Jump to content

nerkas

Nariai
  • Pranešimai

    566
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    3

Visas nario nerkas paskelbtas turinys

  1. Paskutiniais metais man 20 cm keramzito blokelis jei gruodį dar išlaiko pliusą viduje, tai sausį jau niekaip. O ar reikia tai priklauso nuo to ar atsipirks ar ne. Pigiausias variantas turbūt dėti kokį 10 cm polistirolo ir tinkuoti armuojant tinkleliu, jei nereikia tobulos išvaizdos tai gana paparastas ir greitas darbas. 10 cm storio polistirolo kvadratas kokie 4 eur, tinklelis kokie 0,5 eur, tinkas koks 1 eur/m2. Be to, ar nebus problemuų su graužikais kai perdanga medinė, ant viršaus šiaudai, o pirmam aukšte tonos bulvių?
  2. nerkas

    Kokį ūkį kurti 2ha

    40 km nuo Vilniaus apsimoka turbūt viskas... tarkime kokios skustos bulvės, morkos lupti svogūnai ir pan. smulkioms kavinėms(kurios neįdomios didesniems šios rinkos dalyviams) ir pan. tai būtų kažkoks pranašumas prieš kitus ūkininkus ir šiek tiek pridėtinės vertės.
  3. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    jei neskaitėte straipsnio apie tą moterį, tai TIE, kam labai reikėjo, jau ne tik žino kas ji tokia yra, bet spėjo ir "paprognozuoti" kas jei atsitiks. Čia komentarai tų , dėl kurių Wydas kogero yra ramus ir kurie, jo nuomone, turbūt tikrai nekelia siaubo ir kurių elgesys yra visiškai normalus.
  4. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    kiek tamstai reikia temų forume varyti tą savo putinišką š*dą?
  5. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    ten kalbėjau apskritai apie ateities peespektyvas: mokesčiai auga, o šnapso po ranka nėra. nu ir čia juokas - ne rauda. dar tiek nenusigyvenau, kad dėl šnapso raudočiau
  6. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    o dar ir išgert nebus kur nusipirkti - iš nevilties...
  7. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    beje dėl tų visų politikos apžvalgininkų tai Lietuvoje nežinau nei vieno objektyvaus - arčiausiai tokio turbūt Bruveris. p.s. vakar buvo reportažas apie lažybas dėl Lt prezidento. Tapino ir Karbauskio koeficientas - 4. nors abu sakėsi nedalyvausią.
  8. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    žiūrint kurio socdemo, jo pasisakymus skaitau tai jaunuosius socdemus jis ne kartą kėlė aukščiau senių, o senius maišė su žemėmis - bet ar seniai to neverti? su konservatoriais tas pats - daug daugiau kliūna krikdemiškam sparnui arba senoliam, kad ir tas degutienės užsipuolimas lygioje vietoje, dėl kelionių į Lenkiją. tikrai nesu degutienės gerbėjas - bet jei jau būti objektyviu tai taip buvo. Bet negalima nesižavėti Tapino siekiu bent kažkiek motyvuoti provincijos vaikų(kiek teko girdėti tai politikos ten išvengiama), jei tai netgi jo prezidentinė akcija - vistiek požiūris į pačią politiką visai kitoks - bandoma investuoti į labai ilgalaikę savo paties reputaciją, o ne viską užpilti populizmu.
  9. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    liberalams - tiems mažiausiai dėmesio iš jo
  10. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    maniau kad kriauklytėms arba spalvotiems akmenukams. pinigams mes visi parsidavę, daugiau ar mažiau.
  11. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    o kam tapinas parsidavęs?
  12. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    neturėjimas pinigų įvairioms sritims kogero tiek pat yra išdava nemokėjimo su pinigais elgtis kiek ir, kaip ekologas pasakytų, paprasto žmogaus nenoras mokėti mokesčius. estai ~dukart mažesni tiek gyv. skaičiumi tiek pagal BVP, o biudžetas panašus į mūsų. čia puikiai tinka tas posakis, kad valdžia yra tautos atspindys.
  13. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    partiniai, kuriuos rinko paprasti žmogeliai. čia kaip užsakovas ir samdomas žudikas - kalti abu.
  14. nerkas

