai kurių "ekspertų"? Ar tik ne su Navicku ranka ranką plovėt? Remse and LS1 2
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš 6 minutes , viesintojas pranešimas: Graudu skaityti Paulius AG komentarus. Žmogus kalba, "primeta" ekspertą tiek grūdų rinkose, tiek trąšų, tiek agronomijos, visų galų meistras... o už viso to slepiasi jo verlas kurį bando prastumt, liūdna Pasidomėkit mūsų Pauliumi - politikas gi jis, žemės ūkio viceministras buvęs. Gal pradėkime šito forumo viešinimą, kas slepiasi už kai kurių ekspertų? Taip tu visiškai teisus, ir aš to neslėpiu. Esu Paulius A. turintis žemės ūkio mokslų daktaro laipsnį, buvau vicikas, iš politikos pasitraukiau savo noru nes turiu kitų tikslų nei veidmainiavimas, šiame forume aktyviau veikiu nuo 2017 metų. patirtis žemės ūkyje nuo 2008 metų, darbo patirtis įgyta žemės ūkios versluose. Žemės ūkis mano tema, kadangį jau įbridęs į tai tai tik tuo ir duomiuosi. Žemės ūkis neišvengiamai keisčiasi ir aš apie tai kalbų. Ir prisidedu prie HIKOS platformos vystymo kuri yra ūkininkų bendruomene ir už jos stovi ūkininkai. O tu vienas iš tų kalabokų kuriam dėl to skauda. Bet vistiek ačiū už dėmesį. ŽIRnius 1
viesintojas Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš 14 minutes , AG Paulius pranešimas: Taip tu visiškai teisus, ir aš to neslėpiu. Esu Paulius A. turintis žemės ūkio mokslų daktaro laipsnį, buvau vicikas, iš politikos pasitraukiau savo noru nes turiu kitų tikslų nei veidmainiavimas, šiame forume aktyviau veikiu nuo 2017 metų. patirtis žemės ūkyje nuo 2008 metų, darbo patirtis įgyta žemės ūkios versluose. Žemės ūkis mano tema, kadangį jau įbridęs į tai tai tik tuo ir duomiuosi. Žemės ūkis neišvengiamai keisčiasi ir aš apie tai kalbų. Ir prisidedu prie HIKOS platformos vystymo kuri yra ūkininkų bendruomene ir už jos stovi ūkininkai. O tu vienas iš tų kalabokų kuriam dėl to skauda. Bet vistiek ačiū už dėmesį. Man neskauda, man tik liūdna skaityti tavo technines analizes ir klaidinant ūkininkus žinant kas tu esi ir buvai. Taip, aš dirbu su grūdais tiesiogiai ir ką tu čia kalbi yra tik spekuliacija. Ne viskas sukasi apie technines analizes, yra dar daug daug kitų dedamųjų. Ir man liūdna kaip tu pateiki savo tuščias analizes kaip "ekspertas". Ūkininkui gal pasirodysi - "ekspertas", man - eilinis spekuliantas. Deutz fahr, Remse, ceck and 1 other 4
Shimshius Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš 14 minutes , AG Paulius pranešimas: Taip tu visiškai teisus, ir aš to neslėpiu. Esu Paulius A. turintis žemės ūkio mokslų daktaro laipsnį, buvau vicikas, iš politikos pasitraukiau savo noru nes turiu kitų tikslų nei veidmainiavimas, šiame forume aktyviau veikiu nuo 2017 metų. patirtis žemės ūkyje nuo 2008 metų, darbo patirtis įgyta žemės ūkios versluose. Žemės ūkis mano tema, kadangį jau įbridęs į tai tai tik tuo ir duomiuosi. Žemės ūkis neišvengiamai keisčiasi ir aš apie tai kalbų. Ir prisidedu prie HIKOS platformos vystymo kuri yra ūkininkų bendruomene ir už jos stovi ūkininkai. O tu vienas iš tų kalabokų kuriam dėl to skauda. Bet vistiek ačiū už dėmesį. Keista, kad mokslu daktaras uzsiima tokiais kliedesiais ir samokslo teorijomis. Tas naratyvas visi susimoke pries zemes uki yra mazu maziausiai apgailetinas. Remse and paulius radvila 2
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš 2 minutes , viesintojas pranešimas: Man neskauda, man tik liūdna skaityti tavo technines analizes ir klaidinant ūkininkus žinant kas tu esi ir buvai. Taip, aš dirbu su grūdais tiesiogiai ir ką tu čia kalbi yra tik spekuliacija. Ne viskas sukasi apie technines analizes, yra dar daug daug kitų dedamųjų. Ir man liūdna kaip tu pateiki savo tuščias analizes kaip "ekspertas". Ūkininkui gal pasirodysi - "ekspertas", man - eilinis spekuliantas Neliūdėk, sveikatai kenkia. O rinka yra nuolatinė spekuliacija su tam tikromis tendencijomis. Smagu, kad veikdamas grūdų supirkimo srityje atkreipi dėmesį į nereikšmingus postus šiame forume. Aš dalinuosi tik savo įžvalgomis tai nėra finansiniai patarimai pirkti parduoti kiekvienas priima sprendimus asmeniškai. ŽIRnius 1
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš 2 minutes , Shimshius pranešimas: Keista, kad mokslu daktaras uzsiima tokiais kliedesiais ir samokslo teorijomis. Tas naratyvas visi susimoke pries zemes uki yra mazu maziausiai apgailetinas. O labas, netikėtai ir tu prisijungiai prie pokalbio, jaučiu tuoj bus smagu.
