Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
prieš 13 minutes , AGROMAN pranešimas:

Spalvą pakeičia, ar čia problema?

20260526_193542.jpg

Problema paprasta, 1-2sav suvėlinta branda, neaišku kiek pakenkta derliui. 
Čia irgi iš mano patirties, po corumo1l, visi rajone apsipjovė, aš po dviejų sav tik.. foto irgi daryta 1-2sav po purškimo. 

IMG_1395.jpeg

Paskelbta

Su pupom mažai patirties, bet žirnius buvau labai nušviesinęs su 1.3l/ha Corumo, kai tik jis atsirado. Dažniausiai žirniai pas mane 3-3.5, kartais link 4 t/ha. Tais metais kai galvojau reiks dėl Corum persėti žirnius kulėsi po 5 t/ha

Paskelbta
prieš 29 minutes , Bauer pranešimas:

Su pupom mažai patirties, bet žirnius buvau labai nušviesinęs su 1.3l/ha Corumo, kai tik jis atsirado. Dažniausiai žirniai pas mane 3-3.5, kartais link 4 t/ha. Tais metais kai galvojau reiks dėl Corum persėti žirnius kulėsi po 5 t/ha

Tai gal kai tik didina derliu 😀

• po 3 savaičių...
Paskelbta
On 2026-06-20 at 16:27, AGROMAN pranešimas:

Aš pastebėjau, jei suvėlini fungicidą, ligas sustabdyt tampa neįmanoma.

Pernai purškėm į žudėjimo antrą pusę tai su ligom good 3% dėmėtų

Paskelbta
Prieš 10 valandų, kestas17 pranešimas:

Apžiurėta pupyčiu daug ha. Gali buti, kad bunkeris džiugins, tai reikėtu padaryti fungicida stipru

Pas mumi zydejimo pradzia realiai ir kaitra nesvietiska 10d i prieki nusimato. Bus eilinis fiasko su jom 😀

Paskelbta
Prieš 1 valandų, manttys pranešimas:

Pas mumi zydejimo pradzia realiai ir kaitra nesvietiska 10d i prieki nusimato. Bus eilinis fiasko su jom 😀

net neabejoju, dėl kaitros net ir užmegztas numeta

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Kaitra >=30 laipsnių. Kur jūs tas kaitras matot? Tuo labiau kad pupos ilgai žydi, vieni jei neužsimegs žiedai, bus kiti. 

Paskelbta
prieš 6 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas:

Kaitra >=30 laipsnių. Kur jūs tas kaitras matot? Tuo labiau kad pupos ilgai žydi, vieni jei neužsimegs žiedai, bus kiti. 

Screenshot_20260622_114635_Chrome.jpg

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...