    Česnaku auginimas

    aš dar susodinau porą arų... 5 cm gylyje vis tiek dar kokias porą savaičių bus šioks toks pliusas.
  15. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    su liberalais irgi didelė bėda, kad turi būti arba partijos narys arba turėti koki draugą insiderį, kad rastum tuos 5 žmones išreitingavimui, nes vien jų dešimtukas atrodė gan... sportiškas, grynai dėl populiarumo. Konservatoriai šiemet buvo, mano nuomone, mažiausias blogis dėl pasiūlyto ministro kabineto sudėties, be jokių ten neaiškių paslapčių. p.s. konservatnikai mato teisingais ne tik save, bet ir liberalus, kas šiemet pasimatė daugiau nei akivaizdžiai.
  16. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Jei jau sakote A, tai pasakykite B. gerai, kad konservai buvo tik 8 metus, o ar gerai, kad kiti buvo likusius 16(18)? Labai daug apžvalgininkų būna gudrūs kritikuodami tuos pačius konservatorius, bet pamiršta, kad gyvenama tokioje realybėje, kai reikia rinktis ne GERIAUSIĄ, bet MAŽIAUSIĄ blogą. Būtų smalsu išgirsti kam būtumėte patikėjęs valstybės valdymą tuos nepriklausomybės metus ir ką mažiau blogo nei konservai matėte praėjusiuose rinkimuose?
  17. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Kubilius pakvietė darbo partija? galima gal kokį šaltinį?
  18. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    jei pagrįstumėte savo nuomone kuo geriau turtingas už išmanantį tai išvis gerai būtų.dėl naktinės mokesčių reformos, nenoriu ginti konservatorių, nes ten labai daug yra ka kritikuoti, bet jūs savotiškai provokuojate. tad ką pakeitė 2012-2016 Butkevičiaus vyriausybė naktinėje mokesčių reformoje, kad kaltas tik Kubilius?
  19. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    sarasas yra pats protingiausias budas balsuoti su salyga, kad reitinguoji. deja ne visi tai daro, o kai kas isvis elementariai nemoka.
  20. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    nežinau kada paskutinį karta domėjotės sociologija, bet jei nesidomėjote tai pasakysiu. konservatoriai yra labai populiarūs tarp jaunimo ir tie patys liberalai nuo jų atsilieka jaunimo tarpe. seniau buvo taip, kad mažesnis aktyvumas naudingiau konservams, to irgi nebėra, nes miestuose taip pat populiariausi konservai. kas jiems labai sudėtinga - tai susitaikyti su ant jų užpykusiais rinkėjais, del ko prakiso vienmandates.
  21. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    šiaip tai jaunimas būtent ir balsavo daugiausia už konservatorius. valstiečiai susirinko darbo partijos ir socdemų balsus, o ten vidutiniokai ir pagyvenę ribkėjai.
  22. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    ar ne Šveikas sake, kad pasmerkta ta valdžia, kuri pabrangins alų? na o ateinanti žada ne tik pabranginti, bet ir leisti jį nusipirkti tik darbo dienom nuo 10 iki 17. bus daug ašarų... blaivių beje, internetuose tokie gandai, kad į koalicija nelabai kas nori ir gresia mažumos vyriausybė.
  23. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Tie, kurie dabar valdo jūsų minėtas sritis tikrai nelauks kol bus padaryta kažkas panašaus. Tokiu atveju galim ir nespėti skaityti apie Stumbro dėžutes bagažinėse.
  24. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    kitaip nei tamsta stengiuosi rašyti taip, kad eitų suprasti. į temą: Karbauskas šiandien per LR po klausimo ar nežada priimti įstatymo kaip Lenkijoje, kad daugiau nei 300 ha dirbantys ūkiai negauna ES išmokų(nežinau ar taip yra) atsakė, kad išmokas suprask nustato ES ir jis to keisti kaip ir nežadą, bet kaip supratau pritartų, kad ES paramą gautų smulkesni ūkiai, na o didieji gali imti paskolas iš bankų ir taip investuoti. tą laidos įrašą reikės išsisaugoti.
  25. nerkas

    Kas vyksta Lietuvoje?

    Šūdini laikai - šūdinas ir vagimas
×
×
  • Create New...