Mindaugas.. Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: Gal kas be corumo balandas paimtu pupose? Butoxone
Remse Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 prieš 51 minutes , Mindaugas.. pranešimas: Butoxone Butoxone paims, tik reikia žiureti koks tarpsnis pupų, nes iki 6 lapų tik.
Witalikas Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 Corumas tikrai nestresina pupu Remse and Ukius_bulvinskis 1 1
manttys Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 prieš 17 minutes , Remse pranešimas: Butoxone paims, tik reikia žiureti koks tarpsnis pupų, nes iki 6 lapų tik. Galimai virs 6 lapu cia. Ar gali but streso? Ukius_bulvinskis 1
AGROMAN Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas: Corumas tikrai nestresina pupu Spalvą pakeičia, ar čia problema? Ukius_bulvinskis 1
jaunasis21 Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 prieš 13 minutes , AGROMAN pranešimas: Spalvą pakeičia, ar čia problema? Problema paprasta, 1-2sav suvėlinta branda, neaišku kiek pakenkta derliui. Čia irgi iš mano patirties, po corumo1l, visi rajone apsipjovė, aš po dviejų sav tik.. foto irgi daryta 1-2sav po purškimo.
Bauer Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 Su pupom mažai patirties, bet žirnius buvau labai nušviesinęs su 1.3l/ha Corumo, kai tik jis atsirado. Dažniausiai žirniai pas mane 3-3.5, kartais link 4 t/ha. Tais metais kai galvojau reiks dėl Corum persėti žirnius kulėsi po 5 t/ha
Witalikas Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 prieš 32 minutes , AGROMAN pranešimas: Spalvą pakeičia, ar čia problema? O kam stresas gerai Remse and Ukius_bulvinskis 2
manttys Paskelbta Gegužės 31 Pranešti Paskelbta Gegužės 31 prieš 29 minutes , Bauer pranešimas: Su pupom mažai patirties, bet žirnius buvau labai nušviesinęs su 1.3l/ha Corumo, kai tik jis atsirado. Dažniausiai žirniai pas mane 3-3.5, kartais link 4 t/ha. Tais metais kai galvojau reiks dėl Corum persėti žirnius kulėsi po 5 t/ha Tai gal kai tik didina derliu
MV ūkis Paskelbta Birželio 19 Pranešti Paskelbta Birželio 19 Žydėjimo pradžioj pupom dar galima boro 0,5 prie fungicido pridėt? Nedegins žiedų?
AGROMAN Paskelbta Birželio 19 Pranešti Paskelbta Birželio 19 Pupos baigia peržydėt, 3 fung., 3 insec. atiduota Vilius and Heartbreak-kid 1 1
Heartbreak-kid Paskelbta Birželio 20 Pranešti Paskelbta Birželio 20 As nedaviau dar fungicido.atiduota 3insek/ 3 maitinimai.pries seja sulfatas 150kg.su seja dap 90.zydejimo pabaigoj dar fungicidas+ sisteminis
AGROMAN Paskelbta Birželio 20 Pranešti Paskelbta Birželio 20 Aš pastebėjau, jei suvėlini fungicidą, ligas sustabdyt tampa neįmanoma. Gintaras64 1
manttys Paskelbta Birželio 21 Pranešti Paskelbta Birželio 21 On 2026-06-20 at 00:02, AGROMAN pranešimas: Pupos baigia peržydėt, 3 fung., 3 insec. atiduota I koki derliu orientuojamasi?
AGROMAN Paskelbta Birželio 21 Pranešti Paskelbta Birželio 21 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: I koki derliu orientuojamasi? jei taip kepins tai į 2 t
panjabis Paskelbta Birželio 21 Pranešti Paskelbta Birželio 21 Jo keista kasta ūkininkai, taip įskiepyta kad turi siekti derliaus. Nesvarbu kad minusas.
Vilius Paskelbta Birželio 21 Pranešti Paskelbta Birželio 21 On 2026-06-20 at 16:27, AGROMAN pranešimas: Aš pastebėjau, jei suvėlini fungicidą, ligas sustabdyt tampa neįmanoma. Pernai purškėm į žudėjimo antrą pusę tai su ligom good 3% dėmėtų
kestas17 Paskelbta Birželio 21 Pranešti Paskelbta Birželio 21 Apžiurėta pupyčiu daug ha. Gali buti, kad bunkeris džiugins, tai reikėtu padaryti fungicida stipru
juska Paskelbta Birželio 21 Pranešti Paskelbta Birželio 21 Šiandien iš po lietaus pupos vietomis pagulė technaloginiu nelabai matosi gaila važiuoti purkšti kaip manote ?
manttys Paskelbta Birželio 22 Pranešti Paskelbta Birželio 22 Prieš 10 valandų, kestas17 pranešimas: Apžiurėta pupyčiu daug ha. Gali buti, kad bunkeris džiugins, tai reikėtu padaryti fungicida stipru Pas mumi zydejimo pradzia realiai ir kaitra nesvietiska 10d i prieki nusimato. Bus eilinis fiasko su jom
AGROMAN Paskelbta Birželio 22 Pranešti Paskelbta Birželio 22 Prieš 1 valandų, manttys pranešimas: Pas mumi zydejimo pradzia realiai ir kaitra nesvietiska 10d i prieki nusimato. Bus eilinis fiasko su jom net neabejoju, dėl kaitros net ir užmegztas numeta
Ukius_bulvinskis Paskelbta Birželio 22 Pranešti Paskelbta Birželio 22 Prieš 2 valandas, manttys pranešimas: Pas mumi zydejimo pradzia realiai ir kaitra nesvietiska 10d i prieki nusimato. Bus eilinis fiasko su jom Kaitra >=30 laipsnių. Kur jūs tas kaitras matot? Tuo labiau kad pupos ilgai žydi, vieni jei neužsimegs žiedai, bus kiti.
udugas Paskelbta Birželio 22 Pranešti Paskelbta Birželio 22 prieš 6 minutes , Ukius_bulvinskis pranešimas: Kaitra >=30 laipsnių. Kur jūs tas kaitras matot? Tuo labiau kad pupos ilgai žydi, vieni jei neužsimegs žiedai, bus kiti.
AG Paulius Paskelbta Birželio 22 Pranešti Paskelbta Birželio 22 prieš 1 minutę , udugas pranešimas: Puikus oras prie jūros, relax... Ukius_bulvinskis 1
Ukius_bulvinskis Paskelbta Birželio 22 Pranešti Paskelbta Birželio 22 prieš 9 minutes , udugas pranešimas: Tai kiek čia, 4 dienos?
Recommended Posts
Sukurkite paskyrą arba prisijunkite
Rašyti gali tik prisijungę nariai
Sukurti paskyrą
Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!
RegistruotisPrisijungti
Jau turi paskyrą? Prisijunk!
Prisijungti