Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta

Butent, kad naujam traktoriui triju kranu pniaumo stabdziai, priklausomai nuo modelio kainuoja 2000-2500€ teleskopiniam krautuvui 3000-3500€(nes nestandartas tipo) taigi jei nesi megejas delioti LEGO ar kitokius puzlikus, kazin ar apsimoka tas zaidimas

Paskelbta
jo... 6 valandos jega :D

dejom vienam... kai puse traktoro nuardyt reikia, paziureciau, kaip per 6 valandas idetum...

o dar idomiau, frontala uzdet...

Svaik raimi ką nori. Konkrečiai čia pavyzdys JD 6820. Ką daryti kai perki dėvėtą o ten tik hidro stabdžiai.Tenka žaist.Aišku gali nežais ,firma už 2000 lt įdės

Paskelbta
jo... 6 valandos jega :D

dejom vienam... kai puse traktoro nuardyt reikia, paziureciau, kaip per 6 valandas idetum...

o dar idomiau, frontala uzdet...

Svaik raimi ką nori. Konkrečiai čia pavyzdys JD 6820. Ką daryti kai perki dėvėtą o ten tik hidro stabdžiai.Tenka žaist.Aišku gali nežais ,firma už 2000 lt įdės

as juk nieko nesakau, o tu pyksti :)

jei imanoma, darai pats. jei nesugebi, samdai.

ratus galinius lupot lauk???

Paskelbta
Aš nepykstu.Ratų nuiminėti nereikėjo.

o mum reikejo... ir ratus, ir baka...dar frontalo pagrinda nuardyt. dejom 2 dienas. kitas dabar butu jau greiciau ...

Pilnai sutinku kad tada reikia dviejų dienų.Mums nereikėjo tiek nuardyti .Tik kondicionieriaus siurblį su diržo tempiku teko atsukti ir perstatyti į kitą vietą .Visa kitą pagrindas tik prisukti .

Paskelbta

kadangi cia tema koki traktoriu pirkti, tai ir as isiterpsiu :). ziurineju apie 140ag traktoriaus.is pasisakymu susidariau nuomone kad verta atkreipti demesi i MF, Valtra, JD, na gal dar NH. Fendt atmetu del perdideles kainos. Mastau apie valtra 131H, bet ar verta butu uz toki su visais navarotais (pilna amortizacija, 50km/h, kondisinas...) moketi 230t lt?(man kazkaip daugoka pasirode) :icon-rolleyes:

kitu gamintoju dar nesiteiravau kainu analogiskos komplektacijos.

Paskelbta
kadangi cia tema koki traktoriu pirkti, tai ir as isiterpsiu :). ziurineju apie 140ag traktoriaus.is pasisakymu susidariau nuomone kad verta atkreipti demesi i MF, Valtra, JD, na gal dar NH. Fendt atmetu del perdideles kainos. Mastau apie valtra 131H, bet ar verta butu uz toki su visais navarotais (pilna amortizacija, 50km/h, kondisinas...) moketi 230t lt?(man kazkaip daugoka pasirode) :icon-rolleyes:

nepamirsk ju arkliu skirtumo... o beto, dar dadejus kokiu 30klt, ir 415 iseitu... :icon-wink:

Paskelbta

nepamirsk ju arkliu skirtumo... o beto, dar dadejus kokiu 30klt, ir 415 iseitu... :icon-wink:

Kad jau arkliai nelabai ir skiriasi - nurodo ir max ir vardine.

Paskelbta

Panevėžyje Rovaltroje senokai stovi N serijos apie 150Ag Valtra su frontaliniu,dėl navarotų nepamenu bet man atrodo tavo išvardinti yra...tiksliai nepamenu kainos bet vadybininkas užsiminė kad atiduotų už berods 215t Lt nes užsistovėjusi yra...Reiktų pačiam tikslintis ir derėtis,jei domina,parašyk PM,duosiu vadybininko numerį.

Paskelbta

Kad jau arkliai nelabai ir skiriasi - nurodo ir max ir vardine.

o pagal koki standarta matuota, ar nurodo?

Paskelbta

Ant komercinio kaip ir visi - arba EG97/68, arba ECE R24

tik kazkodel 175ag valtra vederi su diskiniu idirbimu ir be trasu, traukia taip pat kaip 155ag jd.... yr tokios kombinacijos netoli manes...

