Jump to content

patarkit del kombaino

Recommended Posts

• Atsakymai 110
  • Sukurta
  • Paskutinis įrašas

Daugiausiai įrašų parašė

Daugiausiai įrašų parašė

Paskelbta
Prasau kolegu patarimo, perku pirma kombaina ir renkuosi is forskrit e-514 ir D-1900 . Zemes plotas 50 ha. Labai dekingas.

cia gal reiktu dar dadet kiek galvoji tam skirt pinigėliu.O siaip manau kad nei tas nei anas nera geras daiktas nes abiem gan problematiska daliu rast. gal geresnis e-514 truputi normaliau padarytas... manau geriau nauja "niva" paimk tokiam plotui pats tas

Paskelbta
Gal galit daugiau apie D-1900 ka nors parasyt ,dazniau pasitaikantys gedimai ,kaip su atsarginemis dalimis .

Paieškok forume apie D7000, nes čia faktiškai tas pats kombainas. O apie jį prirašyta sočiai, net ir aš savo patirtį išdėsčiau.

Paskelbta

donas butu geriausias varijantas. na nebent labai problematiski ivaziavimai i dirvas, ir reikia visur atkabinet pjaunamaja. O siaip dono pravazumas labai neblogas slapiose dirvose, detaliu galima visur palyginus nebrangiai gauti. Jeigu javapjutes metu geras oras tai galima su bet kuo ramiai nusikult 50 ha., bet jei prasideda lietus, ir nori neprisikulti slapiu grudu, tai ir su Donu darbai uzsitesia. Cia mano, 20 sezonu atsedejusio kombaine, nuomone. O is tu dvieju ko gero rinkciausi E-514.

Paskelbta
bet naudoto dono irgi be 20tuk nepaimsi o ir laukai pas mane nelygumos ,ploteliai nuo 3iki 5 ha tai as manyciau kad su donu nebutu kur isibeget.

Tvarkingu DONu kainos svyruoja nuo 18-30tukst.

twarkingas forshtritas irgi panasisiai kainuoja beto domai daug dazniau uzsidega

Paskelbta
wisi gali uzsidegti

musu rajone du sudege del to kad truksta kazkokia slanga ir ant ismetimo kolektoriaus tepala pradeda varyti, tada buna fakelas... bet gerai priziurint ar karts nuo karto keiciant ta slanga (as) tokiu problemu galima isvengti...

Paskelbta
3m 50ha per daug!!

draugas nusipirko NH-Clayson senuka gal 3,5 ten pas ji... tai ne tik savo 30ha savo nusikule, bet dar ir pachalturino 50ha :) vietoj nivos nusipirko ji, tai sake ir ranku dauzymo maziau ir dirbt maloniau ir kaina gal 15tk lt :icon-wink:

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...