Jump to content

Už kiek perkate žemę?


trifke

Recommended Posts

o kodėl turėtu nesutapti ribožekliai naturoje ir plane..nebent pats savininkas žemę pasididintu  :icon-mrgreen:  matininkai juk pamatuoja pagal koordinates ir viskas..kala jie savo privaloma riboženkli sulyg žeme o jau savininko reikalas kokius kuolus didesnius susikals.. :angelic-flying:

Matai tau iš šono žiūrint viskas atrodo gražu. Bet yra atvejų, kai natūra nesutinka su projektu, ar sakykim su kaimynu negerai riba, tai matininkas nenorėdamas erzint užsakovo natūroj vienaip palieka, o ant plano nubraižo kaip turi būt. Tada yra sunkiai prieinami taškai, sakykim pamiškė, ar griovio vidurys, kur sunkiau pamatuot, tai vėlgi taupydamas savo laiką pamatuoja netinkamu tikslumu. O kai planą patvirtina, nieko jau neįrodysi.Todėl ir sakau, geriau brangiau, bet patikimą pasirinkit.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tie su grybais kalasi lygiai su žemės paviršiumi, nebent nedakalti jie, šalia kalamas kuolas savininko nuožiūra, kad rastų, nes tų grybų neberasi pievoje labai greitai be prietaiso. Anksčiau kaldavo armatūras, vamzdžius ir panašiai, tai jie ir traukia šienapjoves ir padangas traktorių kaip magnetas :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Savo tai suženklinti normaliai, o kaimyninių nematyt. Pernai vienam pievų masyve keli savininkai pasidarė matavimus, traktoristas kaip anksčiau pjovė, taip ir tą kartą, galvos nuskeltos, o kuolų viršūnės nulenktos. :)

Tas ir pikčiausia, kai žemių savininkai neperspėja, kai geodezininkai kala kuolus, pats per javapjutę kelis laukus tam tikra žodžio prasme ėjau ir tikrinau, nes ne vienas ratas būtų pradurtas, arba dalgis nutrauktas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Kokia pirmenybė, nupirkau sklypą kuris yra su galiojančia nuoma. Reikia ją nutraukt

pirmuma turejo tas kas nuomojosi zeme (pirkti - nuomotis)  jei buvusiam nuomotojui nebuvo pasiulyta pirkti - nuomotis (pratesti sutarty) ,trumpiau pasakysiu daug čia neišsiplečiant nezinau realios situacijos bet jei tu nupirkai sklypą ir galioja sutartis tai nuomininkas realiai turejo buti informuotas apie pardavima tai realiai turejo buti ir jo atsisakymas pirkti sklypa, bet jei jis sakykim nieko nezinojo kad jo dirbama - nuomojama zeme yra parduota (seimininkas neinformavo ar tam tikros institucijos) tai nieko tu sutarties nenutrauksi o priešingai realiai tu savo zemes nupirktos neteksi jei bus einama teismo keliu,pirkimo salygomis kokiomis tu nupirkai bus pasiulyta pirkti esamam nuomininkui, pasieiškok informacijos internete yra net straipsniu apie tokius sandorius kurie yra teismo anuliuojami  ar perleidziami nuomininkams 

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...