Paskelbta

Bekit nuo Rovatros paduodamu produktu. Jeigu pats p. Trainaitis juos vadina lauzo kruvomis :icon-wink:

Paskelbta

Kad Valtros galia visur rodoma pagal ISO 14396 standartą kas yra 5 % mažiau galios nei pagal ECE R24 standartą.

Bet Valtros jėga ant šlaunų deklaruojama 7,7 t, o pvz. JD 6630 tik 5,1 t. Taip kad normalią 4m sėjamą su kompakteriu gali ir nepakelt.

MF 5475 - 6,0 t

Claas 620 - 6,5 t

Paskelbta

Kad Valtros galia visur rodoma pagal ISO 14396 standartą kas yra 5 % mažiau galios nei pagal ECE R24 standartą.

Bet Valtros jėga ant šlaunų deklaruojama 7,7 t, o pvz. JD 6630 tik 5,1 t. Taip kad normalią 4m sėjamą su kompakteriu gali ir nepakelt.

MF 5475 - 6,0 t

Claas 620 - 6,5 t

6630 Premium max.keliamoji galia 74,2 kN

6630 Standart 66,2 kN

Tai kur čia 5,1 tona?

Paskelbta

Dar viena plonybe: reikia ziureti ir KURIOJ VIETOJ ta kelimo galia deklaruojama, ar ant obuoliu ar uz ju (ten kur realiai ir buna masinos svorio centras.

sekmes aiskinantis, kas daugiau kelia

Paskelbta
Štai pagal šią nuorodą yra brošiūra

http://www.deere.com/region_ii/media/ap ... ure_en.pdf

Kuri skelbiama gamintojo puslapyje

http://www.deere.com/en_INT/ag_equipmen ... index.html

Ir šioj brošiūroj 15 psl. charakteristikose ir radau tas 5 t.

Standart serijoje ir pigiausiam baziniam variante kaip ir taip.Bet perkant naują niekas nedraudžia ir galingesnę užsisakyti.Netgi mano 6230 mažiukas pagal duomenis turi 110l siurblį ir 5,9 tonos turėtų kelti.

O,kad valtra >7 tonų keltų,tai fantastika kažkokia.Kiek teko susidurti,tai niekaip nepatikėsiu.Beto valtros pakaba,švelniai pasakius,..gal patylėsiu.

Paskelbta

Na keliamoji galia tikrai nera stipriausia jonio puse, sakyciau beprasmiskas gincas. Del konstrukcijos tvirtumo kitu dalyku galima gincitis, bet pagal kelima tai jis pastoviai paskutinese eilutese (bemt jau DLG testuose kiek man ju teko matyt) na ir is savo kuklios patirties ta pati galiu pasakyt

Paskelbta
Na keliamoji galia tikrai nera stipriausia jonio puse, sakyciau beprasmiskas gincas. Del konstrukcijos tvirtumo kitu dalyku galima gincitis, bet pagal kelima tai jis pastoviai paskutinese eilutese (bemt jau DLG testuose kiek man ju teko matyt) na ir is savo kuklios patirties ta pati galiu pasakyt

Aš iš savo patirties galiu palyginti valtrą ir jd.Kažko tai žalias geresnį įspūdį palieka.

Paskelbta

Na tai priklauso ir nuo kitu dalyku, pvz mases pasiskirstymas, beje Trainaitis megsta pardavinet kaina o ne traktoriu, todel dazniausiai buna pagaidinti varijantai su maziausiais imanomais siurbliais ir pan

Paskelbta
Na tai priklauso ir nuo kitu dalyku, pvz mases pasiskirstymas, beje Trainaitis megsta pardavinet kaina o ne traktoriu, todel dazniausiai buna pagaidinti varijantai su maziausiais imanomais siurbliais ir pan

Su teiginiais apie valtrų pardavimą visiškai sutinku.Nors iš kitos pusės gaidink kiek nori,bet pati pakabos konstrukcija lieka ta pati.O ji yra visai netikus.

Paskelbta
Vat cia jau galim diskutuot, ar pakabos konstrukcija atitinka potencialia keliamaja galia? Geras klausimas

Niekaip.Būna su ja problemų,ypač dirbant vartomais plūgais.

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...