Jump to content

Recommended Posts

Paskelbta
On 2024-06-23 at 18:46, Witalikas pranešimas:

Be sansu. Kaimyno Case 3m vos kelia ir tampo. Nemaniau kad tiek ag riem jam

Case 100 arklių, tai vos ne bielkis 80... 100 ag prie 2500 apsukų. Pasityčiojimas

Paskelbta
Prieš 6 valandas, prancius pranešimas:

Dar panaši kaina yra Rol-Ex BT gal kas naudojatės Rol-Ex?

Turiu , nestebuklai bet dirbt galima.Pas mane su netepamais guoliais,u volas ir tarpas leksciu metras.Man atrodo visi tie lenkai panasus nelabai ten skiriasi.

• po 2 savaičių...
Paskelbta
On 2024-08-03 at 21:40, prancius pranešimas:

Ziurejau bet kaina jau ju auksciausia is lenkisku

Norite pasakyt, kad Agro-Masz BT skutikas yra pigiau už Rolland tokį patį skutiką? :) Nieko nemaišote? :)

• po 2 mėnesių...
Paskelbta

O kam tas skutikas? Ka norite su juo daryti.? Man kaip dirbanciam no till ir strip till daznai iskyla klausimas kam tas skutikas.  Pats turiu naudoju tik kukuruzams pavasari nes reikia kad zeme isiltu greiciau.  Visame kitame jis nereikalingas. Skutika keisciau nebent i cross cuteri ten bent matau nauda jei su siaudu paskleidimu yr beda. Jei klystu pataisykit.

Paskelbta
prieš valandą, deivas pranešimas:

O kam tas skutikas? Ka norite su juo daryti.? Man kaip dirbanciam no till ir strip till daznai iskyla klausimas kam tas skutikas.  Pats turiu naudoju tik kukuruzams pavasari nes reikia kad zeme isiltu greiciau.  Visame kitame jis nereikalingas. Skutika keisciau nebent i cross cuteri ten bent matau nauda jei su siaudu paskleidimu yr beda. Jei klystu pataisykit.

Nevisi su no-till ar stip-till dirbam. 
Pvz, as tradiciskai dirbu, daiginu pabiras po to noragas ir seja. 

Pagrindas pabiru daiginimas ir poselio skutimas

Paskelbta

Kas per logika pas žmones, kad jei man nereikia skutiko, tai ir kitiem nafik jis reikalingas.

Turim lemkeną, dirba gerai, bet smėliuose mėgsta paskęst su vamzdiniais voliukais. Pagamino dvigubą U volą, problemos nebeliko, tik šūdarankis diedelis iš metalanos nematė reikalo guolius fiksuot ant ašies. Sumoki 750 už metrą ir turi pats persidarinėt kaip priklauso. Geriau jau iš lenkų būtume nupirkę.

Paskelbta
prieš 18 minutes , Bulvinykas pranešimas:

Kas per logika pas žmones, kad jei man nereikia skutiko, tai ir kitiem nafik jis reikalingas.

Turim lemkeną, dirba gerai, bet smėliuose mėgsta paskęst su vamzdiniais voliukais. Pagamino dvigubą U volą, problemos nebeliko, tik šūdarankis diedelis iš metalanos nematė reikalo guolius fiksuot ant ašies. Sumoki 750 už metrą ir turi pats persidarinėt kaip priklauso. Geriau jau iš lenkų būtume nupirkę.

Manau čia pasigirti norėjo, kad turi dvi sėjamas :D no-till ir stip-till. 

Turėjau rubina su U dvigubais volais. Bet atsirago traktorius galingesnis, tai norisi jį išnaudoti. Tai ieškai platesnio dabar

Paskelbta
Prieš 1 valandų, Witalikas pranešimas:

Manau čia pasigirti norėjo, kad turi dvi sėjamas :D no-till ir stip-till. 

Turėjau rubina su U dvigubais volais. Bet atsirago traktorius galingesnis, tai norisi jį išnaudoti. Tai ieškai platesnio dabar

Nzn ar tu nori keisti padargus pagal.galingiausia traktoriu uky.. as kazkaip.ziuriu, kad bent pora traktoriu genetu dirbti esminius darbus. Aisku visad galima pasinuomoti, jeigu uzlinksta

Paskelbta
prieš 22 minutes , manttys pranešimas:

Nzn ar tu nori keisti padargus pagal.galingiausia traktoriu uky.. as kazkaip.ziuriu, kad bent pora traktoriu genetu dirbti esminius darbus. Aisku visad galima pasinuomoti, jeigu uzlinksta

Tai reik pirkt iškart 2 galingus traktorietus, o tik po to padarga? :)

Paskelbta
prieš 5 minutes , Zilvis55 pranešimas:

Tai reik pirkt iškart 2 galingus traktorietus, o tik po to padarga? :)

dali darbu sekmingai gali atlikineti ir silpnesni tokiu atveju. aisku nezinau priezasciu kodel atsirado naujas galingas traktorius. jeigu viskas eina paskui ji tai ok, bet jeigu tiesiog bandai pasididint nasuma kazkuria dalimi keisdamas visus pagridninius padargus del vieno galingo traktoriaus, tai tas nera efektyvu, mano nuomone.

Paskelbta
Prieš 2 valandas, manttys pranešimas:

Taip noriu, diskini ir noragini. Nes vienas dirbu reik nasumo. 
Traktoriaus uzlinkimo atveju, rasim kompramisa. Manau bedos tame nera.

O dabar prie temos apie diskinius

Paskelbta
Prieš 17 valandų, Witalikas pranešimas:

Nevisi su no-till ar stip-till dirbam. 
Pvz, as tradiciskai dirbu, daiginu pabiras po to noragas ir seja. 

Pagrindas pabiru daiginimas ir poselio skutimas

Aisku, tik manau kad pabirom reikia labai sekliai skusti,  o poseliui iterpti reikia kuo didesnio diametro disko kad nekistu.  

Paskelbta
Prieš 2 valandas, Witalikas pranešimas:

Taip noriu, diskini ir noragini. Nes vienas dirbu reik nasumo. 
Traktoriaus uzlinkimo atveju, rasim kompramisa. Manau bedos tame nera.

O dabar prie temos apie diskinius

rubinas man nepatiko, carrier xl taip, bet nupirkom catros 🤣

Paskelbta

daro vagą kiekvienu važiavimu, pati konstrukcija sudėtinga, prikabinimas bent pas mus buvo tritaškis, lengvoj žemėj užvažiuojant didelis disko diametras pradeda stumti prieš save, pradžiai tiek

Sukurkite paskyrą arba prisijunkite

Rašyti gali tik prisijungę nariai

Sukurti paskyrą

Užsiregistruokite, tai užtruks tik akimirką!

Registruotis

Prisijungti

Jau turi paskyrą? Prisijunk!

Prisijungti

• Create New...