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš 9 minutes , Shimshius pranešimas: Keista, kad mokslu daktaras uzsiima tokiais kliedesiais ir samokslo teorijomis. Tas naratyvas visi susimoke pries zemes uki yra mazu maziausiai apgailetinas. Ne nesusimokę čia tik verslas nieko asmeniško, jei galime paimti paimkime iki paskutinių kelnių. Tokia ta Jūsų ponai logika.
viesintojas Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Jei jau toks analizuotojas esi prašau paanalizuok ūkininkams įmonių rezultatus. Didžiųjų įmonių pelningumas prieš mokesčius sąlyginai tikrai nedidelis, reikia nepamiršti, kad čia labai labai didelė dalis apyvartos iš eksporto. Kiekvienas verslas sukurtas tam, kad uždirbtų pinigus taip pačiai ir ūkis. Sakai mauna iki paskutinių kelnių, manau tavo įmonė maus daug daugiau nei kitos įmonės ir bus pelningumas 10-15proc., tai kas čia mauna tas kelnes? Gal ponas dirbsi tik už atlyginimą be pelno? Lengviausia varyti ir sakyti mauna kelnes iki paskutinių. Kodėl būdamas viceministru netaisei padėties, gi lengviau iš ten taisyti padėtį ŽŪ negu sūkūrus UAB'ą, o dabar sakai, kad mauna kelnes? Tikras politikas, kalbėt moki, spekuliuot moki. Tavo logika kaip pensininko - visi vagys, visi apgaudinėja Remse 1
AG Paulius Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš valandą, viesintojas pranešimas: manau tavo įmonė maus daug daugiau nei kitos įmonės ir bus pelningumas 10-15proc., Kiekviena technologinų kompanija uždirba daugiau nei 15 proc. nebūk toks kuklus. Skirtumas tik tai, kad mano procentais bus pasidalijama su ūkininkais. Mano tikslas padėti ūkininkui uždirbti ir naudą pasidalinti su visais, kuriant technologijas ir modernizuojant žemės ūkio verslą. O tavo ištraukta lentelė yra finansinės inžinerijos rezultatas kaip nori taip parodai skaičius, skaičiai liaudžiai. O už jos slypi finansinė inžinerija, įmonių grupės, dukterinės įmonės, aptarnaujantys verslai, atliekamos kasmetinės investicijos, ilgalaikio turto apskaitymo metodai ir t.t. Tereikia užklausti chat gpt ir apie įmones ir viniok siūla kiek nori.
panjabis Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Niekas čia labai ir nesako kad vietinės įmonės mauna paskutines kelnes, bet kad kažkas negerai su nusistovėjiusia tarptautine prekyba tai pasako faktas, kad pasaulinė infliacija niekaip neintegruojasi į grūdų kainą. Kaip gali grūdų kaina per 33 metus pakilti tik 35 proc?
manttys Paskelbta Lapkričio 26, 2024 Pranešti Paskelbta Lapkričio 26, 2024 prieš 14 minutes , panjabis pranešimas: Niekas čia labai ir nesako kad vietinės įmonės mauna paskutines kelnes, bet kad kažkas negerai su nusistovėjiusia tarptautine prekyba tai pasako faktas, kad pasaulinė infliacija niekaip neintegruojasi į grūdų kainą. Kaip gali grūdų kaina per 33 metus pakilti tik 35 proc? REIKIA garbint selekcininkus ir chemikus, nes tik ju deka bent derliai auga ir padeda isgyvent tokioj situacijoj ŽIRnius 1
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti