Jump to content

koki traktoriu pirkti?


Recommended Posts

tuos pinigelius reikia skirti paramai ir tada uz ta suma iseis naujas traktorius 120 ag ir dar liks naujam lenkishkam plugui, senus parduosi ir gausi kad uz kokius 70 000 turi ir traktoriu ir pluga, nepatingek ir ryzkis, taip ar taip zeme dirbsi tuos ateinancius 5 metus

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

nera ir tas jx 95 toks prastas kabina daili tylu. kabinoje vietos daug pakaba jam pakankamai stipri tai ir kels ta pluga 3 korpusu vartoma .pries mus turejas ukininkas kvernelanda 3 korpusu su mtz 82,1 tampe.O apie case tai minusas kad kratus kolkas daugiau minusu nelabai yra nors dar tik 16 mth . jame elektronikos nedaug tiltas ir blokiruote elektroniskai pasijungia o daugiau mechaniskai viskas.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

MTZ 52 tada. nebutinai uz visus 15 tukst.

Tai ko gero gereusias varijantas, na o tam presui kiek darbinio apsuku reik, nes 50, 52 turi tik 540 apsuku, na uz tokius pinigus tai dar ir 82 su maza kabina koks parveztas is vakaru neblogas turetu gautis.

Tiksliai net nezinau bet manau kad turetu uztekt ir 540

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

pirk mtz 82 ,blogiausiu atveju 80,gerai paiskojus gali rast ir didele kabina 82 uz tokia suma,o 80 visai nesunkiai.Sie traktoriai tau tiks visiems darbams ir galvos neriaiks sukt ir dalys nebrangios,gaut ju lengva,ir susiremontuosi pats,o del uzsieniecio,tai uz tokia suma nieko gero nenupirksi,o jei dar kas pabirs,tai pastatysi uz kluono,arba remontui ne viena belarusa sukisi uz tokia suma.MTZ50-52 nemanyciau,kad vertetu rinktis.

Kiek zemes dirbsi?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai vat, reikalingas traktorius už jaunojo ūkininko įsikūrimo pinigus, t.y. už 138 000lt . Linkstu link MF 5-6 serijos arba JD 5 - 6 serijos, Navarotu nereikia, nebent kondicionierius. Ateityje galvoju apie krautuva prie traktoriaus, tai nepamaišytu reversas. Ka galetumete pasiūlyti, kiek daugiausia arkliu išeina?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...