Jump to content

gatawas

Nariai
  • Pranešimai

    473
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario gatawas paskelbtas turinys

  1. Bet dar kazka tai jis ten mala. Nes is smulkintuvo eina kazkas ??? Wtf?
  2. gatawas

    Simba ar lemken

    Tu lyginai ilgius. As palyginau ilgius. Biskeli esi jautrus matau Jei noreciau sulyginti pati veikimo principa o ne ilgi - lyginciau su kitu agregatu.
  3. gatawas

    Simba ar lemken

    Tai tada vaderstadt TopDown tau atrodo apskritai nesamone. Nes jis ilgas Kai tie konstruktoriai taip nemasto.....
  4. gatawas

    Simba ar lemken

    nevykes variantas nes plotis nedidelis o arlkiu jam temt reik nemazai, pliusas simbai Kategoriskumas dar nereiskia teisumo Jei maziau arkliu reikia, dazniausiai maziau ir padaro. Reik pabandyti po to simbai pliusus deti. Arba minusus Rabei
  5. gatawas

    Simba ar lemken

    Pataisyti reikia sita tema simba, lemken, o gal netycia Rabe? http://www.rabe-agri.eu/products/koenigsadler.php
  6. 6 kubu 30 m pardaviau pavasari po 320.000 2 vnt Jau kazkur nebetoli savaeigiai patys pigiausi O koks kibiras lenkiskas tai jau iseina tikrai.
  7. Kai lyginat kainas nepamirskit pridet tam tikros dalies traktoriaus kainos Nes vien prikabinamo kaina det butu nevisai teisinga. Kitas dalykas (nors cia jau nebe toks didelis skirtumas bet...) komplektacijos. Pvz pas Dammann savaeigiai yra tik Profi class. O prikabinami gali buti Land Cruiser, Classic, Profi Class. Taigis jei paemus tik skaicius sausus apybasis Land Cruiser ten kokiu 3 kubu 24 m kaina apie 115.000 sakykim. O Profi Claas analogiskas (aisku navarotai ir visa kita visai kiti) bus apie 250.000 kazkur.
  8. gatawas

    Filmukai

    http://www.ctv.lt/video/3805/Radioshow-Parei%C5%A1kimas
  9. Galvok geriau apie 7830 Teisingas patarimas. 7000 Premium yra patiuninguota 6000.
  10. Gal nereikia taip ziauriai? Nereikia daryt vaizdelio kad vadybininkai paskelbia tarpusavy trecia pasaulini kara Ir biski reikia jumora suprasti. Nebuk toks isitempes grudai!
  11. Neizeidinek shaulinio Jei jau net dammanne ta sistema yra. Tai ir jo purkstuvuose bus
  12. Nelabai supratau cia ka norejai susakyti. Tas kolega kuris bendrauja su tuo ukininku neturi jokio traktoriaus.
  13. gatawas

    VECTOR 420

    Tai kiek tas kiek tas? Skirtumas man nepadejo nieko suprast
  14. Na kederio istorija pakankamai reta tai cia jauciu zinau apie ka sneka eina. Ten ne as darbuojuosi su tuo ukininku. Tai visu smulkmenu nezinau
  15. gatawas

    Kombaino išsirinkimas

    Viskas cia normaliai.
  16. Džiugu už kolegas ūkininkus, tačiau ar nemanai, kad tai tik gražus PR'as?? O kas cia bezino. zinau kad nera lengvi laikai. Bet kazkaip juda pardavimai. Reiskia daromos investicijos. Bent jau butinosios.
  17. gatawas

    VECTOR 420

    O kaip kainu skirtumas?
  18. Normaliai cia viskas. Kaina dar biski derinama. O kokios vederio kainos? Uz mechanine tiek pat ko gero mokesi Prie tokių produkcijos kainų, tai nė velnio nenormaliai. Jei skaičiuotum savo javų užauginimo kaštus, įdomu ar pats ryžtumeis dabar kišt tokius pinigus (kitas klausimas ar labai jau daug kas turi apyvartinių lėšų tokiems dalykams skirti. Net su parama). O bet taciau vaderio pardavejai (ko gero vienu brangiausiu sejamuju) kazkuriam cia ukininkui sake kad nebeturi sejamuju ir jau kitu metu puse plano turi beveik pardave. Na sumuse rankom. Tai reiskia ne visiem blogai. Arba jau nebezinau kaip cia yra.
  19. Normaliai cia viskas. Kaina dar biski derinama. O kokios vederio kainos? Uz mechanine tiek pat ko gero mokesi
  20. Horsch Pronto DC 4 m nesuskleidziama ir be trasu apie 183.000 be PVM su ventiliatorium nuo darbinio, uzpildytom padangom, technologiniu zenklintuvais, visu seklavamzdziu uzsikimsimo davikliais bei per 700 l padidintu bunkeriu
  21. gatawas

    Filmukai

    Pagrindine mintis kad tais laikais nebuvo galingu traktoriu. Kazka panasaus ten lyg tai pasakoja. Ir tas zmogenas primete kad sujungus 2 x 100 gausi 200 Paprasta ir genialu Na aisku ilgis nerealus Ir sudetinga pakankamai.
×
×
  • Create New...