Jump to content

Lietuviškieji kombainų rekordai


yogop

Recommended Posts

duok dieve jėgū pakeisti tai ką galiu pakeisti, kantrybės priimti tai ko negaliu pakeisti ir proto atskirti pirmą nuo antro.

Pirmiausia ką pabandysiu pakeisti tai temą, nes toliau ta pačia kryptim judant davarysim iki povandeninių šaškių.

O visą kitą .... Neį temą sakyčiau todėl net nekibinsiu.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

kodel mes ukininkai esam tokie narvuoti ir pavydus????? Sauliui reiketu statyt paminkla uz rotoriaus propagavima ir isigylinima i jo kulimo peripetijas.Kam tai neaktualu neskaitykit,tai ko draskot tuos uspakalius jei jus su jais nedirbat. Kiekviena kulimo sistema turi savu pliusu ir minusu, ner idealiu sistemu,tai musu reikalas su kuria mes dirbam, bet nebutinai taip turi but ir pas kaimyna.Parodykit dar viena vadybininka su kuriuo butu galima pakalbet apie kulimo reguliavima, Visiems rupi tik parduot, o paskui su juo gali uzsipypint.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Vat tokio ar panasaus isbarstimo priezastis pirmiausia smulkus grudai (kada 1000 grudu mase nesiekia 35gr) , tankus paselis , pakankamai nepatrestas tai ir varpa maza , grudas smulkus ir va pasekme , smulkuciai grudai lekia per sikna lauk . Sumazinsi veja bus ziauriai daug siuksliu bunkeri , pridarysi sietus kis perkulima , zodziu uzburtas ratas . Vat ir nesilaikyk zmogau bendru augalininkystes taisykliu :eusa-think: As manau taip , kiti gal kitaip.

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nieko Jūs kolkas dar neatspėjote :icon-wink: Kulta v. rapsas kuris atsėliuotas po ž. rapso. O vat ž.rapsas dėl tam tikrų aplinkybių, tam pačiam lauke buvo pasėtas po 2metų. Ir kai pavasarį sudygo to prieš du metus buvusio pabiros :eusa-doh: gavosi kvadrate po "kopūstą" - be ankštarų tik kotas ir lapai :icon-evil: Joks reglonas nepadėjo. Lapai dar apdžiūvo o kotas 2-3 cm skersmens vistiek į kombainą :( Taigi, turim ką turim. Paguoda, kad ne pas mus vienus taip :lol:

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

apie rekordus , bandau apdeti magnuma :icon-wink::lol:[attachment=0]IMG_2815_01.JPG[/attachment]

o isties tai esme tame jog sito lauko vidurkis 3t/ha ir seta namuose ruosta sekla , kur buvo "fabrikine" nuo sios jokiu skirtumu ar net maziau t/ha , beje pries pjuti glifosuota tad ir bedu su sietu klijavimu nera , pernai pasimokiau...

Kokia veisle, as namuose ruosta sekla sejau taip pavadinkim i rizikingesnius laukus, kurie gal ir nevisai tinkami rapsui, todel palyginti sunku. Skyresi veisles ir derlingumas nenaudai namuose ruostos, bet gal del lauku, gal del veisles?

Nuoroda į komentarą
Dalintis kituose puslapiuose

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti



×
×
  • Create New...