Jump to content

Už kiek perkate žemę?


trifke

Recommended Posts

Iki 3 k.lt turetum itilpti. Jei ten ke koks Nac parkas,ir isviso galima daryti tuos atidalijimus. Bet gal nevisada ir reikia to atidalijimo,uztektu ir notarinio,kur buna nustatyta A ir B dalys,ir kuri kam priklauso.

cia kur ??? kur mineralini brangu pardavineja ar kauno rajone tokia kaina ?   :icon-mrgreen:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

sveiki, siulo pirkt neatidalyta zeme, 4ha plote 2ha, kiek gali kainuoti atidalinimas? nera ir geodeziniu.

Man atidalino gal už 200 lt. Matininkė sužymėjo A B ir t.t. o notaras patvirtino. Šiaip neverta dalinti kitaip. Būnant bendrasavininkiu pirmas būsi įsigyti likusią sklypo dalį.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 1 mėnesio...

Na ir kainos pas jus. Rokiškio rajone, kur našumo balas 30-40, negirdėjau kad kas daugiau kaip 2000 eurų duotų.

Na taip. Bet kurie pardavinėja ir po 3000eurų Rokišky nori. Vienas 10 ha pardavinėjo, kurie kaip ir vienoj vietoj, bet juos skiria tai keliukas tai melioracijos griovys( tai gaunasi vistiek 4 skirtingi laukeliai) ir paskui paaiškėja, kad virš hektaro drėgno durpyno prie melioracijos griovio neįvažiuojamo..

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na aišku yra kam žemė kvepia, bet prie tokių našumų kaip pas mus, tai pelnas lieka tik išmokos. Aš tai manau kad atsipirkt turi per 7-10 metų. Todėl daugiau kaip 7 metų išmokos  mokėt, tai čia jokia matematika neišeina. O dar kitas klausymas, kas garantuoja kad ta ES išliks tiek laiko? Kas mano kitaip, galiu tik sėkmės palinkėt.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Išvis reikia trinti šitą nesamoningą temą, čia tik vadybininkai ir diletantai semiasi peno, o kai kurie atrodo savo nupirktų žemių rekordus tik rašo.

pritariu, po to ateina visokie, pasiskaito po kiek zemes kiti perka ir saukia tokiom pat kainom, nesvarbu kad koks durpynas vis tiek 3500 euru. manau nereikia cia skelbtis ir reklamuotis su tom kainom, nes ne visi supranta kad kedainiai tai ne moletai, o joniskis ne telsiai.. kiekvienas zino savo kaina kuria gali moket ir kuria jau nebeverta, tai manau diskusiju siais klausimais kaip ir nereikia, niekas nenuspres uz pati pirkeja, o cia tik patys sau kainas susikeliam :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...