Jump to content

Sėjos terminų nesilaikau nes:  

491 nariai balsavo

1. 1. Sėjos terminų nesilaikau nes:

• Manau jie nebeatitinka nūdienos klimato sąlygų
      147
    • Tiesiog nespėju pasėti laiku
      103
    • Sėju laiku
      241

Balsavimas baigtas

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 9 minutes , urbonas10 pranešimas:

šeštadini buvau pažiuret, jokiu nauju šaknu. 

Bet laukai kasdien vis žalesni. + jau ne šeštadienis, jei niekas nesulaikys, rytoj purkštuvas į laukus :) 

Paskelbta
prieš 5 minutes , ist17 pranešimas:

Bet laukai kasdien vis žalesni. + jau ne šeštadienis, jei niekas nesulaikys, rytoj purkštuvas į laukus :) 

Tai aš nieko prieš, mano rrešimas viso labo 220 kaso ir 100 sulfato, tai man nereikia skubet. Kas važiuos kelis kartus, aišku reikia

Paskelbta
prieš 13 minutes , urbonas10 pranešimas:

Tai aš nieko prieš, mano rrešimas viso labo 220 kaso ir 100 sulfato, tai man nereikia skubet. Kas važiuos kelis kartus, aišku reikia

Na, skubėt ar neskubėt, manau, čia ne nuo normų priklauso :) tiksliau nuo normų, bet tų - vnt./kv.m ;D 

0.5 mm :D 

Paskelbta
prieš 3 minutes , voras pranešimas:

Kas neskęsta dirvoje. Pasidomėk jo elektriniu krūviu. Salietra plaunasi daug labiau nei KAS'as

Tikrai taip, nes plaunasi pagrinde nitratai. KAS tik 8 proc nitratinio azoto, o salietroje 17.2. Dirva nesorbuoja neigiamą krūvį turinčius jonus.

Paskelbta
prieš 4 minutes , voras pranešimas:

Kas neskęsta dirvoje. Pasidomėk jo elektriniu krūviu. Salietra plaunasi daug labiau nei KAS'as

Turejau mintyje neissimaurot lauku :icon-smile:

Paskelbta
prieš 5 minutes , voras pranešimas:

Kaip suprantu, 250 l/ha nebus per daug ir per anksti? :) 

Paskelbta

Visaip būna, jei nebūna sausros ir matai, kad tame lauke yra ką tręšti tai atseikėji dar.

Antrą dozę jei duodu, tai tik po Molibdeno terapijos. Nesiplėsiu kodėl, man taip reikia.

Paskelbta
prieš 17 minutes , voras pranešimas:

500

Esi sakęs kad 400ltr su inžektoriniais jokių bėdų tai ir 500ltr nedegina?

Nes jei ten kaso paduot 400ltr plius sulfato 150kg ir trešimo bent jau man užtektu per akis.

Vienas agronomas yra sakęs kam jūs žaidžiats su dalinimais. Kalkit jei naudoji salietra 500kg ant sykio ir viskas. Vėliau būteli atveši už puikų derlių. Reiks šiemet pabamdyt taip ant mažesnių laukų

Paskelbta
prieš 10 minutes , Vilius pranešimas:

Nes jei ten kaso paduot 400ltr plius sulfato 150kg ir trešimo bent jau man užtektu per akis.

Vienas agronomas yra sakęs kam jūs žaidžiats su dalinimais. Kalkit jei naudoji salietra 500kg ant sykio ir viskas. Vėliau būteli atveši už puikų derlių. Reiks šiemet pabamdyt taip ant mažesnių laukų

o tas agronoms kuris sakė,savo ūkį turi ar samdomu dirba :eusa-think: :icon-lol:

Paskelbta
prieš valandą, ceck pranešimas:

o tas agronoms kuris sakė,savo ūkį turi ar samdomu dirba :eusa-think: :icon-lol:

Mokamas agronomas. Dirba su ūkiais lietuvos bet pagrinde ruskyne. Pusiau giminaitis tai gal šūdo nemala

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Vilius pranešimas:

Viliau nejuokau. Juk tu su 120vm uzaugini gerus derlius. 
Tai kam bereikalinga pinigus leisti. 
Antra kaip su humusu nedega jis prie tokiu tresimu? 

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...