Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
On 2025-01-29 at 21:48, vrimvydas pranešimas:

Kokia NAUDINGA bakterija dirba prie tokiu temperaturu . Sprendimas kitur . 

Dabar nedirba...pakils temperatūra dirbs..

• po 2 savaičių...
Paskelbta
prieš 5 minutes , AG Paulius pranešimas:

Kaip nuotaikos ? žiema sugryžo, bus saulėta, šalta ir sausa, prognozės nedžiugina... 

I

prieš 5 minutes , AG Paulius pranešimas:

Kaip nuotaikos ? žiema sugryžo, bus saulėta, šalta ir sausa, prognozės nedžiugina... 

Išals viskas.Pavasarį reikės atsėt.Ir tada kulsim minimum apie 10 tonų.Bet aišku tik tie,kurie sės su tiesioginės sėjos sėjamojom.Tiem murziam kurie terpia mėšlo kokius 200 t į ha aišku to dalyko nematyt....Paskui nukulsim,ir paaiškinsim Egiptui,kokius jie iš mūs kviečius privalo pirkt...Jėga| Būt juokinga,jei nebūt graudu...

Paskelbta
prieš 2 minutes , agronoms pranešimas:

IAi dar pamiršau,atsijungėm nuo BRELO,tai dabar tie orkai tikrai nudvės badu...

Išals viskas.Pavasarį reikės atsėt.Ir tada kulsim minimum apie 10 tonų.Bet aišku tik tie,kurie sės su tiesioginės sėjos sėjamojom.Tiem murziam kurie terpia mėšlo kokius 200 t į ha aišku to dalyko nematyt....Paskui nukulsim,ir paaiškinsim Egiptui,kokius jie iš mūs kviečius privalo pirkt...Jėga| Būt juokinga,jei nebūt graudu...

Paskelbta
prieš 5 minutes , agronoms pranešimas:

I

Bus kaip bus, nesiparink ne pirmi metai tokie. 

Paskelbta
prieš 8 minutes , AG Paulius pranešimas:

prieš 8 minutes , AG Paulius pranešimas:

Aš tai nesiparinu,bet man tiesiog patinka kai mūs patriotai kalba orkų kalba...Tai jėga...Dabar tuoj išlys caras,ir viską sudėstys.Paaiškins kur ką kam reik parduot,ir viskas bus OK.Šiaip jeigu atvirai,tai juokinga....

š

ų

Paskelbta
prieš 20 minutes , agronoms pranešimas:

Aš tai nesiparinu,bet man tiesiog patinka kai mūs patriotai kalba orkų kalba...Tai jėga...Dabar tuoj išlys caras,ir viską sudėstys.Paaiškins kur ką kam reik parduot,ir viskas bus OK.Šiaip jeigu atvirai,tai juokinga....

š

ų

Kažką praleidau matyt, nepagaunu kampo. 

Paskelbta
prieš 11 minutes , Mantas2342 pranešimas:

Iki -10 tik žada taip ,kad jokio streso tik į naudą ir niekas neišals prie tokių laupsnių.

Tikiuosiu klystat :D ir issals avizos ir v. Mieziai paselyje :)

Paskelbta
Prieš 8 valandas, AG Paulius pranešimas:

Žiemą viena iš mano mėgstamiausių lentelių. Pagal prognozuojamus orus vėl tapo aktuali. 

image.thumb.png.ccd20e87e90e658fbe429183bfcb98b8.png

Nu pagaliau tarpiniai gal nusals, kazkaip emiau manyt, kad teks dar juos zaliuojancius apdorot

Paskelbta

Teko po Lietuva ir Latvija pakeliauti savaitgali, tai visa rytu Lietuva su sniego danga. Tai jiems saltis nebaisus. Siaures Lietuvoje nera sniego. Latvijoje taip pat niekur nebuvo sniego. Vakaru ir pietu nebuvau.

Paskelbta
On 2025-02-10 at 08:13, manttys pranešimas:

Nu pagaliau tarpiniai gal nusals, kazkaip emiau manyt, kad teks dar juos zaliuojancius apdorot

Patarimas.Nesinori dalint tai visiems{nes  man jų ir niekas dykai neduoda,bet ma jį velnias..)Nenaudokit glifosato pavasarį prieš sėją.Rudenį nežinau.

Paskelbta
prieš 40 minutes , agronoms pranešimas:

Patarimas.Nesinori dalint tai visiems{nes  man jų ir niekas dykai neduoda,bet ma jį velnias..)Nenaudokit glifosato pavasarį prieš sėją.Rudenį nežinau.

nelabai be jo pavyks apsieiti

Paskelbta
Prieš 1 valandų, agronoms pranešimas:

Stabdo augima paseliu glifosatas panaudotas pries seja? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...