Jump to content

ZETOR 125


antasas

Recommended Posts

  • po 3 savaičių...
kokia kaina? idomu pasidare

15 000Lt berots brangesnis, cia del naujos sankabos. As asmeniskai tuo "tractor show" -kurio taip pavadint nelabai tikslinga- nusivyliau. Pastatyti keli traktoriai ir ziurekit... Reikejo daugiau veiksmo, kad pamatyt kaip traktorius dirba lauke su ivairiais padargais. Tada butu buvusi kita kalba.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

keturiu metu garantija uz papildoma kaina..o jei nedemoki tai tik du metai garantijos..labiausiai man patiko tai tik reversas prie vairo kur jau nebereikia sankabos o tik pakelus perjungeja i virsu sankaba automatiskai nusispaudzia, ir kad pavaru daugiau plius pavarom ant recegu yra mygtukas sankabai kad jungus pavara nebereiketu spaust sankabos..o kaina bazzinio forterra 130 hsx 150000lt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

ilgesnis ,reiškes mažiau manevringas bet geriau tvarkosi su pakabinamais padargai.

kelemoji galingesnė ,didesnis pavarų pasirinkimas,sklandesnis perjungimas ,reversas valdomas tik rankos pagalba ,galimybė kaitalioti pavaras nespaudžiant koja sankabos beto ira automatinis puselių perjungimas .dar daug ivairių pakitimų i geresne puse.

pasivažinėjus man paliko gera ispudi.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 mėnesių...
Kame reikalas gali but , kad jau trecia karta pramusa variklio galini salnika? Ar dar kas nors turi tokia beda su zetoriu?

tai kam tu klausi tokio durnaus klausimo tu pirma ve zmonem primink kad jam buvo trukes velenas o tie sudmeistrei zetoristai nesugeba sutvarkit variklio kad jis nevirpetu tai jis tau ir pramusa ta salnika :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...